Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Nici Andreea nu zice decat cateva cuvinte, dar intelege tot ... eu nu mi-am facut griji deloc pana acum.
Clody, imi pare rau ca e frig la voi Radiator/calorifer pe ulei nu aveti? Nu-ti fa probleme din cauza lui Razvan, sigur e bine

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Clody, imi pare rau ca e frig la voi.
Sper ca glumesti cand spui ca-ti faci griji ca Razvan nu face fraze. Eu nu-mi fac griji ca Cezara nu zice decat vreo cateva cuvinte. Oare ar trebui sa-mi fac?!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

hallo fetele!

nici sebastian nu face fraze..abia daca are un vocabular de 5-7 cuvinte..si tot pe alea le repeta zi de zi...sotul meu abia pe la 3 ani a inceput sa vorbeasca (pina atunci doar pe limba lui) eu nu ma stresez deloc..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

clody parca dai din lac in put cred ca cel mai bine ar fi sa duci copilul la dr..asa poti sa te linistesti si tu

eu tocmai sunt la lucru am chemat soacra la noi sa stea cu copchilul si eu sunt pt o saptamina la munca..vai ce bine e

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

laura asa spun si eu

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata
Alynta, sanatate multa. Am vazut copii frumosi si fata bucalata. Tare dulce e mezina voastra
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Salutare!
Baietii sunt inspre bine.

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

mai fetelor asa fain e afara de trageti chiulul? noi am avut azi 16 grade si eu stau in birou sper ca mia scos soacra copilul la aer ca de nu ..

alynta ma bucur ca baieteii sunt mai bine.. cum e maria? ea a scapat?

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

OanaMTV multumim. S-au rarit, atat pe timp de zi cat mai ales noaptea.

miruta imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Stiu ca e groaznic. ma bucur ca acum sunteti bn. piticuta sa fie bn.

Oana, Diciu, Ioana sunt tare dulci copii vostrii cu astfel de perlute . Noi mai avem destul pana sa ne delectam cu el, dar ne amuzam citindu-le pe ale voastre.

andata iti dai seama ca-l iubesc enorm, dor pt el traiesc . Sunt constienta ca ne v-a fi foarte greu, dar stiu ca-i v-a fi bn si asta parca ma mai linisteste putin, + ca nu v-a sta continuu acolo. Il vom mai aduce si pe-acasa, in functie de cum are mama treaba. V-om vedea ce si cum v-a fi.

Otilia suntem bn acum, multumim . Imi pare rau ca Matei renunta la somnul de zi. Si imi imaginez cat de greu iti este. Eu abia astept sa-l culc la pranz ca sa mai respir putin

Carla te rog spune-mi ce riscuri implica Bronhovaxom-ul? Inca nu m-am hotarat daca sa-i dau sau nu. Cert e ca am auzit numai laude la adresa lui. Asa ca te rog mult sa-mi ce stii tu. si succes la slabit.

Otilia, Carla sa va fie de bn noul lock

revin...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Da,Maria e bine! Probabil e imunizata datorita laptelui matern! La cate raceli au trecut pe langa ea...

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Strumfita asteptam poze cu flacaul sarbatorit si felicitari junioarei pt progrese

Clody imi pare tare rau ca aveti in ultima perioada numai probl. Acum a mai aparut si cea cu frigul. Cu ce va incalziti, ca banuiesc ca nu-l tii in frig pe micut. si sanatate multa, sa nu mai doara piciorusul.

LauraOana si la noi a fost azi cald, dar nu 16 grade. Abia astept temp din astea .

Alynta ma bucur ca sunteti bn. S-o tineti tot asa.

Ana tare explicit filmuletul tau si te asteptam sa ne mai scrii ce mai face Razvanel

Noi am iesit azi 2 ore afara si cand am revenit era rupt de oboseala. Mi-a dormit 3,5h Acum ma bazaie intr-una ca sa-i dau stiksuri si nu mai am .
Azinoapte nu stiu ce a tot visat ca ma striga intr-una, chiar de eram langa el sau de-l tineam in brate si spune MAMA MAMA APA (de cateva ori apoi se linistea cateva min si iar incepea). Am crezut ac vrea sa-i dau apa si i-am dat, dar nu vroia si striga intr-una fara sa deschida ochii. M-a chinuit asa pana la 4 dim si apoi a adormit bustean pana la 8 . In schimb eu eram zombi .
Vorbeati de fraze, nici al meu nu le face. Rar cand leaga 2 cuvintele scurte, dar in schimb are ffff multe cuvinte in vocabular si stie absolut tot. Il intreb din cartile de povesti ce se intampla si el imi spune e asa haios

Va pupam pe toti si toate si va dorim multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput