Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

ce varianta hilara a clasicului e remixul asta! Am Un Jardin en Mediterrane, dar regret ca n-am luat mai bine Sur le Nil ca acum il gasesc prea prea ierbos pe al meu, prea miroase numai a gazon tuns...a imas verde pe care pasc oile din rasa Kelly Caleche .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

dana mersi de link. o sa am un weekend cufundat in studiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

dana mersi de link. o sa am un weekend cufundat in studiu

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

ma bag si eu ca musca-n lapte. eu cred ca lui sali i-ar placea kelly caleche. il stiu bine, pe sali o stiu mai putin, ce-i drept. mie nu mi sa pare suav si primavaratic si diafan. il simt chiar puternic si cu personalitate distincta, eu nu-l asociez cu nimic, n-am reusit pana acum sa-i gasesc un fratior, sau o surioara....nici macar o ruda mai indepartata. sali, eu zic ca merita sa-l stii, poate iti place, who knows, si le faci fetelor o supriza cu gusturile tale cameleonice

Mergi la inceput

avem parfumate facebook-iste p'aici? cui ii cer si eu prietenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

rose imi pare rau sa te contrazic dar ai mirosit kelly caleche EDP ! sunt cu mostra in mana, nu ma dau cu ea ca sa i fac o descriere proaspata pentru sali ca...imi face frig, parfumul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

ce varianta hilara a clasicului e remixul asta! Am Un Jardin en Mediterrane, dar regret ca n-am luat mai bine Sur le Nil ca acum il gasesc prea prea ierbos pe al meu, prea miroase numai a gazon tuns...a imas verde pe care pasc oile din rasa Kelly Caleche .

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

vai , vai, vai....daca-mi va placea kelly caleche, o saptamana de mutenie pe YM te va costa aceasta remarca !

iar ca bonus, neaderarea mea pe FB Club CHIC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

de ce?

pentru ca tu in materie de parfumuri te potrivesti cu mine, si stiu ca ti place altceva pentru vara.
e proaspat dar nu de la citrice, e racoros si ierbos, ca orice hermes are note masculine in el, miroase curat, racoros si oarecum verde, eu tot ce am mirosit de la hermes am ssociat cu chestii folosite de barbati pt ras....

""unisexele "" noastre sali sunt incitante, condimentate si calde .

o sa l miros mai tarziu si il descriu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

ma bag si eu ca musca-n lapte. eu cred ca lui sali i-ar placea kelly caleche. il stiu bine, pe sali o stiu mai putin, ce-i drept. mie nu mi sa pare suav si primavaratic si diafan. il simt chiar puternic si cu personalitate distincta, eu nu-l asociez cu nimic, n-am reusit pana acum sa-i gasesc un fratior, sau o surioara....nici macar o ruda mai indepartata. sali, eu zic ca merita sa-l stii, poate iti place, who knows, si le faci fetelor o supriza cu gusturile tale cameleonice

da , da, fetele ca fetele, dar cea mai surprinsa dintre surprinse as fi chiar eu!

ianka, merci mult de galerie pt kelly!
eu (vreau sa) cred in descrierea ta pt kelly caleche...am nevoie sa cred in ea,pt ca ma gandesc ca mi-ar trebui un parfum nou...iar o rasturnare la 180 de grade a preferintei la parfumuri nu ar fi cel mai rau lucru care mi s-ar putea intampla!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali
ma intereseaza Un Jardin apres la Mousson.

sali asta vara eram in cautarea ...parfumului de vara perfect si voiam ceva de la hermes, am mirosit mai multe jardin -uri si nu s-a lipit nici unul de mine .
parfumurile sunt bune, de calitate dar ...eu le-am gasit predominant masculine.
daca o sa cauti o sa vezi ca am scris si despre un jardin apres la mousson sper sa nu confund ...si in deschidere este f puternic, AMAR, curat si racoros, proaspat de la notele acelea amare, care tin toata ziua.
asta e bun la 40 de grade! si in aglomeratie !

Mergi la inceput