Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Stiati ca Tom Ford s-a apucat de cinema? A regizat un film si se pare ca e si bine primit de critici. A Single Man.
http://www.youtube.com/watch?v=aypyJtHzC70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Stiati ca Tom Ford s-a apucat de cinema? A regizat un film si se pare ca e si bine primit de critici. A Single Man.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Zilele trecute m-am uitat la trailer si mi-am spus trebuie sa-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Teo, ma bucur ca a ajuns pana la urma plicul

Sa inteleg ca White P. nu iti place, totusi? Sa stii ca atunci cand am mirosit punguta unde l-am pus, m-a cam izbit un miros mai degraba chimic, ceea ce pe piele nu se intampla deloc. Sau cel putin a mea? Oricum, daca ai ocazia, testeaza-l neaparat pe mana.

Un air de samsara, de vara? Mie mi se pare foarte puternic si clasic, deloc de vara. Of, of, nasurile astea

Midnight poison - si eu il gasesc extrem de feminim, dar nu stilul pitzi-pink, ci catifea-albastra-diamante-in-par type of thing E superb!

Hypnotic Poison seamana cu Poison? Ca Poison nu-mi place deloc, dar uite, pe Midnight poison il iubesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

RALL, a venit Rare Pearls! Stii aia cu "nu-i pentru cine se pregateste..." seamana foarte bine cu Giorgio Beverly Hills... asa ca va ateriza la mama, nu la soacra, mama fiind fan Giorgio

Imi pare rau ca nu-ti place, dar, uite, facusi o bucurie mamei soacre

Mie nu imi pare deloc ca ar semana cu Giorgio Beverly Hills, dar nah, m-am lamurit ca nu toate nasurile is la fel

Mergi la inceput

Rose, ai descris superb parfumul semnatura.
"tine ore intregi, lasa norisori parfumati dupa tine, hainele miros a el pana le speli...perna pe care dormi e parfumata de la parul tau...."

Noul Lolita suna promitator, sticla e interesanta dar nu-mi place intr-un mod deosebit(cred).

Mergi la inceput

Rall, Hypnotic Poison nu seamana deloc cu Poison.
Eu inca nu am primit plicul, am coborat jos sa vad daca am o surpriza parfumata in posta si... nu e. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Il am demult in lista ... din cauza lui Colin Firth Sunt topita dupa el !
Nu stiam ca e regizat de Tom Ford

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Eu inca nu am primit plicul, am coborat jos sa vad daca am o surpriza parfumata in posta si... nu e. :(

Marti l-am trimis deci azi ar fi trebuit sa ajunga
Ce naiba e cu rutele astea din Romania? Luni noaptea (pe la 2) am comandat de pe ebay un body Triumph si azi dimineata la 10 mi l-a adus postasul la usa. Deci 3 zile, din Londra!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Marti l-am trimis deci azi ar fi trebuit sa ajunga
Ce naiba e cu rutele astea din Romania? Luni noaptea (pe la 2) am comandat de pe ebay un body Triumph si azi dimineata la 10 mi l-a adus postasul la usa. Deci 3 zile, din Londra!!

Acum 30minute l-am primit.
Rall, multumesc! mi-ai generat o totala desfatare a simturilor Acum nu am cuvinte sa mai spun nimic...revin mai tarziu.

Ah...

Mergi la inceput

Ah, ce bine Na, ca ma enervasem degeaba

Daca vrea cineva: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170594741055&ssPageName=STRK:MEWAX:IT (shipu e 4.25 lire, am intrebat eu).

Mergi la inceput