Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Rall, iti multumesc inca o data! Acum ma pot pronunta asupra parfumului de ziua mea.

BAL A VERSAILLES - Cel mai puternic parfum pe care l-am simtit vreodata, greu, patrunzator si de mare clasa. Chiar ma duce cu gandul la grandoarea unui bal la Versailles. As putea spune ca este un afrodisiac. Il voi cumpara.

BLACK ORCHID - Imi placeeeeeeeeee muuuuuuuuuuuult, e ah, magnific, inconfundabil, foarte senzorial, seducator, IL VREAU!
Este un parfum al tentatiilor, te poarta intr-o o aventura imbatatoare, plina de suspans ce sugereaza nopti salbatice si de neuitat...acest enigmatic mister dintre barbati si femei. E ametitor, cald si viu, nu-i pot rezista.
M-a dus cu gandul la Catherine Deneuve in aceasta poza.
Aseara am dormit cu punguta langa mine, imi imaginam cu ce sa-l port cand il voi avea si in acest timp o adiere parfumata imi incanta simtul olfactiv si mai apoi somnul.
Black Orchid...Black Orchid...Black Orchid (asa am adormit). El va fi parfumul de ziua mea.

WHITE PATCHOULI - Aroma florala puternica, distinsa, aproape rece si distanta, dar misterioasa(are o nota care se uita cu spatele la mine si nu-mi dau seama care este dar cu toate acestea imi strapunge adanc simturile), modern, impactul initial greu dar aluneca usor, va rasuci pe nesimtite nasul intrigat al tuturor barbatilor.
Imi place dar trebuie sa ne mai cunoastem.

ANGEL LILY - Seamana cu fratele sau doar tot un angel este, pana sa-l intalnesc nu-mi puteam imagina un Angel mai dulce. Degaja un admirabil nor de fructe, Rose l-a descris foarte bine.
Imi place.

WOMANITY - La fel de dulce ca si ingerii, coboara adanc in inima, te invaluie puternic in nuante dulci dar proaspete totodata. Acest parfum este o invitatie de a savura cele mai dulci momente ale vietii. T.M nu face niciodata lucrurile pe jumatate.

EAU DE SISLEY 2 - Fin si elegant, un clasic floral si proaspat, incarcat de o energie suava si o fascinatie domoala.

MIDNIGHT POISON - Aprins, atragator, foarte feminin(desi simt si eu note masculine), are o mireasma tulburatoare, are o prezenta cuceritoare, provocatoare, dar mai degraba fermecatoare si fascinanta decat primejdioasa. Exceptional pentru genul pus pe seductie.

TOBACCO VANILLE - Cacao, acesta a fost primul cuvant care mi l-a trezit, o cacao rafinata, nu simt tabac in el simt numai nuante dulci si imi place tare mult. Aduce usor ca Black Orchid. Dana, l-am asociat cu tine imbracata in rochii de catifea.

MAGNIFIQUE LANCOME - Nu am insistat prea mult pe el insa primul impact a fost puternic si usor sintetic, simt flori rosii si roz aflate intr-o simfonie, stau acum cu el la nas si incepe sa-mi spuna ceva, imi place. Imi aduce aminte de un parfum care-l purta mama acum cativa ani.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

IULYIA, pentru ca mie nu-mi plac Mugler-urile deloc, nici unul, nici macar unul, nu avem chimie comuna absolut deloc, si pe celelalte nu le stiu, subscriu doar la Magnifique de Lancome, pe care l-am incercat saptamana trecuta, dar mie mi s-a parut o variatiune pe tema Tresor. O variatiune OK, dar o variatiune.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

manu, credeam ca eu sunt singura de aici care nu reuseste sa 'se cupleze' cu mugler. nimic de la el nu mergea pe pielea mea. admiram asa de la distanta alein-ul, dar il evitam din cauza unei colege care il folosea in exces la munca. insa 'mos craciun' mi-a adus o sticluta si m-am cam indragostit de el.
iulia, scrii tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

iuliya

Daca vrei, iti trimt BAL A VERSAILLES intr-o sticluta, sa incerci pe piele. Nu credeam ca o sa fie atat de atragator.

