LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 20
ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
asta da realizare! bravo luca ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Al meu a aruncato intre tablia de la pat si perete unde nu poate fi scoasa...mai are 2 suzete daca le pierd si pe alea nu ii mai cumpar altele.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Of, Bianca, ce rau imi pare de Vadimir! E molesit? A Keutu cheliutu |
Nu e molesit. Sper doar sa nu mai arda.
I-au trecut si mucii, gatul nu il doare ca azi a mancat tot ce i-am dat, inclusiv pizza (acum seara). Mai trebuie sa verific maselele, dar saptamana asta nu avea gingiile inflamate. Doar nu ies asa deodata maselele astea!
Anaan spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Auzi, tufata? Tu nu stii ce sa scrii inteza de doctorat si lansezi intrebari d-astea ca sa te inspiri?:)) |
Si tu ma dai de gol, mai, mai!
Maya25 spune:
La multi ani Luana!
Kea, si tu esti ? (am citit printre ultimele mesaje, eu intru rar si nu sunt la curent cu noutatile). Felicitari si sa treaca greata cat mai curand!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Si mai vin sa-mi laud ficiorul: Luca s-a autointarcat de suziiii!!!!! Numaram deja 3 zile suzi-free! Mare autointzarcretz e Broscu' asta al meu! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Wow, felicitari!! S-a manifestat cumva inainte sau s-a intamplat totul brusc?
Cat despre ce ai zis tu despre culori: cred ca ai mare dreptate, cu un amendament. Io, care am un ten masliniu, cred ca nici la 70 de ani nu o sa ma pot blonzi si cu atat mai putin o sa ma intinereasca. Adica blond pe ten masliniu cred ca intra in categoria "florarese", vorba Biancai. Sau te pomenesti ca pe masura ce imbatranesc o sa mi se deschida si tenul???
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Floric spune:
pentru Ana http://feminin.netul.ro/dieta/regimul-disociat-mananci-si-slabesti/
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Sanatate Vladimirescului si norei.
PISIK, cine s-a luat de bunul tau gust nu s-a uitat la aranjamentele tale. Mie florile mi se par revelatoare pt bun-gust: poti sa te imbraci dupa revista ca sa nu gresesti, dar cand e vorba de o munca de creatie cum e munca ta cu florile e deja o chestie de finete... Si sa stii ce floare cu care merge, pe mine asta ma depaseste deja...
ILINCA am uitat sa-ti zic ca imi place si mie cum iti sta, e adevarat ca e o trecere cam brusca. Poate aluniul lu' Anaan ar fi shezut si mai bine. Si m-am distrat cu esemesul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Kea spune:
Maya, multumesc!
Am uitat s-o includ pe Monna(cu trasaturi de indianca) la brunetele frumoase!
Mie mi-e dor de Anca! Ce-i cu ea? A uitat de noi? Si gigelica de ce nu mai scrie?
Kea spune:
Fetele, dar oare nu-i bine sa va masurati voi si in talie? Ilinca zicea ca poate nu vedeti neaparat diferenta pe cantar, dar poate o vedeti pe metru. Asa ca fugiti si masurati-va 60-ul din talie!