LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisik ai mai pomenit tu de oaresce preturi dar poate nu am fost eu atenta si la servicii...Ce va da maica de banii astia sau cat va tine sau...ce include? Is uimita? Is o gramada de bani totusi Fie ca sunt 12 fie ca sunt 20 mil

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Denisa, saru'mana! Sigur repetam, ca ceva nu se prea pupa! Analiza am facut-o caci voiam sa ne apucam de gradinarit dar intre timp s-a inchis gradinita, asa ca mai stam oleaca pe langa casa si ne tratam (daca avem motiv, vedem noi intr-un final).

Ela, multam' frumos! In liceu eram o clasa cu 36 de fete si un baiat (deh, era liceu sanitar, preponderent feminin), avea de unde alege fericitu'.

Pisigri, eu m-as baga la o comanda de hainute, acu' mai uit pe site. Te anunt!

Ina, votez si eu cu aramiu, ca-mi place in general culoarea si sigur te va prinde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru repede sa o laud pe Miha (mababei)...ce trasaturi frumoase. Esti tare frumoasa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

eu in seara asta pentru p[rima data de cand il am pe mutzu am simtit ca clachez complet; de 3 zile urla si plange si nu-i intra nimic in voie; prima zi a plans cam non-stop, era si ragusit, era si nervos... am zis ca poate coace ceva-raceala sau masea; a doua zi a fost ok pana la somnul de pranz... si dupa aia sa te tiiiiiii!!! vreo 7 ore seara ne-a facut praf, cu nervi la greu, isterii cat cuprinde, aruncat tot, plans si vaitat....; azi am luat-o de la capat, cu mici pauze de dimineata, asa de vreo 15 minute in care era ok; deja acum pe seara nu mai puteam; s-a linistit vreo juma' de ora timp in care ne-am jucat toti 3, dar tot agitat era... si dupa aia urgie a fost; vreo 2 ore a fost isteric complet, daca incercam sa-l iau in brate dadea cu capul in noi, si se lovea si facea si mai urat, daca statea jos se arunca cu caputul de canapea, de usa, de perete....... nu l-am vazut niciodata asa... si sunt terminata..; cere dentinox la greu, vine cu sticla de nurofen si plange sa-i dau.... probabil ca il chinuie tare rau maseluta; febra nu a facut deloc, kk nu e moale... si totusi el se vaita in continuu de gurita... si-mi arata.... si e horror la noi in casa; si eu am obosit... si cred ca incep sa-mi pierd rabdarea pentru prima data.... si ma simt vinovata.. dar sincer, dupa ore in sir de plans si lovit si primit capete in gura..... cred ca am voie nu???????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

FLORIC, pai ne da cam ce va da si voua. Adica la copchii e 45-50 ron mancare + bautura + cate un cadou pt sarbatorit si invitati (nu peste tot). Unii mai ofera baloane sau bannere cu la multi ani, la altii costa absolut tot. La adulti e si acolo funny, ca nu scapi sub 30-40 ron. Doar intr-un loc am gasit cu 10 ron de adult, dar 10 ron in care iti asigura tacamurile si servirea cica, restul aduci tu.

Sa vedeti amuzament. Am inceput sa caut personaje animatori, daca facem acasa sa vina sa ii picteze pe fata, sa le faca baloane, etc. Pe un site ofereau pt mai multe orase si scria clar: 60 ron pentru orasele X, Y si Z si 100 ron pentru Bucuresti si Ploiesti. Aceiasi firma, acelasi serviciu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DYANA, eu te declar eroina mea si iti dau voie sa fii si sa simti cum vrei .
Dar prima care trebuie sa isi dea voie esti tu. Esti om, totusi! Pai daca tu te simti vinovata eu ar trebui sa stau numai la coltul rusinii non-stop, pt ca am toleranta tot mai scazuta pt maraieli si urlaciuni, ca si Ana are repertoriu din greu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani, LUANA

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si fiindca e trecut de 12:
LA MULTI ANI, LUANA!

Sa ramai mereu raza de soare a familiei si a celor din jur, sa cresti sanatoasa si vesela si sa nu stii ce-s alea griji!

Un mare si pentru mami.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ina, si eu votez cu aramiu. Si eu mi-am schimbat culoarea inante de craciun din roscat in ciocolata caramel, nuanta www.mikita-shop.ro/index.php/wellaton-874-ciocolata-caramel.html" target="_blank">aceasta

Citeam acum in capitolul trecut ca vorbeati de spre greutate si inaltime. Se pare ca noi suntem pe aceasi loc cu Adelake, avem 80 cm si marimea 19 la papuci; dar stam bine la capitolul burta mare avem 12 kg

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

LA MULTI ANI, LUANA! Multa sanatate si bucurii pe care sa le aduci parintilor tai!

In alta ordine de idei Vladimir e mucios.Si a zis el ca e bine sa se culce pe la 21.15. Dar i s-a infundat nasul si s-a trezit. A facut si putina temperatura. Acum e treaz inca, dar ser sa se culce curand.Si sper sa nu faca temperatura peste noapte

Mergi la inceput