LMA Luana!! Ghiocei de Martie-Aprilie***301***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

M-am intors din misiune: Andrei isi bea laptele langa mine, asa ca-i tocmai potrivit momentul sa va zic ce mi-as dori: sa am o mica afacere, in domeniul meu, incat sa lucrez nu doar de nevoie, ci si de drag (asta mi se pare un element-cheie), o afacere in care lipsa de anvergura sa nu insemne si lipsa de performanta( ca eu am nevoie de nitica performanta in viata, asa mi-e firea) si care sa-mi permita sa ma organizez asa cum imi convine si cum ar raspunde cel mai bine nevoilor familiei mele. De-asta visez la un after-school si sper sa nu raman doar cu visatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, ai inteles perfect intrebarea!Cat despre ideea cu statul acasa si filmatul...esti totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ramona, mi-au placut foarte mult pozele tale. Iar tu arati grozav! Si prin ce locuri de vis te-ai plimbat tufata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Ramona, mi-au placut foarte mult pozele tale. Iar tu arati grozav! Si prin ce locuri de vis te-ai plimbat tufata!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Aratam grozav (adica mai slaba) acum sunt slaba cu burta . Cat despre locuri vizitate, au fost multe dar vizitate in graba din lispa timpului si asta ma enerva cumplit...

Eu am sa raspund la tema dar de genu` "vrabia malai viseaza" ... sa ma intorc la munca pe vas (chiar daca se muncea in draci) dar cu posibilitatea sa=l am si pe Stefan langa noi ... Raspuns : IMPOSIBILI . Ma pot intorce pe vas cu copil sa stau 2-3 sapt.dar fara sa contribui la bugetul familiei , doar sa=l diminuez

Cat priveste viitorul ... unul sumbru , daca nu0mi gasesc ceva cu ore putine chiar daca nu sunt bani multi atunci voi ramane nevasta intretinuta si nu imi surade ideea

Floric - scrie retetele de dieta, eu le copiez in document si i le dau cumnatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Faza draguta: in seara asta, dupa ce-l scoate sotul din cada pe pui, mi-l intinde mie sa-l invelesc in prosop, si-i zice: du-te la mama ta! Il duc in dormitor, incep sa-l echipez de nani, iar el intinde amandoua manutele la mine, imi cuprinde obrajii, si-mi zice dragastos: mama ta! Sotul il tachina si-l intreba daca nu vrea sa doarma cu el dar el ii spunea raspicat ca el doar cu "mama ta" adoarme. Maine exersam gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Uitam sa va zic: in plina campanie de slabire, Adelake a depasit pragul psihologic... de 10kg.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buhuhu !!!

Felicitam Adelake pt depasirea pragului pisicologic !!

Mababei o sa fii o babuta tare haioasa !!

Anaan, la tema de casa momentan raspund asa : pe termen scurt mi-ar placea sa fac ceea ce fac si acum, domeniul in care lucrez imi place,colectivul e de nota 10 si mai ales programul pana in 3 martie mi se potriveste ca o manusa !
Pe termen lung insa nu stiu ce va fi deoarece suntem in continua miscare si reorganizare darrrr mi-ar placea sa am business-ul meu tocmai ca sa-mi pot organiza eu timpul in favoarea Adei , concret insa nu m-am decis ce sa fac dar am ceva idei , partea financiara ma incurca doar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

adelake; la grasunica!!!!!

ce m-ati nimerit cu intrebarea despre servici....; am tot vorbit cu colegele de servici in ultimele zile, si am realizat ca situatia este oribila acolo; adica treaba e cacalau, nu-i bai de dat afara (e, om mai vedea), dar s-a distrus complet colectivul... si oricum era varza;
ideea e ca in momentul asta nu stiu exact ce sunt dispusa sa fac; adica vreau sa ma intorc la servici, sa-mi intru intr-un ritm si apoi sa vad cum merge; pe domeniul management pe care-l ador(am).... nu mai am tragere prea mare, pentru ca asta inseaman extrem de multe deplasari in tara... si eu nu mai sunt disponibila la asa ceva; daca-mi zicea cineva acum vreo 5 ani [cand eram la concurenta cu "supercalificati" de 40-50 de ani si luptam pentru posturi de auditor, si le mai si castigam cu brio] ca nu o sa vreau sa intru in management ii radeam in nas; ei uite ca acum s-au reorganizat prioritatile si nu numai atat, ci pur si simplu deocamdata asta imi doresc, sa-mi vad linistita de munca in laborator, cumintica si la program;din pacate e tare greu sa nu te cuprinda "energiile negative" din jur, dar eu o s aincerc s arezist eroic; daca nu... eu am capatat o mare incredere in mine si in faptul ca niciodata nu am fost singura cand am cerut ajutor, asa ca stie Doamne Doamne cum le aranjeaza El pe toate;
am citit foarte multe articole de dezvolatre personala in ultima vreme si am capatat un alt curaj sa merg inainte; daca aveti recomandari de carti/autori/CD-uri in directia asta, eu le astept cu mare placere; mi-ar fi placut sa merg la un seminar, dar vazand pretul... sincer nu mi-l permit; asa ca spicuiesc ce gasesc si imi "dezgrop" resursele mele interioare

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

fac eu cap nou

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul 302

Mergi la inceput