Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
maine cred ca ajung in Douglas, poate gasesc sensuelle sa vad cum e...dar eu cred ca le-as vrea pe toate 4 sa dau cate un puf din fiecare...ce combinatie ar iesi

il gasesti sigur, l-am vazut peste tot .abia astept impresii.

cat despre combinatii, eu le-am facut pe toate, nu mi-a scapat nici una.

deci ai folosit: Hypnotic Poison EDT+Hypnotic Poison Elixir EDP+Hypnotic Sensuelle sau cum se numest, cred ca e EDT+Hypnotic Extrait si ai mers la ...birou?

da, combinatii de 4 dar luate cate doua!

azi mi-am dat cu extract-ul, normal ca mi s-a facut pofta, dupa toate odele de ieri! si m-am imbracat in rosu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo si mie imi plac oriental-floralele, sunt preferatele mele, cel putin din parfumurile pe care le am, categoria asta imi place cel mai mult. Sunt complexe, elegante si persistente.

Oricat de greu de crezut ar parea, AM SI EU UN PARFUM "SEMNATURA" si acela e Boucheron edp. Inca n-am gasit altul care sa-mi placa mai mult ca asta.

Cateva motive de a stii care e parfumul semnatura:

-cand te parfumezi pe piele ii simti clar notele de varf, apoi pe cele de mijloc si la sfarsit baza. Asta inseamna ca nu e simplu, linear, ci ca are o serie de fatete.

-miroase altfel decat marea majoritate a parfumurilor, cel putin combinat cu pielea ta iese un amestec irezistibil.

-tine ore intregi, lasa norisori parfumati dupa tine, hainele miros a el pana le speli...perna pe care dormi e parfumata de la parul tau....

-primesti complimente si vis-a-vis de parfum, lumea iti spune ca mirosi minunat.

-cand mai ai jumatate din el in sticla te gandesti deja sa-ti faci stocuri ca "nu se stie".

-e un parfum de care nu te plictisesti pt ca nu te dai zilnic cu el (doar ai atatea)

Cam astea imi vin in minte cand ma gandesc la parfumul perfect, poate completati si voi cu idei.

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Teo si mie imi plac oriental-floralele, sunt preferatele mele, cel putin din parfumurile pe care le am, categoria asta imi place cel mai mult. Sunt complexe, elegante si persistente.

Oricat de greu de crezut ar parea, AM SI EU UN PARFUM "SEMNATURA" si acela e Boucheron edp. Inca n-am gasit altul care sa-mi placa mai mult ca asta.

rose sa nteleg ca te dai cu el dimineata la prinz si seara si cu celelalte ce faci ?

eu nu pot opta pt unul doamne fereste ! de ex. black orchid - m-am dat azi cu el - e diferit ca de la cer la pamant de ysatis si amandoua mi plac si amandoua fac chimie buna cu pielea mea, nu mai zic de boudoir ...nu mai zic de restul ...am momente cand imi doresc cu disperare fleur de rocaiile (dar edp!) ...

cred ca e ceva in neregula cu mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

ca uitasem : cum crezi ca as putea trai fara vreun "angel" ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

rose sa nteleg ca te dai cu el dimineata la prinz si seara si cu celelalte ce faci ?

eu nu pot opta pt unul doamne fereste ! de ex. black orchid - m-am dat azi cu el - e diferit ca de la cer la pamant de ysatis si amandoua mi plac si amandoua fac chimie buna cu pielea mea, nu mai zic de boudoir ...nu mai zic de restul ...am momente cand imi doresc cu disperare fleur de rocaiile (dar edp!) ...

cred ca e ceva in neregula cu mine ...

Nu ma dau nici macar de 3 ori pe saptamana cu el, am zis in lista de mai sus si nici nu trebuie reaplicat in cursul zilei pt ca e persistent. E vorba de altceva. E mirosul meu preferat. Il port des dar nu zilnic. Dupa mine parfum de semnatura nu se traduce neaparat cu a mirosi zilnic a el, pt ca ma tem ca n-am sa-l mai simt pe mine dupa aceea. Purtat indelungat orice parfum tinde sa devina familiar nasului propriu si riscul e sa nu-l mai percepem la fel de tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

ca uitasem : cum crezi ca as putea trai fara vreun "angel" ?

Nu se poate. Trebuie sa avem si Angel. Exista un Angel pt fiecare, pana si pt mine care nu ma impac asa de bine cu clasicul. Acum am Innocent si tare mi-as dori si Lily acela .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Wow... Rose, asa de tare mi-a placut postarea ta ...
Am si eu un Boucheron edp pe drum Abia astept sa ajunga la mine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Merci Camelia! Sper sa ajunga repede la tine si sa-l porti cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

ia uitati ultima aparitie de la Lolita Lempicka ... www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Morsure-d-Amour-11443.html" target="_blank"> Morsure d'Amour

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

O sticla in forma de mar muscat? :)) Asa il vom retine mai usor din toata seria de Lempici, asta e usor de recunoscut..."sticla muscata" sau "marul gaunos-pt cele care nu-l vor placea".
Abia astept sa apara.
Ultimul Lempika pe care l-am testat nu prea mi-a placut :
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Minuit-Noir-9802.html

Mergi la inceput