Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 15
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 avem parfumate facebook-iste p'aici? cui ii cer si eu prietenia? |
eu nu am FB dar iti dau prietenia aici!
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali asta vara eram in cautarea ...parfumului de vara perfect si voiam ceva de la hermes, am mirosit mai multe jardin -uri si nu s-a lipit nici unul de mine . parfumurile sunt bune, de calitate dar ...eu le-am gasit predominant masculine. daca o sa cauti o sa vezi ca am scris si despre un jardin apres la mousson sper sa nu confund ...si in deschidere este f puternic, AMAR, curat si racoros, proaspat de la notele acelea amare, care tin toata ziua. asta e bun la 40 de grade! si in aglomeratie ! |
teo, asta e faza prin care trec si eu acum...vom vedea cat va tine episodul hermes...daca va tine....
nota masculina din parfumuri...hm...vesnic ma va da inapoi, cred...e motivul pt care nu m-am iubit cu Chanel CHANCE EAU FRAICHE sau cu NU /YSL, desi acesta din urma e dulce/amar, tare, parfum adevarat, insa si usor aspru, spicy, oriental.
cred ca in sinea mea imi doresc sa renunt la parfumurile dulci doar ca nu stiu cat de pregatita sunt.
asa ca astept sa se produca o intalnire de gradul trei cu un altfel de parfum, care sa ma faca sa uit( si sa ma rusinez) ca am iubit candva ca o nebuna parfumurile dulci.
iuliya spune:
Ianka, eu ma impac bine cu Mugler, dar ce-i drept e comun iar noi nu vrem sa ne impartim parfumul cu nimeni.
Rall, da, mi-as dori sa-mi trimiti BAL A VERSAILLES. Nu stiam ca si Black Orchid era preferatu` lui M.J Iti dai seama ce impact ar fi avut asupra mea? Delir
Womanity imi place mult, ma face sa zambesc si sa-mi aduc aminte de clipe frumoase, bucurie si entuziasm. Eu il simt profund prin dulceata sa.
Rose, iti multumesc! M-au impresionat vorbele tale Catherine Deneuve este o femeie superba, o admir nespus de mult.
Sali, cred ca facem un cuplu perfect, si cu Teo, si daca stau bine sa ma gandesc toate avem ceva in comun in materie de gusturi la parfumuri, nu exista niciuna care sa iubeasca o singura familie a aromelor. Inca nici noi nu ne cunoastem bine, ia uite Teo a descoperit ca-i plac si parfumurile din seria oriental-floral.
Nu stiu Kenzo Amour, de nenumarate ori am vrut sa-l testez dar mi-au iesit altele in cale.
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui ianka78 avem parfumate facebook-iste p'aici? cui ii cer si eu prietenia? |
Ia da-mi tu pe PM numele tau si ne mai imprietenim odata si pe Facebook! Deja suntem majoritatea acolo....
Sali tu esti pe receptie?
camelia_daniela spune:
Si eu am cont pe FB...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
dincolo de FB si YM ....nu poate fi nimic?
inteleg ca astea-s vremurile dar...in fond acest tip de blind communication nu ma satisface la nesfarsit.
ce vreau sa spun e ca eu cred ca FB, YM sau altele permit cunoasterea doar pana la un punct, in care se opreste totul si in care poti ramane blocat ani poate.
ma gandesc ca sunt deja vreo 3 ani de cand vorbim aici...ce a fost de descoperit s-a descoperit, putem sa mai vb inca 3 ani, ca mai mult nu vom sti decat ce stim deja: ca rose (de) scrie dantelat parfumurile, ca eu descriu stil jenny from the block si tot asa....
avem impresia ca ne stim bine , fiindca vorbim de mult...ce pacaleala...si ce limita pune de fapt comunicarea moderna, tocmai atunci cand crezi ca iti deschide toate granitele....ca doar vb cu rose in elevetia, cu manu la sibiu, cu carina in suedia....
imi pare rau doar ca nu stiu ce zambet formidabil poate ca are rose, cat farmec poate ca are yuliya, you know...that kind of stuff pe care nu le poti savura decat de aproape, cand te uiti in ochii cuiva si cand un gest, unul simplu, fie si o simpla scuturare a unei bratari pe incheietura manii ( sau pe glezna) te face sa placi tare , fara sa stii de ce, omul de langa tine.
manumanu spune:
SALI, ai dreptate, eu cred ca un pic de mister nu strica... nu pentru ca o eventuala "luare la cunostinta" ar prezenta un risc de dezamagire, ci pentru ca uneori tocmai acest mister ne face sa fim asa cum suntem de fapt... relatiile directe, regulile sociale ale contactelor umane impun niste limite pe care aici le trecem mai usor... eu, de pilda, intr-un cerc de cunostinte nu m-as simti asa bine vorbind despre parfumuri pur si simplu [cand sunt atatea probleme serioase bla bla bla]. [ Nici nu cred ca am atatea cunostinte cu care sa pot discuta acest subiect].
