Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dana, nu ma innebuni ca nu vreau sa dau acum comanda la HP Extrait. Oricum, daca e s-o ascult pe sali, ar trebui sa stau departe de el.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manu, nu stiu ce sa zic, noi doua nu prea avem gusturi comune la parfumuri, tie iti place Dune, Allure clasic, Cristobal (tu m-ai convins sa-l iau, fara sa vrei)

notele care le simt acum pe mana mea sunt vanilate.

daca il iei si nu iti place il faci cadou, oricum e tester, dar are capac doar e in cutie alba, dar il pui intr-un saculet din catifea.
sau il pui aici la bursa...

pretul pe esente e f.bun, pe ceva site e la 99 euro.

Mergi la inceput

Dana, am inteles, cred ca o sa astept pana ma intorc din Franta, spre sfarsitul lunii, poate gasesc acolo niste mostre. Daca nu, sper ca tipul de la esente va mai avea la pretul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

deci am dat dezlegare la HYPNOTIC EXTRACT....iuliya, apoi dana, cine urmeaza?cumva carmena?
ar tr sa-i cer procent tipului de la esentedelux !
o sa mai urmez si eu, cu siguranta, dupa ce il voi fi terminat pe cel pe care il....buna descoperire am facut cu extractul asta, il consider de mare importanta , la fel ca apa calda, roata si etc!

dana, deci iti place...nu eram sigura, mai mult inclinam spre NU.
e mai persistent ca edt ?

asa ca, manumanu, nu te gandi ca nu ti se potriveste, am zis eu ca nu cred ca iti va placea dar asa am zis si in cazul danei si uite-o acum cum doarme cu esarfa la nas!

iulyia, simt EXTRACTUL pret de cateva ore bune....acum depinde si cat da fiecare ...nu e mega persistent( mi-am dat ieri si azi cu ADDICT/Dior si e dumnezeul persistentei si al puterii) dar ramane cel mai bun din clanul hypnoticilor.

manumanu, eu am HYPNOTIC EAU SENSUELLE la 100 ml !
incearca-l atunci cand vei avea ocazia, ca tu deocamdata nu il stii.sunt curioasa care te va ispiti, eau sensuelle sau extract.
DUNE am avut in vara , mi-a placut ...dar pt ca mai mult ii placea lu'gabika mea de la bacau , i l-am dat ei.( repet,gabika nu e un personaj imaginar, e o super parfumata in carne si oase, vreo 50 kg calitate superioara, vorba lui cream in cantec, care insa se incapataneaza doar sa ne citeasca).

a, pt bursa si un parfum mai putin comercial si usor (contro)versat : NU / YSL ( edp, 30 ml) . as prefera sa-l schimb cu ceva.

Mergi la inceput

Oh, la-la, Sali, chiar nu ma bag la 100 ml pe "neve", dar cu siguranta o sa-l incerc in Franta sa vad cum e. Vorba ta, poate pana la urma imi place extractul.

Mergi la inceput

sali, e mult mai persistent, il simt si acum pe mana desi m-am spalat de multe ori de cand am pulverizat.

maine cred ca ajung in Douglas, poate gasesc sensuelle sa vad cum e...dar eu cred ca le-as vrea pe toate 4 sa dau cate un puf din fiecare...ce combinatie ar iesi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
maine cred ca ajung in Douglas, poate gasesc sensuelle sa vad cum e...dar eu cred ca le-as vrea pe toate 4 sa dau cate un puf din fiecare...ce combinatie ar iesi

il gasesti sigur, l-am vazut peste tot .abia astept impresii.

cat despre combinatii, eu le-am facut pe toate, nu mi-a scapat nici una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

a venit posta ! rall ...iti raman datoare ! de cand am venit de la serviciu nu fac decat sa testez si tot trec de la unul la altul...
t.f. white patchouli - e total diferit de black eu il gasesc puternic, modern, tineresc il pun pe aceeasi linie cu narciso for her si agent provocateur ...stiu ca e prea mult spus similare dar ...au multe in comun...

jean louis scherrer - un clasic puternic, pretentios, greu de purtat daca nu esti in ""mediul ""aristocrat...notele de baza cumva ma duc cu gandul la joy-ul trimis de rose ...

eau de sisley 2 : da imi place ! nu ma asteptam sa fie atat de puternic si cu ""personalitate"", ma asteptam la o ""apa lesinata"", eau de ...si 2 - la ce sa te astepti ?- se distinge total de marea masa a parfumurilor de supermarket, un gen de fructat pe note clasice e interesant

thiery mugler - angel lily - si asta mi place e un angel ...orice s-ar spune doar ca e mai liniar asa si mai fructat

un air de samsara - bun de vara ! nu stiu cum se comporta in aer dar in punga il simt f puternic, oare tot asa tine ?

la perla - charme - nu ma asteptam dar imi place! cred ca tre sa mai schimb ""orientarea"" la parfumuri sa mai trec si pe oriental florale ca se gasesc multe minuni si pe acolo

miodnight poison il stiam si da are o persistenta ......si imi place si el si culmea desi eu cand l-am incercat ii gasisem ceva note masculine acum aici in punga il gasesc extrem de feminin .

totusi e important sa vad si cum se comporta pepiele toate minunile astea !
mai ales pe pielea mea ...doamne si cand ma gandesc ca mi promisesem sa ma opresc doar la unul si cautam parfumul perfect ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

il gasesti sigur, l-am vazut peste tot .abia astept impresii.

cat despre combinatii, eu le-am facut pe toate, nu mi-a scapat nici una.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

deci ai folosit: Hypnotic Poison EDT+Hypnotic Poison Elixir EDP+Hypnotic Sensuelle sau cum se numest, cred ca e EDT+Hypnotic Extrait si ai mers la ...birou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Rose, multumesc!

Dana, ma bucur ca iti place, deci o sa dormi cu esarfa langa tine. Sticla e intr-adevar foarte draguta.

Sali, il simt in jur de 4-5 ore foarte bine apoi din cand in cand. Ma asteptam sa-l simt mai mult la cat de intens este. Eu dau cate 2-3 pufuri inainte sa plec de acasa si il simt si seara cand ajung... cand ma invart prin camera.

http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww&feature=related Astazi toata ziua am ascultat-o.

Mergi la inceput