LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Hai sa fac tema pe care singura mi-am plasat-o si ma duc la bibilit Gulia( acum face baie, supravegheat de al sau tata): cred ca meseria mea din perspectiva programului se "pupa" bine cu meseria de mama, adica vin de la scoala cel tarziu pe la trei ( asta in cazul in care nu sunt consilii si alte minuni de genul asta) si, chiar daca mai am de lucru pentru serviciu si acasa, totusi sunt langa Andrei si-mi organizez timpul cum vreau eu. Un alt mare plus ar fi vacantele. Minusuri: salariul si receptarea sociala, sa-i zic asa mai pompos, adica atitudinea destul de larg raspandita "profesorul e un terchea-berchea etc."

revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Floricule, cum stai cu dieta?

PS: Merci de link.

Sunt pe val. Azi am avut zi de salata. Am mancat la serviciu (varza murata, 200 gr, 2 castraveti murati, 1 gogosar in otet, 200 gr masline, si cateva ciuperci murate. Am pus is tzara de ulei de masline ca sa se duce pe gat la vale. Acasa cand am venit daca tot v/am auzit pe voi ca ii/i permis cartoful, am fiert 2 cartofi mai mititei si i/am aestecat iar cu 2 castraveti cateva felii de gogosar si cu restul de ciuperci (am avut un borcan din ala mic) si cu alte 200 de masline. Curios...nu am putut manca tot. Ba chiar ma simteam rau la stomac ...Apoi am fost la sala.

Maine am zide carne De la mine puter voi consuma si peste fiert.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Maya, multumesc!

Am uitat s-o includ pe Monna(cu trasaturi de indianca) la brunetele frumoase!

Mie mi-e dor de Anca! Ce-i cu ea? A uitat de noi? Si gigelica de ce nu mai scrie?

Keutu cheliutu

Na, io m-am sesizat ca lipsesc din lista, da' pe de alta parte n-am fost niciodata miss

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Oooo, pai esti grozava! Si vezi/simti ceva minusuri la gabarit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Floric pestele poti sa-l faci si la gratar. depinde cum iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu deja simt ca mi s-a mai dezumflat burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, nu va suparati ca nu fac cap nou, da' n-am net pe laptop si vrea sotz la compul mare.

Raspund si eu la tema Aneian

Din pacate, nu e dupa mine. Adica la deep shit-ul in care sunt, singura chestie pe care mi-as permite s-o refuz ar fi meditatiile.
Din martie - cu sincopa datorata stagiului - o sa am 2 joburi (sper) plus docul. Ideal ar fi sa renunt la meditatii. A, si in vacante o sa fie un singur job . As putea sa le grupez incat sa lucrez 3 zile/saptamana cate 12 ore/zi plus drumul (=2 ore) si sa imi ramana 2 zile plus weekendul pt copil. Mie mi-ar conveni asa, am randament maxim la munca in zilele in care tre' sa fac 3 lucruri in acelasi timp , doar ca nu vad pe nimeni sa stea 14 ore pe zi cu copilul. Evident, astea 2 joburi presupun si niste munca acasa, da' nu-i bai, ca de-aia mai doarme omu'.

Pentru mine depinde mult de ceea ce voi gasi pt copil, adica daca voi gasi o gradi care sa-i placa voi sta mult mai linistita. Bineinteles, ca si Ana, pierd "prestigiul", ca doar bugetarii is de rasul lumii, nu? Si cum munca asta de cercetare nu poate fi cuantificata la fel ca sapatul cartofilor, primesc des replici de genul "cercetatorii britanici ce-au mai gasit?" Si, bineinteles, pierd parale serioase. Insa as vrea sa cred ca mai castig ceva: copilul meu o sa ajunga sa creada ca da, este posibil sa faci ce vrei in viata asta, ca se poate sa gasesti o meserie pe care sa o faci cu placere.

ILINCA acum mi-am dat seama ca in sms ti-am raspuns alaturi cu drumul. Am scris la topic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bianca, sanatate lui Vladimir! Tinem pumnii sa nu mai faca febra !

Simply, felicitari pentru autosuzintzarcare

Anaan, m-ai dat pe spate cu intrebarea ta. Io vreau sa cistig bani lasind pe cineva sa ne filmeze, ca in Jon and Kate plus 8 da nu e nimeni interesat de noi. Glumesc; ce mi-ar placea cu adevarat sa fac este sa stau acasa, sa scriu si sa vind articole, asa un fel de freelancer. As avea contact si cu exteriorul, as avea si bona ca sa pot lucra, dar as fi mult mai des acasa si mai ales mi-as face propriul program si as fi propriul meu sef. A, si sa stii ca si mie imi place cum iti sta cu nuanta asta in par! Da nu am zis nimic mai devreme pentru ca eu n-am fost in gashca aia care tipa dupa blonda

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citind-o acum pe monnvas am dedus ca intrebarea nu era din ciclul "vrabia malai viseaza", ci din seria "aoleu ce ma fac cu viata mea"
No, din seria asta nu am raspunsuri. Tot viitorul meu este o nebuloasa, singurul lucru pe care il stiu clar este ca trebuie sa termin teza in asa fel incit sa o sustin probabil in toamna. Nu stiu cum o sa fac asta si mai ales nu stiu ce se va intimpla dupa aceea. Trag speranta sa ramin in invatamint-cercetare, dar....depinde ce vrea si seful !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Kea multumesc de complimente, esti minunata si-mi esti tare draga, dar sa ma pui intre niste zeite ca Olga, Ayla sau Monica?!
Tre' sa lamuresc aspectul ca sa-mi pot continua linistita viata! Deci: nu-s frumoasa (si credeti-ma ca nu-s genul pisicos-alintacios, care ar avea nevoie de vreo confirmare), nu m-am considerat niciodata frumoasa, si n-am suferit o clipa din pricina asta, am fost, sint si voi fi (in curand o baba) simpatica si interesanta.
No, asta-i parerea mea! Acu' daca ceilalti vad altceva decat mine, cine-s io, pana la urma, sa le spun ca se inseala?!

Mergi la inceput