LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
Tufete, am citit ceva la un alt topic si am ajuns sa-mi pun si eu intrebarea, asa ca va dau tema si voua, mai ales ca ne bate intoarcerea la serviciu la usa: Cum v-ati aranja viata, in asa fel incat sa fiti multumite de modul in care o traiti?( mai precis: cum vedeti jobul ideal in acest moment in care in "ecuatia" vietii noastre o parte importanta - daca nu cea mai importanta- o reprezinta copilul)
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Oooo, Ramona, da' ai umblat ceva prin lume! Faina meserie, tot din croaziera-n croaziera...Pupat delfini...Da' pisica de mare nu e periculoasa?! Adica nu o pisica de mare l-a strapuns pe Crocodile hunter de-a murit? Esti neschimbata, asta e clar. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever Daa, o senzatie super sa atingi un delfin, am fost chiar de 3 ori la delfinariu moca, nu ma saturam sa-i ating, aveam anumite comnezi pe care trebuia sa le facem pt.ca ei sa inteleaga |
Despre pisica de mare... am fost in tur chiar la sf.lunii august iar la inceputul lui sept.s-a intamplat nenorocirea cu acea vedeta de tv.. Sa stiti ca sunt niste animale foarte balande doar sa nu le atingi la coada care e ca un ferestrau cu dinti subtiti... in rest, sunt blande si prietenoase
Ati vazut pozele cu vasul in larg ??? Pe el eram si eu acum 6 ani , am fost filmati de garda de coasta si ne-a trimis imagini in office... a dati seama ca am vomat toata perioada uraganului, ma ameninta sefu` ca ma trimite acasa iar eu nik, stateam lungita pe fotoliu si boleam la greu asa cum au patit toti angajatii si pasagerii
m_monique spune:
citat din mesajul lui Nicky09 M_monique-am acum exact 24 de saptamani si 4 zile... se misca Maya mai ceva ca un titirez, purcedem bine inainte, testele sunt toate negative, mai putin imunitatea mea la toxoplasmoza, fapt pt care trebuie sa fac lunar analize la sange. Inca ne mai gandim la al doilea nume....Scrisesem prin nu mai stiu ce capitol data prezumtiva a nasterii, 16 mai 2011, o sa fie tot cezariana, insa fiind ultImul mesaj postat in acel capitol, presupun ca a fost omis. Inca o data....mii de -icei Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" Vara 2010 |
ce a trecut timpul! parca ieri ne dadeai vestea...
felicitari pt fetita! e frumos cu pereche. se spune ca avand pereche, ca parinte ai parte de experienta completa.
iti doresc o sarcina usoara in continuare
m_monique spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Si mai vin sa-mi laud ficiorul: Luca s-a autointarcat de suziiii!!!!! Numaram deja 3 zile suzi-free! Mare autointzarcretz e Broscu' asta al meu! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
asta da realizare! bravo luca
ramona7575 spune:
Ilinka, v-am laudat cumnatei cat de ambitioase sunteti voi in legatura cu slabitul... mi-a zis sa ii dau reteta ca e cat casa (vreo 83 kg,la 170 cm, a tinut ea cure dar mai mult de 2-3 kg.nu a reusit)... amu` i-am zis retete din ce am cetit dar i-am zis cam putine, nu am retinut multe si sa citesc din urma ma ia cu tremurat la gripa mea... daca imi dai nr.tau de telf. sa te stresezi in decursul zilei de maine , te superi?
Floric spune:
Ramona, suuupeerrrrrrr. Fizic meserias ce slabanoaga... A mai ramas pamant neatins???? Prima poza cu delfinul m/a relaxat instant.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Kea spune:
Ramo, ce frumusica esti!!! Dar eu vreau sa te aud si cantand!
Of, Bianca, ce rau imi pare de Vadimir! E molesit?
Ah si tot vroiam sa-i spun Mihaelei (mababei), ca-i frumoasa tare tare! Si felicitari pt reusita!
Fix la ce a spus Simply ma gandeam si eu azi: ca brunetul le prinde tare bine pe cele cu trasaturi frumoase, nu doar interesante (vezi Olga, mababei, Ayla).
Nicky, sunt inca activa, ca in afara de starile de greata permanenta si trezitul dimineata cu noaptea in cap (ora 5), nimic nu s-a schimbat. Inca! Caninii lui Keutu sunt toti pe baricade, unu i-a iesit acum de curand, unu l-am vazut ieri ca a spart gingia, iar azi se mai vedea unul prin gingie. Si poate candva, nu ne-om mai trezi la 5.
Ah, sa va povestesc, Keutu e mare fan carti si puzzle. Imi arata diverse in carti si eu ii spun ce-i acolo. Toata ziua frunzarim la ele. Azi cere iaurt, ii dau, el imi arata pe carte diverse si la un moment dat ajunge la o farfurie cu cartofi prajiti. Ii spun ce-i acolo, mi-o mai arata inca o data, eu repet si ii intind lingurita cu iaurt. Se uita incruntat la mine, da din maini in semn de gata, apoi se uita in carte si imi tot arata cu degetul cartofii. Cred ca a mancat numai de doua ori asa ceva, nu stiu cum de a tinut minte. Pana la urma, mi-a parut rau si i-am prajit un cartof. I-as da si cremvusti nu "neaparat de pui" si pateut si sarmale, numai sa-l vad ca mananca. Nu-s sigura, dar am impresia ca a si slabit putin.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Anaan Tufete, am citit ceva la un alt topic si am ajuns sa-mi pun si eu intrebarea, asa ca va dau tema si voua, mai ales ca ne bate intoarcerea la serviciu la usa: Cum v-ati aranja viata, in asa fel incat sa fiti multumite de modul in care o traiti?( mai precis: cum vedeti jobul ideal in acest moment in care in "ecuatia" vietii noastre o parte importanta - daca nu cea mai importanta- o reprezinta copilul) |
Auzi, tufata? Tu nu stii ce sa scrii inteza de doctorat si lansezi intrebari d-astea ca sa te inspiri?:))
Auzi la ea! Imi pun intrebarea asta in fiecar zi si imi da cu virgula.
Pana la urma cel mai important e sa ne fie copiii sanatosi. Noi le ducem cum putem si cu oboseala, si cu foamea, si cu stresul. Dar ei sa fie bine. Serios.
Eu nu prea imi fac planuri. de obicei mi se intampla lucruri si cred ca in lumea asta exista un echilibru si ma adaptez situatiei atunci cand ea apare.
Cu prima fraza am glumit, sper ca ti-ai dat seama
Anaan spune:
Am uitat sa felicitez Broscu' pentru autointarcare: copilul asta azi maine se descurca si singur, tu mami!