Asa incat, cred ca, per ansamblu, noi nu putem fi "club chic" decat aici pe forum. Se pot infiripa, cu siguranta, relatii gen FB sau YM (eu nu am timp sa stau pe Ym, de ex.) intre unele dintre noi, bazate pe anumite afinitati constatate de-a lungul timpului si confirmate in diverse feluri, dar Club chic e aici si numai aici.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
citat din mesajul lui manumanu SALI, ai dreptate, eu cred ca un pic de mister nu strica... nu pentru ca o eventuala "luare la cunostinta" ar prezenta un risc de dezamagire, ci pentru ca uneori tocmai acest mister ne face sa fim asa cum suntem de fapt... relatiile directe, regulile sociale ale contactelor umane impun niste limite pe care aici le trecem mai usor... eu, de pilda, intr-un cerc de cunostinte nu m-as simti asa bine vorbind despre parfumuri pur si simplu [cand sunt atatea probleme serioase bla bla bla]. [ Nici nu cred ca am atatea cunostinte cu care sa pot discuta acest subiect]. Asa incat, cred ca, per ansamblu, noi nu putem fi "club chic" decat aici pe forum. Se pot infiripa, cu siguranta, relatii gen FB sau YM (eu nu am timp sa stau pe Ym, de ex.) intre unele dintre noi, bazate pe anumite afinitati constatate de-a lungul timpului si confirmate in diverse feluri, dar Club chic e aici si numai aici. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
manu, eu m-am referit la posibilitatea limitata de cunoastere pe care o dau astfel de mijloace, in ciuda aparentei ca ai cea mai mare deschidere...am aplicat pe club chic ca persoane, nu ca subiect...
am vrut sa spun ca sunt convinsa ca fiecare are f multe alte chestii minunate de oferit, care din pacate asa nu pot fi descoperite.
sigur ca doar aici putem vb cel mai mult despre parfumuri, asa cum la alt topic se vorbeste de ciorbe iar la altul de amante.
am vrut sa spun ca degeaba imi da rose poze si webcam, ca pana nu o sa bem fresh-uri la saint tropez , shoulder to shoulder, admirand jandarmii francezi, nu o sa fie cunoastere adevarata!
dar poate ca asa cum zici tu, in unele cazuri e mai fain misterul, necunoasterea sau cunoasterea din poze.
geniest spune:
citat din mesajul lui sali dincolo de FB si YM ....nu poate fi nimic? inteleg ca astea-s vremurile dar...in fond acest tip de blind communication nu ma satisface la nesfarsit. ce vreau sa spun e ca eu cred ca FB, YM sau altele permit cunoasterea doar pana la un punct, in care se opreste totul si in care poti ramane blocat ani poate. ma gandesc ca sunt deja vreo 3 ani de cand vorbim aici...ce a fost de descoperit s-a descoperit, putem sa mai vb inca 3 ani, ca mai mult nu vom sti decat ce stim deja: ca rose (de) scrie dantelat parfumurile, ca eu descriu stil jenny from the block si tot asa.... avem impresia ca ne stim bine , fiindca vorbim de mult...ce pacaleala...si ce limita pune de fapt comunicarea moderna, tocmai atunci cand crezi ca iti deschide toate granitele....ca doar vb cu rose in elevetia, cu manu la sibiu, cu carina in suedia.... imi pare rau doar ca nu stiu ce zambet formidabil poate ca are rose, cat farmec poate ca are yuliya, you know...that kind of stuff pe care nu le poti savura decat de aproape, cand te uiti in ochii cuiva si cand un gest, unul simplu, fie si o simpla scuturare a unei bratari pe incheietura manii ( sau pe glezna) te fac sa placi tare , fara sa stii de ce, omul de langa tine. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali, nu stiu cat soul mate putem fi in materie de parfumuri, insa cu expunerea de motive de mai sus.... m-ai cucerit
O impartasesc 100%.
pentru toate parfumatele pasionate si pasionale....