Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara la toata lumea

Noi suntem ok, liniste si pace deocamdata.

totusi deja incep cu minunatele simptome ale preeclampsiei...stii tu de ce iti e frica d-aia nu scapi.

Asta e...desi tensiunea e cat de cat ok, deja durerile de cap, tulburarile vizuale incep sa fie la ordinea zilei.

Asa ca...vreau nu vreau cred ca ma voi transfera la doctor.

Planurile mele vad ca deja se duc pe rapa; asa ca ce-o fi o fi , numai bb sa fie bine si sa se nasca la termen si sanatos

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Babylicios, da si mie (in 2002 si 2005) mi s-au monitorizat bebeii. Periodic se monitorizau in timpul travaliului toti bebelusii (nu mai stiu la ce interval de timp) si ocazional daca o gravida se simtea rau sau ceva i se mai punea monitorul.

aoleu, ce fac, ma lipesc la voi? Eu deocamdata sunt doar aspiranta la bb3 si in iule-august 2011 sigur nu va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Carmen, da, lapte, Rennie sau Dicarbocalm. Eu am mereu impresia ca la Eva a fost totul roz din punctul de vedere al arsurilor/greturilor, si ca am avut arsuri f putine si f rare, dar ieri a venit la mine o fost colega de munca si mi-a amintit ca beam o cutie de lapte la servici.

Felicia, imi pare rau pentru problemele tale, parca spuneai ca ai avut tensiune mare si la primul copil?

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Da Adra, se pare ca uitam anumite lucruri. Ai avut mai mult de "tras" cu a doua sarcina pentru ca nu mi s-a parut ca te-ai plans de prea multe? Eu nu am simtit-o deloc, sincer. Stii ce-i aia, sa nu ai nici un simptom, sa nu simti nimic? Este incredibil! Am zis eu de multe ori ca am norocul prostului.
Am uitat sa va zic ce bebele meu a devenit foarte activ incepand cu dimineata asta, de-acum il voi simti zilnic si ma bucura enorm chestia asta pentru ca il voi "monitoriza" des si voi sta mai linistita.

Maria (27 nov. 2007) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pentru fetele care au arsuri (printre care ma numar si eu), va recomanda din proprie experienta sa renuntati la painea alba, s-o inlocuiti cu paine neagra sau graham; daca nu puteti, macar prajiti-o ! Mie mi-a fost pofta de cateva ori de paine alba proapspata si am regretat de fiecare data ! Doar prajita pot s-o mananc.
La fel, evitati fructele imediat dupa masa, prajelile si cartofii.

Despre nastere naturala / cezariana ... parerile sunt multe si impartite, sunt n-spe mii de subiecte si sondaje, in care fiecare isi povesteste experienta. Fiecare femeie si sarcina este unica, fiecare evolueaza intr-un fel si pana la urma eu cred ca, indiferent CUM vei naste, nu este important, atata vreme cat esti sanatoasa si tu si copilul. Important este sa nu ai o "fixatie" pe unul din tipurile de nastere si daca, Doamne fereste, se intampla sa nasti invers sa fii distrusa si sa te simti vinovata.
Am citit o gramada de povesti cu mamici care vroiau musai sa nasca natural si nu concepeau cezariana si a fost nevoie sa nasca prin cezariana, ceea ce le-a lasat cu un regret puternic si o frustrare ca nu au facut ce era mai bine pt copiii lor. COMPLET FALS !

Eu am nascut prin cezariana (pt ca asa am vrut eu, in primul rand, pt ca daca nu s-ar fi descoperit cezariana nu as fi facut copii , si pt ca oricum nu am avut nici o contractie la 40 saptamani) si nu a fost usor, am avut ceva dureri dupa operatie, dar nimic insuportabil ! Am avut anestezic in perfuzie, a doua zi m-am ridicat in picioare, mi-am tinut si bebele in brate, m-am dus singura la wc, intr-o saptamana eram ca noua (spre deosebire de alte fete care au tras si 2 luni cu epiziotomia). E adevarat ca 2 fete care rau cu mine in salon erau mai "daramate", dar cred ca pana la urma au reusit si ele sa treaca peste moment. E adevarat ca 2-3 zile nu prea poti sa mananci solide si ca am fost constipata o saptamana, dar astea zic eu ca au fost suportabile (pentru mine).
Copilul a fost in regula, nu s-a resimtit cu nimic dupa operatie sau anestezie, nu a fost apatic (ba dimpotriva, urla ca nimeni altul), a fost mancacioasa etc.

Deci, in concluzie: orice varianta alegeti sau se impune, nu va simtiti vinovate !

