Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Pavelicious, ai incercat Egoiste de la Chanel? Pe asta eu l-as purta (l-am si purtat de fapt o data sau de 2 ori). E sublim. Pentru parfumuri masculine purtabile si "au feminin", mai recomand Pi de la Givenchy. Si pe asta l-am purtat intr-o vara/toamna, acum aproape 11 ani...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaveLicious

Am incercat si SL si in afara de Vetiver Oriental si Fumerie Turque celelalte nu mi se par cine stie ce si mai sunt si foarte grele.
Habit Rouge l-am testat mai demult si era cat de cat ok. Pe basenotes vad ca foarte multi barbati poarta Shalimar de la eau de cologne pana la parfum sau Ode a la Vanille dar si Hypnotic Poison in toate formele sale. Cred ca pana la urma ma risc. Daca o sa mi se para old lady's perfume asta e

barbati care poarta hypnotic poison? hm, cum de nu am intalnit si eu unul

daca vrei, da-mi adresa ta pe PM si iti trimit eu Tabacco Vanille.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaveLicious spune:

@manumanu
Am incercat si Egoiste. Imi place doar ca tine 2-3 ore pe pielea mea :(
Pi am :P

@danamiha
Pare ciudat, nu !? :)) Oricum pentru cei de pe basenotes parfumurile nu au gen. Majoritatea au foarte multe parfumuri pentru femei de la L'heure bleu, Mitsouko, No.5, No.19, Les Exclusifs pana la HP.

Am incercat sa-ti trimit PM dar nu pot fiindca nu accepti mesaje private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

danaaaaa! pot sa te rog, daca tot faci un drum pana la posta si daca mai ai un puf in plus, sa-mi trimiti si mie tobacco vanille? imi doresc tare mult sa-l miros. si eu sunt innebunita dupa vanilie, ca si tine (cred ca stii). tare mult imi doresc un vanilat de nisa, desi in general acestea sunt peste bugetul meu, insa ma gandesc ca poate, daca sunt cuminte, primesc unul de 8 martie.
astazi port hypnotic elixir si pe frigul de afara m-a imbracat asa bine! e atat de fin, de cald, de senzual. il iubesc kiar si in notele de varf care sunt putin mai dark.

Mergi la inceput

DANA, iti dai seama, daca si doamna si domnul ar purta HP la o petrecere/restaurant/ sala de spectacole, cred ca s-ar face gol in jurul lor

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui PaveLicious

Am incercat si SL si in afara de Vetiver Oriental si Fumerie Turque celelalte nu mi se par cine stie ce si mai sunt si foarte grele.
Habit Rouge l-am testat mai demult si era cat de cat ok. Pe basenotes vad ca foarte multi barbati poarta Shalimar de la eau de cologne pana la parfum sau Ode a la Vanille dar si Hypnotic Poison in toate formele sale. Cred ca pana la urma ma risc. Daca o sa mi se para old lady's perfume asta e

barbati care poarta hypnotic poison? hm, cum de nu am intalnit si eu unul

daca vrei, da-mi adresa ta pe PM si iti trimit eu Tabacco Vanille.

Mergi la inceput

apropo, citeam pe fragrantica parca la prezentarea lui Giorgio BH, ca in SUa ar fi fost interzis, in anii 80 cand a aparut, in unele restaurante... era prea... "intoxicating"!!

Mergi la inceput

ianka, zilele trecute ma intrebam ce faci, ca nu mai scriii si ma mustra constiinta ca nu ti-am trimis inainte de Craciun, cand ai zis ca esti curioasa cum e TB; lene mare pe mine, rusine sa-mi fie

am sters acum mai multe mesaje trimise pe PM, probabil din aceasta cauza nu a mers, eu am activat Pm-ul, mai incearca te rog, daca nu va dau adresa de mail.

va trimit luni.

manumanu, cred ca am testat parfumul tau, shalimarul in 2008 la Budapesta, eu caut ceva pt vara, f.citric sa fie, mai am 10 ml din jo malone, oscilez intre shalimarul tau sau Annick Goutal , mi-a trimis rose sa miros, dar nu imi dau seama cu ar fi pe piele, ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana desi imi place Les Nuits d`Hadrien Goutal nu mi l-am luat, port cu mai mare incredere/placere/drag Eau de Shalimar. E fresh-vanilat si tine bine pe piele. Mirosul de citrice intai e mai accentuat apoi se indulceste si ramane vag peste aceeasi vanilie buna prezenta si in Shalimar edp.

Daca reusesc sa obtin o mostra din Nuits iti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

dana, multumesc mult!
hai ca incerc sa-ti dau un pm cu adresa mea, sa-mi spui, te rog, daca l-ai primit,
n-am mai intrat sa scriu, ca n-am noutati, dar va citesc zilnic. dimineata primul lucru pe care il fac la munca este sa deschid mailul de serviciu si apoi, cu cafeluta aproape, va citesc pe voi.
eu sunt setata pe parfumuri de vara. vreau neaparat un citric, am mai spus asta in urma cu ceva timp aici, pe forum. rose, draga de ea, mi-a si sugerat o lista de parfumuri, dar n-am ajuns sa miros nimic. Vreau portocale stoarse intr-o sticluta de parfum. Daca nu gasesc, la vara cred ca ma dau cu fresh de portocale sau de grapefruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

danaaaaa!
astazi port hypnotic elixir si pe frigul de afara m-a imbracat asa bine! e atat de fin, de cald, de senzual. il iubesc kiar si in notele de varf care sunt putin mai dark.

ador parfumul asta, e MINUNAT. mie nu mi se pare ca ar fi prea tare, e superb.
ar trebui sa incerci si extrait de parfum, cred ca ti-ar placea, desi nu mi se pare mare diferenta intre ele.

ianka, ca sa-mi iau cateva parfumuri bune, mi-am vandut cam 22-24 din astea ultramegaarhicunoscute, am renuntat la spiritul de colectionar si ma bucur!!! dar un parfum totusi e un parfum si sincer nu cred ca merita investit exagerat in el, bine daca ai doar 3-4 ca mine, mai merge

Mergi la inceput