Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 11

teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Teo, ma bucur ca a ajuns pana la urma plicul ![]() Sa inteleg ca White P. nu iti place, totusi? ![]() ![]() |
daaaaaaaaaaa imi place ! acelasi miros chimic l-am simtit si eu dar , ATENTIE! cred ca e f puternic si un ingredient "dizolva" intr-un fel punga, alta explicatie nu este. dar am scos bucatica de material cu penseta si am mirosit-o si ....m-a cucerit
daca l-as gasi la "oferta" l-as lua fara sa l incerc intai pe mine, sigur nu dau gres cu el !
citat din mesajul lui rall Un air de samsara, de vara? Mie mi se pare foarte puternic si clasic, deloc de vara. Of, of, nasurile astea ![]() |
da la mine asa a ajuns ...ca un parfum de vara , bine eu ma dau si cu parfumuri puternice si ...nu as ezita absolut deloc sa l dau vara, in final e usor citric, adie asa ca un vant racoros dulceag
citat din mesajul lui rall Midnight poison - si eu il gasesc extrem de feminim, dar nu stilul pitzi-pink, ci catifea-albastra-diamante-in-par type of thing ![]() Hypnotic Poison seamana cu Poison? Ca Poison nu-mi place deloc, dar uite, pe Midnight poison il iubesc... ![]() |
midnight ul e parfum ! nu nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi de pitzi, are si cere personalitate de la purtator!
nu seamana hypnotic cu poison, am fost si eu la mirosit si hypnotic ...pe mine nu s-a "lipit" si l-am dat pe piele, mirosea aspru a cioco, fara dulceata, intens, nu stiu cum il dau fetele pe gerul asta, eu vreau ceva mai cald de ex black orchid e cald si cremos desi e unisex .

teo30967 spune:
citat din mesajul lui manumanu Si eu am purtat Air-ul vara... in zilele mai racoroase... Asta-vara am mai folosit Eau de Shalimar si D&G Light Blue. Pe canicula evident ca nu dadeam cu nimic, la mare am carat un parfum, dar nici nu mai stiu pe care, ca nu l-am folosit ![]() |
uite ca mai indrazneste cineva sa poarte air ul de samsara vara . ma duc acasa si miros din nou, ca se conserva f bine in punga ...si stiu sigur ca nu m-am inselat

teo30967 spune:
citat din mesajul lui manumanu apropo, citeam pe fragrantica parca la prezentarea lui Giorgio BH, ca in SUa ar fi fost interzis, in anii 80 cand a aparut, in unele restaurante... era prea... "intoxicating" ![]() mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
da si in ghidul parfumurilor scrie ca erau restaurante cu afise in care scria " no giorgio!"
da mi e mi place si giorgio, e un parfum f bun,un clasic floral, e adevarat ma igreu de purtat pentru ca cere anumite conditii , dar sa nu-l subestimam !

danamiha spune:
ianka, uite site-ul despre care iti scriam pe PM: aici , te duci in stanga la Perfumes by Notes si cauti ce vrei, sau scrii direct numele parfumului, asa l-am descoperit pe Tom Ford

danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Care parfum, edp sau edt miroase cel mai bine a violete? mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
rose, draga mea imi pare rau ca nu te pot ajuta

ai mai pus poze noi cu printesa pe FB?

rose_selavie spune:
Linkul de la tine Dana pt Ianka ma ajuta si pe mine cu violetele, acum caut. Imi place cum miroase pudra Meteorites Guerlain, a existat si parfumul cu acelasi nume dar nu se mai face.
Se pare ca am de ales intre Insolence edp, Borsari Fleurs d`ombre Violette Menthe, Violetta di Parma, Brosseau si Aimez-Moi Caron (acesta nu-mi surade fiindca unii zic ca se simte anisul in el).
Si mai e John Galliano, l-am ignorat tot timpul, mie nu-mi place sticla lui, poate de asta. Il stiti? E recomandat si el pt iubitoarele de violete. Il incerc maine, sper...
Am pus luna trecuta niste poze noi, Baby Mara e albumul.

manumanu spune:
ROSE, m-am uitat si eu pe primele 2-3 pagini din lista cu violete. Penhaligon's Violetta nu-ti sune nimic? La voi sunt aceste parfumuri Penhaligon? Pe-aici nu le-am vazut, dar am auzit ca sunt interesante.
Si Laduree - Eau de Violette...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu ROSE, m-am uitat si eu pe primele 2-3 pagini din lista cu violete ![]() Si Laduree - Eau de Violette... mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Merci Manu

sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 midnight ul e parfum ! nu nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi de pitzi, are si cere personalitate de la purtator! |
mi se pare normal, atat timp cat il am eu!