Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 8

rose_selavie spune:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Pierre-Initiatique-Edition-11351.html

manumanu spune:
Si eu am purtat Air-ul vara... in zilele mai racoroase... Asta-vara am mai folosit Eau de Shalimar si D&G Light Blue. Pe canicula evident ca nu dadeam cu nimic, la mare am carat un parfum, dar nici nu mai stiu pe care, ca nu l-am folosit .
Citat: |
citat din mesajul lui rall Teo, ma bucur ca a ajuns pana la urma plicul ![]() Sa inteleg ca White P. nu iti place, totusi? ![]() ![]() Un air de samsara, de vara? Mie mi se pare foarte puternic si clasic, deloc de vara. Of, of, nasurile astea ![]() Midnight poison - si eu il gasesc extrem de feminim, dar nu stilul pitzi-pink, ci catifea-albastra-diamante-in-par type of thing ![]() Hypnotic Poison seamana cu Poison? Ca Poison nu-mi place deloc, dar uite, pe Midnight poison il iubesc... ![]() |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

danamiha spune:
am mirosit azi doar 2 parfumuri, din lipsa de spatiu, asa ca am testat Hypnotic eau sensuelle pe o mana si pe cealalta hypnotic elixir.
din fericire elixirul nu mai e cu pomita, o fi citit producatorii aici ce suparata eram (am renuntat la el din cauza pompitei).
primul nu mi-a placut la inceput, nici macar dupa 3 ore nu suportam mirosul, acum dupa aproape sase ore parca nu mirose asa rau, simt un iz slabut de vanilie, dar nu l-as cumpara. nu are puterea, farmecul elixirului, nici nu se pot compara, pe piele mea.
elixirul in schimb din prima clipa m-a recucerit asa ca trece pe lista de asteptare.

danamiha spune:
manu, ai www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Legere-54.html" target="_blank">acesta sau www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2009-6026.html" target="_blank">acesta ?
sau editia din www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html" target="_blank">2008 ?

rose_selavie spune:
citat din mesajul lui danamiha am mirosit azi doar 2 parfumuri, din lipsa de spatiu, asa ca am testat Hypnotic eau sensuelle pe o mana si pe cealalta hypnotic elixir. din fericire elixirul nu mai e cu pomita, o fi citit producatorii aici ce suparata eram (am renuntat la el din cauza pompitei). primul nu mi-a placut la inceput, nici macar dupa 3 ore nu suportam mirosul, acum dupa aproape sase ore parca nu mirose asa rau, simt un iz slabut de vanilie, dar nu l-as cumpara. nu are puterea, farmecul elixirului, nici nu se pot compara, pe piele mea. elixirul in schimb din prima clipa m-a recucerit ![]() |
Tine 6 ore pe tine Eau Sensuelle? Daca aude Sali...

PaveLicious spune:
Hello fetelor
Pana la urma am reusit sa testez Musc Ravageur fiindca am percutat un blind buy insa nu am reusit sa testez Tobacco Vanille.
Vin cu o intrebare: ce parere aveti despre Shalimar eau de parfum ? Vreau sa mi-l cumpar. Credeti ca este bun si pentru barbati ?

danamiha spune:
tine rose, tine, dar nu imi place, ambele maini miros(la incheietura), elixirul e mai puternic si mai vanilat, acum nici sensuelle nu e apa lesinata, dar nu mi-a placut din prima clipa cand l-am pulverizat, mi s-a parut asa intepator.

rose_selavie spune:
citat din mesajul lui PaveLicious Hello fetelor Pana la urma am reusit sa testez Musc Ravageur fiindca am percutat un blind buy ![]() Vin cu o intrebare: ce parere aveti despre Shalimar eau de parfum ? Vreau sa mi-l cumpar. Credeti ca este bun si pentru barbati ? |
Depinde. Exista anumite parfumuri for woman care pot fi purtate perfect si de catre barbati, precum exista femei care poarta parfumuri unisex. Shalimar in schimb e arma secreta a femeii adevarate cu forme, plete de diva si piele divina, asa ca daca vrei sa fii feminin atunci ti-l recomand. Habit Rouge Guerlain cred ca ti-ar veni mai bine, e deosebit.
Dar daca vrei ceva cu adevarat special alege unul din gama unisex Serge Lutens, sunt superbe.

PaveLicious spune:
Am incercat si SL si in afara de Vetiver Oriental si Fumerie Turque celelalte nu mi se par cine stie ce si mai sunt si foarte grele.
Habit Rouge l-am testat mai demult si era cat de cat ok. Pe basenotes vad ca foarte multi barbati poarta Shalimar de la eau de cologne pana la parfum sau Ode a la Vanille dar si Hypnotic Poison in toate formele sale. Cred ca pana la urma ma risc. Daca o sa mi se para old lady's perfume asta e

manumanu spune:
DANA, am editia din 2008.
citat din mesajul lui danamiha manu, ai www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Legere-54.html" target="_blank">acesta sau www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2009-6026.html" target="_blank">acesta ? sau editia din www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html" target="_blank">2008 ? |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008