Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 17
manumanu spune:
Uite, de exemplu eu sunt "tanti Manu" ca tocmai am devenit din "membru junior", "membru".... era singurul loc in care mai eram si eu... "junior"![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Iar eu voi fi precis Madame Rose, matusa aia cu mult roz in obraji si mirosind a parfum vechi, pardon, vintage ![]()
![]()
![]()
manumanu spune:
Si a Caron poudre libre![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Iar eu voi fi precis Madame Rose, matusa aia cu mult roz in obraji si mirosind a parfum vechi, pardon, vintage mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
camelia_daniela spune:
Sunteti mortale fetelor!!! 
Imi place atmosfera de aici ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Iar eu voi fi precis Madame Rose, matusa aia cu mult roz in obraji si mirosind a parfum vechi, pardon, vintage mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
...si asa cum unii s-au mandrit ca au fost contemporani cu Jacques Guerlain, noi ne vom mandri ca am fost contemporane cu tom ford si thierry mugler
rose_selavie spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui manumanu Si a Caron poudre libre
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
daaaa!
sali spune:

...vom fi ca in sceneta geniala cu leopoldina balanuta, ne vom intalni la un poker mic, avand ca miza picaturi de parfum:
sali spune:
| citat din mesajul lui rose_selavie Sali mai rau ar fi sa zica nepotii nostrii ca Alien miroase a bunica ![]() ![]() mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
vaiiiiii..............

...sa zica " alien miroase a old lady "
teo30967 spune:
fetele eu sunt cea mai gerontofila de aici !
am 43 (dar nu ma simt nici macar acum dupa ce m-am ars la propriu!) a si o sa ma dau la intalnire cu cel mai de pitzipoanca parfum !
imi pare rau ca nu mai am ciocolovers ...