Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Teo, ma bucur ca a ajuns pana la urma plicul

Sa inteleg ca White P. nu iti place, totusi? Sa stii ca atunci cand am mirosit punguta unde l-am pus, m-a cam izbit un miros mai degraba chimic, ceea ce pe piele nu se intampla deloc. Sau cel putin a mea? Oricum, daca ai ocazia, testeaza-l neaparat pe mana.

daaaaaaaaaaa imi place ! acelasi miros chimic l-am simtit si eu dar , ATENTIE! cred ca e f puternic si un ingredient "dizolva" intr-un fel punga, alta explicatie nu este. dar am scos bucatica de material cu penseta si am mirosit-o si ....m-a cucerit
daca l-as gasi la "oferta" l-as lua fara sa l incerc intai pe mine, sigur nu dau gres cu el !

Citat:
Un air de samsara, de vara? Mie mi se pare foarte puternic si clasic, deloc de vara. Of, of, nasurile astea

da la mine asa a ajuns ...ca un parfum de vara , bine eu ma dau si cu parfumuri puternice si ...nu as ezita absolut deloc sa l dau vara, in final e usor citric, adie asa ca un vant racoros dulceag

Citat:
Midnight poison - si eu il gasesc extrem de feminim, dar nu stilul pitzi-pink, ci catifea-albastra-diamante-in-par type of thing E superb!

Hypnotic Poison seamana cu Poison? Ca Poison nu-mi place deloc, dar uite, pe Midnight poison il iubesc...

midnight ul e parfum ! nu nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi de pitzi, are si cere personalitate de la purtator!

nu seamana hypnotic cu poison, am fost si eu la mirosit si hypnotic ...pe mine nu s-a "lipit" si l-am dat pe piele, mirosea aspru a cioco, fara dulceata, intens, nu stiu cum il dau fetele pe gerul asta, eu vreau ceva mai cald de ex black orchid e cald si cremos desi e unisex .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Si eu am purtat Air-ul vara... in zilele mai racoroase... Asta-vara am mai folosit Eau de Shalimar si D&G Light Blue. Pe canicula evident ca nu dadeam cu nimic, la mare am carat un parfum, dar nici nu mai stiu pe care, ca nu l-am folosit .

uite ca mai indrazneste cineva sa poarte air ul de samsara vara . ma duc acasa si miros din nou, ca se conserva f bine in punga ...si stiu sigur ca nu m-am inselat

Mergi la inceput

Citat:

apropo, citeam pe fragrantica parca la prezentarea lui Giorgio BH, ca in SUa ar fi fost interzis, in anii 80 cand a aparut, in unele restaurante... era prea... "intoxicating"!!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

da si in ghidul parfumurilor scrie ca erau restaurante cu afise in care scria " no giorgio!"

da mi e mi place si giorgio, e un parfum f bun,un clasic floral, e adevarat ma igreu de purtat pentru ca cere anumite conditii , dar sa nu-l subestimam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ianka, uite site-ul despre care iti scriam pe PM: aici , te duci in stanga la Perfumes by Notes si cauti ce vrei, sau scrii direct numele parfumului, asa l-am descoperit pe Tom Ford

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Care parfum, edp sau edt miroase cel mai bine a violete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Care parfum, edp sau edt miroase cel mai bine a violete?

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose, draga mea imi pare rau ca nu te pot ajuta, stii tu ce parere am eu despre flori, le sta asa bine in...vaza.

ai mai pus poze noi cu printesa pe FB?

Mergi la inceput

Linkul de la tine Dana pt Ianka ma ajuta si pe mine cu violetele, acum caut. Imi place cum miroase pudra Meteorites Guerlain, a existat si parfumul cu acelasi nume dar nu se mai face.
Se pare ca am de ales intre Insolence edp, Borsari Fleurs d`ombre Violette Menthe, Violetta di Parma, Brosseau si Aimez-Moi Caron (acesta nu-mi surade fiindca unii zic ca se simte anisul in el).
Si mai e John Galliano, l-am ignorat tot timpul, mie nu-mi place sticla lui, poate de asta. Il stiti? E recomandat si el pt iubitoarele de violete. Il incerc maine, sper...
Am pus luna trecuta niste poze noi, Baby Mara e albumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, m-am uitat si eu pe primele 2-3 pagini din lista cu violete. Penhaligon's Violetta nu-ti sune nimic? La voi sunt aceste parfumuri Penhaligon? Pe-aici nu le-am vazut, dar am auzit ca sunt interesante.

Si Laduree - Eau de Violette...

Mergi la inceput

Citat:

ROSE, m-am uitat si eu pe primele 2-3 pagini din lista cu violete. Penhaligon's Violetta nu-ti sune nimic? La voi sunt aceste parfumuri Penhaligon? Pe-aici nu le-am vazut, dar am auzit ca sunt interesante.

Si Laduree - Eau de Violette...

Merci Manu . Penhaligon`s gaseam pana anul trecut in Berna, acum nu le mai importa :(, mai am 3 mostre din Blenheim Bouquet, cel mai lamaios-fresh din cate stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
midnight ul e parfum ! nu nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi de pitzi, are si cere personalitate de la purtator!

mi se pare normal, atat timp cat il am eu!

Mergi la inceput