Bal a Versailles si Black Orchid sunt parfumurile preferate ale lui Michael Jackson, cred ca te-ai fi simtit bine pe langa el "Puternic, patrunzator si de mare clasa, magnific, inconfundabil, foarte senzorial, seducator, IL VREAU!" Mda, cam asa as spune si eu. Despre Michael

manumanu, sunt din ce in ce mai contrariata de nasurile noastre Tresor si Magnifique? Tresorul nu-mi place de greu si clasic ce e, Magnifique e o bomboana acida, zici ca e primul miros care iese dintr-o sticla de cola. Stii, acidul acela dulce si acrisor in acelasi timp. Hmmm

Mie WOMANITY nu mi-a placut deloc, e ceva.. amarui ciudat in el care ma da inapoi.

Mergi la inceput

RALL, Tresor greu si clasic??? Inca o dovada ca fiecare nas e unic la propriu si la figurat!! Pe mine Tresor (chiar EDP) era fin si aerat, mi-a placut foarte mult sa-l port, dar nu l-am mai cumparat, au aparut altele.

Cat despre Mugler-uri, Ianka, mie nu-mi plac si din motivul spus de tine - le are toata lumea si cine le are, cel putin pe langa mine, invariabil abuzeaza de ele. In plus, mi se par prea comerciale (de-aia le si simti peste tot, pe ele si pe Hypnose de Lancome - o mare dezamagire pt mine -, pe Ange ou Demon de la Givenchy, Euphoria de Ck, toate astea, vorba cuiva undeva, "miros a mall"),ti se baga in suflet, asa, ostentative - "pick me, pick me!!!", no, no, no, not my type at all.

Mergi la inceput

Am trecut pe lista de incercat in Fr Black Orchid si White Patchouli. Poate si Bal a Versailles, asa, de curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Iuliya am savurat postarea ta! Ai putea face cu succes concepte de reclama pt parfum, descrii minunat si asociezi perfect imaginea cu mirosul- poza cu Catherine Deneuve ai.. ai... ai...ce frumusete de femeie, are ceva rece si distant in atitudine si emana un erotism magnetic

Legat de Tresor, nu m-a cucerit niciodata din pacate. Nu m-am gandit niciodata sa-l asociez cu Magnifique, Tresor e suav si cuminte, in el totul se invarte in jurul trandafirilor pudrati pe cand Magnifique e mai impertinent, piperat, picant, fructat, mai degarba merge in directia Delices de Cartier.

Mergi la inceput

M-am uitat la review-urile de pe Fragrantica sa vad daca sunt eu asa o curiozitate, dar am mai vazut asocieri ale lui Magnifique cu Tresor. pe mine m-a frapat asemanarea la varf cel putin, pentru ca nu am asteptat sa vad cum evolueaza. Cu ocazia asta, am observat ceva interesant: Magnifique a fost creat de aceiasi doi creatori ai lui So Elixir de la Yves Rocher, Olivier Cresp si Jacques Cavallier. [apropo de So Elixir, sunt persoane care il asociaza cu Coco M-elle, eu le am pe amandoua si nu mi se pare ca seamana absolut deloc]. Deci asta cu asocierile se pare ca e o trasatura strict personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Manu ai dreptate! De multe ori e bine sa testam cu propriul nas un parfum. Mie Tresor imi placea in anii `90 si mi-l doream, dar nu l-am avut. Peste multi ani nu mi s-a mai parut atat de fain incat sa mi-l iau. Magnifique cand a aparut am primt o mostra si mi se pare interesant dar sunt atatea mult mai bune, il poarta o prietena de aici, ei i se potriveste, pe ea miroase foarte bine. Noi doua avem gusturi comune la parfumuri: Allure, Cristobal, Eau de Shalimar, Mademoiselle etc cred ca de aici din club daca s-ar face perechi de parfumate noi am face un duet oriental-floral. Unde mai pui ca la vara presimt ca ne luam Escale a Portofino!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Unde mai pui ca la vara presimt ca ne luam Escale a Portofino!

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Abia la vara?

Editez: gand la gand, azi imi ziceam... sa vezi ca in Franta cedez si iau Escala...

Mergi la inceput