Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 16
manumanu spune:
SALI, eu am inteles perfect ce ai vrut sa spui, de asta am si zis ca se pot infiripa relatii directe... si pe FB si dincolo de el, daca este posibil, tocmai ca forumul si FB sunt niste cai excelente de (re)descoperire a unor prieteni in adevaratul sens al cuvantului (adica nu doar "friends on FB"). Dar asta se intampla destul de rar... Si apropo, daca mergeti la St Tropez la un fresh, scrieti-mi si mie... poate facem o "iesire" de genul celei din "Sex & the City 2"
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Sali, nu stiu cat soul mate putem fi in materie de parfumuri, insa cu expunerea de motive de mai sus.... m-ai cucerit O impartasesc 100%. pentru toate parfumatele pasionate si pasionale.... |
geniest, ce usurare....credeam ca nu reusesc sa redau ceea ce vroiam, astfel incat sa fiu inteleasa corect, cum ca nu am nimic personal cu FB ba dimpotriva, pe undeva chiar admir ca reuseste sa capteze atat de multi oameni, fara sa le dea, de fapt, nimic in schimb.
...nu degeaba esti tu soulmate-ul meu in materie de ALIEN !
rose_selavie spune:
In Sali mi-am gasit cea mai buna prietena. Si nu o spun cu entuziasm naiv. Am descoperit ca avem MEREU ceva interesant, important, secret s.a.m.d. de povestit inca din primele luni de cand ne-am mutat din forum in YM. Foarte rar sau pt scurt timp datorita itelor incurcate ale vietii am avut o prietena ca ea in viata reala. Am amice cu care ies si aici la cafea, prieteni de familie evident ca avem, mentin si prieteniile din Romania tot cu ajutorul internetului si/sau telefonam pt ca ajung f rar in tara...mai sunt cunostine o gramada dar pe ei nu-i pun acum la socoteala. Desigur ca Sali si cu mine ne dorim mult sa ne vedem in realitate. Deocamdata n-am avut ocazii, dar vor veni. Poate chiar incepand din vara. Poate chiar in Saint Tropez...
Si o sunam si pe Manu sa vina la un cocktail racoros sa punem tara la cale!
Va pup pe toate!
teo30967 spune:
din cate inteleg voi vreti sa puneti de o intalnire !
si nu oriunde ...
din pacate toate incercarile mele de a ma intalni cu carmena au esuat si cred ca din vina mea toate.
am refuzat sa vina la mine la spital de craciun, mi se parea aiurea in loc sa stea cu familia sa vina la mine ca tot nu am reusit sa ne cunoastem ...
cat despre pasiunile noastre in afara parfumurilor ....
Carmena spune:
Teo nu numai din a ta, si din vina mea...Din fericire, sau nefericire, nu stiu la ce categorie sa o incadrez, eu am o viata foarte agitata si plina, nu stiu cand e dimineata cand se face seara, intotdeauna imi ramane ceva nefacut azi, si trece la "de facut" maine...insa recunosc ca mi-ar place sa ne cunoastem, sa stam la o cafeluta, sau la o felie de tort, apropo de alte pasiunitie iti place sa le faci, mie imi plac dulciurileTotusi, am avut sansa, sa ne mai gasim cateodata amandoua libere pe YM, si am mai impartasit asa cate o parere, asa si cu Rose, care dupa parerea mea e cea mai fina si delicata persoana pe care o cunosc, chiar daca si numai virtual...Nu am reusit sa vorbesc prea mult cu Sali, ba era ea ocupata, ba eu, dar vom recupera sigur, cu alta ocazie...Si personal mi-ar place mult sa o cunosc pe micuta Lady Gaga cred ca mi-ar fi draga asa din prima clipa
Ce vreau eu sa spun este ca imi doresc sa va cunosc pe toate, eu personal punctez mai mult pe contactul face to face decat pe cel virtual, nu stii niciodata ce prietenii frumoase si reale se pot naste, pe cand virtual, daca se intampla sa nu ai timp, sau dispozitie, risti sa superi sau sa nu reusesti sa mentii contactul...Raman la parerea ca in comunicare, e important sa te cunosti, una este comunicarea in scris, alta cea verbala, o prefer oricand pe cea din urma. Mai mult de atat, mi s-a intamplat, asa in viata, sa-mi fie dor de anuminte persoane fie si pentru ca zambeau intr-un fel anume, care imi placea, sau aveau un ras molipsitor care intotdeauna ma binedispunea...lucrurile acestea din pacate virtual nu pot fi atinse.
Si dupa asa o introducere cat un capitol, poate ne grabim si o punem de o intalneala-anu acesta, la anu' sau cine stie?!
parfumate.
manumanu spune:
Uite un roman de care noi, parfumatele, putem fi mandre: http://www.fragrantica.com/news/Interview-Nicolas-Danila-owner-and-creator-of-Aladin-Gardens-1989.html
iuliya spune:
Sali, sunt de aceeasi parere cu tine si cu Manu.
Mi-am imaginat demult o intalnire a noastra si imi doresc sa se intample acest lucru, chiar daca as avea mari emotii si m-as simti putin stanjenita din cauza faptului ca eu sunt cea mai tanara din club chic.
Ma simt minunat aici cu voi pe cand in alte circumstante se impun anumite maniere, fapt care m-ar face sa nu ma simt la fel de libera cum sunt aici.
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Sali, sunt de aceeasi parere cu tine si cu Manu. Mi-am imaginat demult o intalnire a noastra si imi doresc sa se intample acest lucru, chiar daca as avea mari emotii si m-as simti putin stanjenita din cauza faptului ca eu sunt cea mai tanara din club chic. Ma simt minunat aici cu voi pe cand in alte circumstante se impun anumite maniere, fapt care m-ar face sa nu ma simt la fel de libera cum sunt aici. nepotica mea * poze noi |
da' cati ani , mamica? 6...7?
oricum, eu te las in continuare sa-mi zici "tu" , nu "dvs" , si sa mi zici pe nume, nu tanti sali.
afinitatile raman si daca ne aruncam buletinele pe masa , cu gestul cu care pistolarii isi arunca pistoalele....
si oricum nu avem de ce sa ne facem griji astea mai mumii asa( ca tot se poarta egiptul zilele acestea) , ca toate aratam de 19 ani, hai maxim 20.
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali ca toate aratam de 19 ani, hai maxim 20. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Si eu la fel.
manumanu spune:
Tanti Sali, auzi...
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
da' cati ani , mamica? 6...7? oricum, eu te las in continuare sa-mi zici "tu" , nu "dvs" , si sa mi zici pe nume, nu tanti sali. afinitatile raman si daca ne aruncam buletinele pe masa , cu gestul cu care pistolarii isi arunca pistoalele.... si oricum nu avem de ce sa ne facem griji astea mai mumii asa( ca tot se poarta egiptul zilele acestea) , ca toate aratam de 19 ani, hai maxim 20. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |