Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *8*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetele dovlecelele!!!

danuta, mihaita al meu n-a avut probleme cu caca. ma refer la perioada de dintisori/masele. de fapt nu-mi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu burtica.

ioanaaaa, fugi la doctor urgent . nu-i de gluma. eu stiu foarte bine. stiu ce-ti spun. musai si un papanicolau. cel putin o data pe an. eu nu ratez... si e important.

monikus, mi-a facut placere sa vorbim.

revin mai incolo...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Danutza, si Rares, cand da sa iasa vreun dinte face vreo 2-3 kk mai moi. Dar atentie! Urmareste si cat de des face! Noi am avut enterocolita asta vara,cu multi pampersi pe zi murdari, kk vrde, apos, mucos. Noi nu ne-am iritat niciodata la fundulet si sper sa nici nu se intample. Nici macar usor rosii nu am fost. Stiu de creme pe baza de oxid de zinc si bai cu bicarbonat la fundulet pentru asta. Pp ca o schimbi de fiecare data cand face kk de pampers.
Sa concluzionez: da, poate face diaree/scaun moale de la dinti, dar daca face des si putin poate fi si ceva intestinal. Ii poti da Biotics baby sau alte probiotice pentru echilibrare.

Eu il "vanez" azi pe al meu de kk, tb sa iau proba, maine il duc si la luat sange, facem un set complet de analize.Daca nu face, ii pot pune un supozitor cu glicerina? Sau compromit proba?Nu radeti, habar nu am, teoretic azi ar trebui sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Danutza, si Rares, cand da sa iasa vreun dinte face vreo 2-3 kk mai moi. Dar atentie! Urmareste si cat de des face! Noi am avut enterocolita asta vara,cu multi pampersi pe zi murdari, kk vrde, apos, mucos. Noi nu ne-am iritat niciodata la fundulet si sper sa nici nu se intample. Nici macar usor rosii nu am fost. Stiu de creme pe baza de oxid de zinc si bai cu bicarbonat la fundulet pentru asta. Pp ca o schimbi de fiecare data cand face kk de pampers.
Sa concluzionez: da, poate face diaree/scaun moale de la dinti, dar daca face des si putin poate fi si ceva intestinal. Ii poti da Biotics baby sau alte probiotice pentru echilibrare.

Eu il "vanez" azi pe al meu de kk, tb sa iau proba, maine il duc si la luat sange, facem un set complet de analize.Daca nu face, ii pot pune un supozitor cu glicerina? Sau compromit proba?Nu radeti, habar nu am, teoretic azi ar trebui sa faca.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Nu face des caca si nu e complet apos, mai degraba ca un mucus. O schimb de fiecare data cand face caca, bineinteles. Acum o schimb oricum mai des ca sa nu stea vreun pipi acolo sa o mai usture. Dau si cu bepanthen la greu ca sa treaca. Nu-i prima data cand face si eu tind sa asociez povestea asta cu dintii. In rest e vioaie, bea multa apa singurica din cana ei cu pai (o realimentez minim de 3-4 ori pe zi), mananca binisor.

Daca ii iei proba de caca eu zic sa nu pui supozitor. Proba trebuie sa fie pur caca. Pandit usor:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Inseamna ca mai vine vreun dintisor, Danutza!
Eu ma consolez spunand mereu: am mai scapat de unul, mai sunt...multi! Ca noi avem doar 7, acu parca parca se zareste si nr 8, dar inca nu il socotim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Al 7=lea e in crestere si la noi. dar mai are umflata gingia pe ici pe colo. Asteptam, ce sa facem..:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ioana fugi la dr mama ca nu e de gluma. Asta mai ales daca vrei si o surioara candva pt Carol.

Cata eu zic sa nu ii pui supozitor pt ca sigur schimba compozitia.

Danuta eu zic ca e foarte posibil sa fie de la dinti. Culmea e ca si pe Rares l-a apucat. De ieri dimineata pana acum a facut de 9 ori kk. Chiar si aseara dupa baie a mai facut o data. El nu a facut asa de des niciodata. Plus ca e cu mainile la greu in gura. Noaptea trecuta nu cred ca am inchis ochii 2 ore. Si asta cu tot cu nurofen si dentinox.
Pt iritatii baga Reviken sau Cutaden. Noi asa scapam de fiecare data.

Mady . Hai ca de acum vb mai des.

Fug sa il culc. Sper sa pot inchide si eu ochii un pic. Sper sa ne auzim mai pe seara.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va

n-am fost la doctor... inca! am fost la Obor feciorul a stat cu mama, au mancat, s-au jucat! cumintei amandoi

Cata nu pune supozitor pentru ca poti compromite proba

Dana nu stiu ce sa zic cu kk. Carol nu a dat niciun semn cand i-au iesit dintii. ne-am trezit cu ei in gura, sa-i tie Dumnezeu obiceiul

si eu vreau sa-i fac un set complet de analize pustiului, si copro si sumar de urina.

de cateva zile este maraicios rau la masa. adica, cateodata, numai daca vede castronul si incepe sa urle si sa dea din cap niu-niu... nu stiu ce sa cred. poate are si el o faza ca prea manca de spargea.

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie, va rog, ce fel de mic dejun serviti voi bebelacilor. adica: pasati fructele si le amestecati cu branza/biscuiti? le dati cubulete si papa ei singuri? le dati altceva?

va intreb pentru ca, dupa cum v-am zis, mai nou Carol doar daca vede castronul dimineata si urla dar vine fuguta la masa, striga bucuros a-ma a-ma (la masa, la masa) si apoi se uita in castron si nu vrea. daca il rog frumos deschide gura si mananca tot ce i-am pus fara comentarii dar prima impresie nu este cea mai fericita. ieri i-am dat bucatele fructele si a ales kiwi si portocale si bananele si perele le-a dat la o parte. si branza a mancat-o tot bilute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ioana, cred ca depinde de fiecare copilas: mihaita a refuzat ieri banana+biscuiti pasate, a papat banana taiata rondele. never cu biscuiti. aia musai mancati separat. cu mere se inneaca daca ii dau bucati. a papat bine banana+piersici (din compot) pasate. papa tot daca este paine+pate de ficat sau paine+margarina sau paine+... orice dar sa fie soldatei (noi asa le zicem la bucatele). never cu branza.

am ajuns la concluzia ca ii place mai mult sa fie totul bucatele, nu pasat. ieri a mancat ca o vacuta: mancare de fasole verde+carnita+paine, apoi la socrela smantana+paine iar acasa a mai papat o felie de paine cu branza topita bucatele. asta numai dupa-amiaza... si apoi ditamai bibe cu cereale cu lapte.

probabil ca au si ei zile in care simt nevoia sa manance mai mult, in altele mai putin. eu il las in pace cand refuza sa pape. vine singur cand ii este foame.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

cred ca nu mai vrea pasat, Mady. de exemplu acuma, seara, a mancat un iaurt de 200 gr gol si o felie de paine cu unt si cascaval. la pranz cu mama a mancat un ou bucatit+paine si maxim 10 lingurite de mancare de spanac. cred ca trece la bucatele

Mergi la inceput