Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Mie mi-e si frica sa scot tzatza noaptea. Nu vreau sa planga si sa trezeasca toata casa.

Ultima noutate a noastra e ca Eduard ne striga pe nume, rar cand zice mama si tata.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, si Dominic ne striga pe nume de cateva luni. La inceput ii zicea la tati doar pe numele mic, acum a renuntat. Mie imi mai spune si pe nume cand e mai afectat, sau zice si mami si numele:)

Narcisica, nu stiu ce sa zic cu intarcatul. Eu sunt pe principiul sa se faca treptat si fara sa traumatizezi copilul. Dominic mai suge ziua o data inainte de somn, dar noaptea daca se scoala si nu-i dau e circ(la unele treziri il iau doar in brate si adoarme asa, dar apoi nu prea mai adoarme fara san). Acum tot analizez si citesc iar despre somn ca ma terorizeaza de vreo doua saptamani. El si acum se trezeste de minim 3-4 ori pe noapte, dar in ultimele sapt se trezea in jur de 23 si nu mai puteam sa-l las din brate ca se trezea, cate o ora si ceva il tinea o sesiune de asta de plans daca il lasam din brate sau fara san. Nici macar cu mine in pat nu mai era suficient, se catara pe mine deasupra:(

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cezara doarme cam 11-12 ore pe zi, 9-10 noaptea si 1-2 ziua. Sunt si zile cand doarme mai putin, mai mult in schimb nu doarme. Ea de mica a dormit mai putin fata de ce am vazut/auzit la altii de varsta ei.

Puteti vedea cateva poze din camera Cezarei aici
Binenteles ca nu am reusit sa fac poze inainte de a o umple cu jucarii.

O zi senina si multa sanatate tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

SERIALBASTRE, foarte frumoasa camera micutei!!!

ANDREEA, ati ajuns cu bine? Ceva vesti?

Va tot citesc vorbind despre alaptare... si ma gandesc ca mai este asa putin si o sa am si eu un pui mic la san. Am inceput sa ma interesez de ceva metode de a pregatit sanul de alaptare, ca sa mai evit din durerile cumplite de la inceput...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 36+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Narcisica, multumesc

Andreea S, foarte faina camera Cezarei, imi plac tare mult culorile! Sa pui poze si cu jucarii.

Andreea doarme cam 10 ore, 10 ore si jumatate noaptea si 2-3 ore ziua. Ce somnoroasa e Sara

Mai stau un pic la lucru si merg ca mai am de lucru la niste salate ... Pana la urma s-au adunat 20 de copii, vedem cum o fi ... Locul e mare, sper sa fie ok.
V-am zis ca la Bogdan i se misca un dinte? Luni la pranz mergem la dentist sa-l scoata ... ce urlete vor fi

Alynta, multa sanatate copiilor!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carmina, sa-ti traiasca Bogdan! Distractie placuta! Lui Sergiu nu ii cade nimic, desi i-a iesit primul dinte la 4 luni.

Serialbastre, foarte draguta camera!

Ioana, uau! Dominic doarme in medie 12 -12,5 ore. Are si zile mai bune de 13 h si rele de 11.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare...

Clody sanatate multa
alynta sanatate si voua. Maria rezista inca? sa fie bn.
oanaMTV si al meu tot cam 12-13h doarme
Ioana hai ca mai e putin. ma gandesc in fiecare zi la tn, chiar daca nu intru zilnic sa scriu.
narcisica multumesc, acum sunt bn. Ne-am revenit cu totii. Urata viroza asta. Cu cine Vb, toti se plang de ea Voi va luptati cu tzitzi si noi cu bibele. De cand cu raceala asta, daca nu a baut decat apa, a stat mai tot timpul cu bibele la discredie. acum lucram la al scoate. De 2 zile lucram si vad ca se obisnuieste incet incet cu ideea. Mai cere dar ii distrag atentia si uita -ici lui Mihnu.
oana,coraly ce dulci trebuie sa fie cand va striga pe nume
[b]serialbastre[b] imi place tare mult camera Cezarei. S-o stapaneasca sanatoasa
[b]strumfita
spor la bucatarit si petrecre frumoasa. Ce baiat mare are mama sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi.

[b]intregului stup

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Bogdan! Sa aveti o petrecere frumoasa.

Aseara am fost la cumparaturi cu Eduard si nu mi-a cerut nimic din magazin. Mi-a aratat maimutica, Buzz si avionul dar nu a vrut nimic. Tudor intotdeauna cerea ceva din magazin insa regula era un obiect mic si o respecta. Aleagea obiectul care ii placea cel mai mult.

Coraly Eduard ne striga cum ii vine lui. De ex pe mine ma striga, Oana, mai Oana, mama, mom ( a auzit la Tudor), mami, mamo. Pe Tudor il striga, Tudo, Tudoica, Tudoe.

Andreea foarte faina camera Cezarei.

Din cate citesc noi ne incadram in normal cu somul. Ieri a dormit putin mai mult decat de obicei. A dormit de la 9 la 8 si ziua 2 ore. Total 13 ore. Asta se intampla o data pe luna.

Sorilea la cat mai putine biberoane

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI, BOGDAN!!! sa creasca baiatul mare si sanatos si sa fie cl mai bun frate!

De la Rebeca citire: "Astazi am invatat ca in romania se va intampla o caldura globala foarte romaneasca. Sau o caldura malefica foarte calduroasa (asta cand am rugat-o sa repete).
Iar Romania se roteste ca un melc si este tara romanilor." Asta intr-o discutie.... Am intrebat-o si ce inseamna incalzire globala si ne-a spus ca inseamna ca atunci cand trebuie sa fie foarte frig, deschidem geamul si este fooarte cald. Si cand trebuie sa ninga, nu ninge, etc. A prins ea ceva.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 36+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Noi din pacate nu venim cu vesti bune.Suntem internate de miercuri noapte la Babes ,pe perfuzii....verisorul Antoniei "iubit si drag" a avut grija sa ii dea tot ce a avut el mai "bun"...in conditiile in care maica-sa stia si nu ne-a spus nimic.Rezultatul de la copro...infectie cu rotavirus.Se pare ca lucrurile merg inspre bn,a inceput sa manance,sa se joace,mai devreme ne-am jucat "ascunselea" prin salon .Dr zice ca maine plecam acasa.
Vreau sa ii multumesc NARCISICAI pentru toate gandurile bune.Si da,lucrez la o scoala privata acum,de asta si programul...sunt "obligata" sa imi desfasor activitatea metodica in fiecare dupa-amiaza in scoala.
IOANA...eu sunt sigura ca totul va fi bn.Hai ,curaj,mai e asa putin!Si eu votez pt TUDOR!
SERIALBASTRE....imi place tare camera Cezarei.Deja doarme singura ?Nu cade din pat?Mocuta mea se frichine in somn si mi-e frica sa nu o adun de pe jos.
OANA...l-am vazut pe Eduard .E tare,tare scump...si imi place ce "sigur.sigur" e pe el.
STRUNFITA...la multi ani lui Bogdan!
Va pup !

Mergi la inceput