12+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Buna seara fetelor si pe mine ma lovit din nou raceala, tusesc ca un magar de cele mai multe ori pana vars, respir parca toarce o pisica langa mine si atunci cand tusesc ma doare ffff rau jos. Am sunat doc , luni la prima ora la spital, pana atunci....e libera
Am luat cefalexin, stodal, homeogene, paracetamol 3 zile ceai si multa lamaine...........astea le iau de 2 zile si nici o ameliorare.
Ma simt super rau si mai nasol ca in wek asta lucrez....nici macar nu pot sta acasa sa ma odihnesc.
Nu stiu ce sa fac, ce sa mai iau....ma ingrijoareaza faptul ca ma dooare burtica jos de tot cand tusesc

Azi m-am cantarit si eu de la 79 am aj la 82

Sanatate multa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hello!

Eu intru raaaar cred ca nici nu ma simtiti ...am job de teren si seara am de facut raportari plus joaca cu Matei si pregatirea de somn...si sunteti asa de vorbarete ca nu poate omu` tine ritmu`!

Despre nastere...alegerea mea a fost cezariana, incurajata de dr pentru ca sunt micuta si slaba. Groaza mea sincer a fost forcepsul...aveam cosmaruri pe tema asta, ca nu voi avea forta sa imping, bla bla. Pentru mine a fost alegerea cea mai buna, am avut rahi, totul a decurs normal si repede, imediat dupa ce mi-au revenit simturile m-am dat jos din pat, m-am dus la baie, la copil. Pentru mine durerile au fost suportabile (cele de la operatie), mai teribile mi s-au parut cele de retragere a uterului. Intradevar fiecare are ritmul sau de recuperare, era o tipa in salon operata inaintea mea, pe mine m-au mutat de la terapie intensiva si ea tot nu se daduse jos din pat. Laptele mi-a venit imediat ce mi-au pus copilul la san.

Daca e sa militez pentru ceva acesta ar fi alaptatul..ragadele alea dor groaznic, tin minte ca ma tineam de masa cand il puneam pe Matei la san si vreo 5 zile a supt copilul meu lapte cu sange. Dar apoi a fost ok si asta si cea mai trista zi din viata mea a fost ziua cand am decis sa-l intarc.

Laura si pe mine ma bate gandul de privat din acelas motiv...inca nu stiu conditiile de la neonat. In rest lumea e foarte multumita.

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Buna seara fetelor si pe mine ma lovit din nou raceala, tusesc ca un magar de cele mai multe ori pana vars, respir parca toarce o pisica langa mine si atunci cand tusesc ma doare ffff rau jos. Am sunat doc , luni la prima ora la spital, pana atunci....e libera
Am luat cefalexin, stodal, homeogene, paracetamol 3 zile ceai si multa lamaine...........astea le iau de 2 zile si nici o ameliorare.
Ma simt super rau si mai nasol ca in wek asta lucrez....nici macar nu pot sta acasa sa ma odihnesc.
Nu stiu ce sa fac, ce sa mai iau....ma ingrijoareaza faptul ca ma dooare burtica jos de tot cand tusesc

Azi m-am cantarit si eu de la 79 am aj la 82

Sanatate multa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Exact aceeasi problema o am si eu tusesc -dau la rate,tusesc - dau la rate , plus de asta o durere infernala de cap, am consumat 1 bax de servetele si imediat termin al doilea sul de hartie igienica, in asa hal imi curge nasul si de ce imi este cel mai frica este ca am un pic de febra, nu mare acum 37.5 dar imi este frica sa nu creasca

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 18 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Am si eu o intrebare pentru cele care au mai nascut, si mai ales care au facut-o in tara...Voua vi s-a facut aceasta monitorizare a bebelushului la nastere? ca eu nu am auzit decat la fetele care sunt pe afara...si eram curioasa daca se face si la noi.

15+ cu

mie nu. drept e ca pana am nascut, adica in 5h1/2 de spitalizare nu m-a vazut nici un doctor. doar moasa. nu neaparat din vina lor, dar tot travaliu am stat in sala de asteptare cu sotul meu. datorita miscarii, plimbarii facut cu el am avut travaliu 6h. daca as fi stat in pat nu stiu cat ar fi durat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Hello!
Daca e sa militez pentru ceva acesta ar fi alaptatul..ragadele alea dor groaznic, tin minte ca ma tineam de masa cand il puneam pe Matei la san si vreo 5 zile a supt copilul meu lapte cu sange. Dar apoi a fost ok si asta si cea mai trista zi din viata mea a fost ziua cand am decis sa-l intarc.

Laura si pe mine ma bate gandul de privat din acelas motiv...inca nu stiu conditiile de la neonat. In rest lumea e foarte multumita.

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

nu am remarcat ca esti din iasi, sorry, chiar ma gandeam recent ca nu e nimeni
corect ... am uitat de ragade, oare cum de uitam ... ... ... nu pot sa zic decat AUUUUUUUUUUUUU!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 16+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput