Club chic (42)
Raspunsuri - Pagina 13
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali iar acum ca ai zis de black orchid ...sunt extrem de curioasa, acest parfum a ramas pt mine o mare provocare , doar ca nu am avut ocazia sa-l incerc . poate se indura anne si imi va trimite o mostra mica micutza? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Luni iti trimit o monstra
Am fost plecata acum am venit
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Luni iti trimit o monstra Am fost plecata acum am venit |
anne , aproape ca nu indrazneam sa sper ca vei citi asa repede !
iti multumesc mult !
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali ...ti l-am trimis eu in ""ghiveciul"' ala parfumat ..dar din pacate nu l-ai putut identifica ...daca vrei mai incerc odata dar sa vad in ce sa pun |
teo, multumesc!
imi trimite anne eprubeta cu black orchid, pe tine o sa te rog, daca nu rezolv altfel, sa imi trimiti kelly caleche /hermes.
manumanu spune:
DANA, denumirea completa este Giorgio, de la Beverly Hills. Cutia este in dungi galben cu alb.
Ei, chiar la Paris nu stiu daca ajung, dar la Strasbourg sigur!
Camelia, multumesc!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui teo30967 ti l trimit da` nu i de tine! |
Asa e. E foarte usor, miroase bine, dar nu are persistenta pe care stiu ca ti-o doresti. Poate merita sa-l incerci ca sa iti faci o parere despre un parfum aflat la polul opus ca gen fata de cele din top 3-ul tau. Kelly e pt primavara-vara-hai si toamna in anumite cazuri, floral fresh cu note ascutite la inceput, e cristalin si destul de rece. Mie mi-a placut cand am primit mostra de la Teo, tot miroseam incheietura si ma gandeam ca-i fain...nu stiu daca exista numai edt sau e si edp.
rose_selavie spune:
revin cu completari, de data asta citez despre Kelly Caleche din Fragrantica:
-I found an unpleasant animalistic note, I was most reminded of cooked lamb.
-all that I could smell was an animal skin (sheep).
parfum cu miros de miel sau oaie nu e tocmai... aritocratic.
Comentariile astea sunt preluate si sunt despre edp, eu am testat doar edt.
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie revin cu completari, de data asta citez despre Kelly Caleche din Fragrantica: -I found an unpleasant animalistic note, I was most reminded of cooked lamb. -all that I could smell was an animal skin (sheep). parfum cu miros de miel sau oaie nu e tocmai... aritocratic. Comentariile astea sunt preluate si sunt despre edp, eu am testat doar edt. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
da, le citisem si eu dar nu (prea) conteaza, atat timp cat cineva de care tin cont f tare, mi-a zis ca e super fain....o fi poate ca atunci cand de dragul iubitului ti se pare ca in viata ta nu te-ai distrat mai bine ca atunci cand ai vazut meciul langa el, pe canapea.
rose, tu si sotzul tau, prin care gradina hermesiana va plimbati?
ma intereseaza Un Jardin apres la Mousson.
Off line: hai buna dimineata...rose, eu imi beau cafeaua pe asta , varianta remixata, ca na, nu mai suntem in anii '90...dar tom cruise tot tom degetel ramane :