LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 22
Anaan spune:
M-am intors din misiune: Andrei isi bea laptele langa mine, asa ca-i tocmai potrivit momentul sa va zic ce mi-as dori: sa am o mica afacere, in domeniul meu, incat sa lucrez nu doar de nevoie, ci si de drag (asta mi se pare un element-cheie), o afacere in care lipsa de anvergura sa nu insemne si lipsa de performanta( ca eu am nevoie de nitica performanta in viata, asa mi-e firea
) si care sa-mi permita sa ma organizez asa cum imi convine si cum ar raspunde cel mai bine nevoilor familiei mele. De-asta visez la un after-school si sper sa nu raman doar cu visatul.![]()
Anaan spune:
Pisigri, ai inteles perfect intrebarea!Cat despre ideea cu statul acasa si filmatul...esti totala
!
mababei spune:
Ramona, mi-au placut foarte mult pozele tale. Iar tu arati grozav
! Si prin ce locuri de vis te-ai plimbat tufata
!
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Ramona, mi-au placut foarte mult pozele tale. Iar tu arati grozav ![]() ! Si prin ce locuri de vis te-ai plimbat tufata![]() ! Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Aratam grozav (adica mai slaba) acum sunt slaba cu burta
. Cat despre locuri vizitate, au fost multe dar vizitate in graba din lispa timpului si asta ma enerva cumplit...Eu am sa raspund la tema dar de genu` "vrabia malai viseaza" ... sa ma intorc la munca pe vas (chiar daca se muncea in draci) dar cu posibilitatea sa=l am si pe Stefan langa noi
... Raspuns : IMPOSIBILI 

. Ma pot intorce pe vas cu copil sa stau 2-3 sapt.dar fara sa contribui la bugetul familiei , doar sa=l diminuez Cat priveste viitorul ... unul sumbru

, daca nu0mi gasesc ceva cu ore putine chiar daca nu sunt bani multi atunci voi ramane nevasta intretinuta si nu imi surade ideea 
Floric - scrie retetele de dieta, eu le copiez in document si i le dau cumnatei
mababei spune:
Faza draguta: in seara asta, dupa ce-l scoate sotul din cada pe pui, mi-l intinde mie sa-l invelesc in prosop, si-i zice: du-te la mama ta! Il duc in dormitor, incep sa-l echipez de nani, iar el intinde amandoua manutele la mine, imi cuprinde obrajii, si-mi zice dragastos: mama ta
! Sotul il tachina si-l intreba daca nu vrea sa doarma cu el dar el ii spunea raspicat ca el doar cu "mama ta" adoarme
. Maine exersam gramatica
!
denisamada spune:
Buhuhu!
Uitam sa va zic: in plina campanie de slabire, Adelake a depasit pragul psihologic... de 10kg.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Buhuhu !!!
Felicitam Adelake pt depasirea pragului pisicologic !!
Mababei o sa fii o babuta tare haioasa
!!
Anaan, la tema de casa momentan raspund asa : pe termen scurt mi-ar placea sa fac ceea ce fac si acum, domeniul in care lucrez imi place,colectivul e de nota 10 si mai ales programul pana in 3 martie mi se potriveste ca o manusa !
Pe termen lung insa nu stiu ce va fi deoarece suntem in continua miscare si reorganizare darrrr mi-ar placea sa am business-ul meu tocmai ca sa-mi pot organiza eu timpul in favoarea Adei , concret insa nu m-am decis ce sa fac dar am ceva idei , partea financiara ma incurca doar ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
adelake

; 

la grasunica!!!!!![]()
ce m-ati nimerit cu intrebarea despre servici....
; am tot vorbit cu colegele de servici in ultimele zile, si am realizat ca situatia este oribila acolo; adica treaba e cacalau, nu-i bai de dat afara (e, om mai vedea), dar s-a distrus complet colectivul... si oricum era varza;
ideea e ca in momentul asta nu stiu exact ce sunt dispusa sa fac; adica vreau sa ma intorc la servici, sa-mi intru intr-un ritm si apoi sa vad cum merge; pe domeniul management pe care-l ador(am).... nu mai am tragere prea mare, pentru ca asta inseaman extrem de multe deplasari in tara... si eu nu mai sunt disponibila la asa ceva; daca-mi zicea cineva acum vreo 5 ani [cand eram la concurenta cu "supercalificati" de 40-50 de ani si luptam pentru posturi de auditor, si le mai si castigam cu brio] ca nu o sa vreau sa intru in management ii radeam in nas; ei uite ca acum s-au reorganizat prioritatile si nu numai atat, ci pur si simplu deocamdata asta imi doresc, sa-mi vad linistita de munca in laborator, cumintica si la program![]()
;din pacate e tare greu sa nu te cuprinda "energiile negative" din jur, dar eu o s aincerc s arezist eroic; daca nu... eu am capatat o mare incredere in mine si in faptul ca niciodata nu am fost singura cand am cerut ajutor, asa ca stie Doamne Doamne cum le aranjeaza El pe toate;
am citit foarte multe articole de dezvolatre personala in ultima vreme si am capatat un alt curaj sa merg inainte; daca aveti recomandari de carti/autori/CD-uri in directia asta, eu le astept cu mare placere; mi-ar fi placut sa merg la un seminar, dar vazand pretul... sincer nu mi-l permit; asa ca spicuiesc ce gasesc si imi "dezgrop" resursele mele interioare![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
novus spune:
fac eu cap nou
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)