Club chic (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Noi doua avem gusturi comune la parfumuri: Allure, Cristobal, Eau de Shalimar, Mademoiselle etc cred ca de aici din club daca s-ar face perechi de parfumate noi am face un duet oriental-floral. mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

ce interesant...
care o fi my soul mate din club chic?
poate ca iulyia....nu? amandoua avem si adoram lolita , hypnotic EXTRACT, am avut lacoste pour femme, parca si trussardi INSIDE , burberry BRIT....

iulyia, stii KENZO AMOUR? sunt curioasa cum ti se pare, ca la mine se califica poate in top 3, categoria dragoste la prima adulmecare.

iar acum ca ai zis de black orchid ...sunt extrem de curioasa, acest parfum a ramas pt mine o mare provocare , doar ca nu am avut ocazia sa-l incerc .
poate se indura anne si imi va trimite o mostra mica micutza?

EDIT:a, si mai fac pereche buna si ALIEN_ata cu [b]geniest[/b]!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetele, cine ma ajuta sa pun ceva la bursa: Azzaro Orange Tonic, Eau de Toilette Tonifiante, 100 ml. E mai de vara, citric mai dulce. Il are mama mai demult si nu l-a folosit, poate 2-3 pufuri, am zis sa-l scot poate il vrea cineva, sau la schimb.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, eu nu am nici o problema cu felul in care miroase Hypnotic EAU SENSUELLE, unde nu ar da dumnezeu sa persiste mai mult...ca in rest, mi se pare de vitza hypnotica fara a se pune problema testului de paternitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

apropo, citeam pe fragrantica parca la prezentarea lui Giorgio BH, ca in SUa ar fi fost interzis, in anii 80 cand a aparut, in unele restaurante... era prea... "intoxicating"!!

da si in ghidul parfumurilor scrie ca erau restaurante cu afise in care scria " no giorgio!"

da mi e mi place si giorgio, e un parfum f bun,un clasic floral, e adevarat ma igreu de purtat pentru ca cere anumite conditii , dar sa nu-l subestimam !

trebuie sa miros giorgio. sunt curioasa cum e.

sali, o fi ruda sensuelle cu hypnotic poison, dar asa de gradul 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

parfumate!

Am mirosit si eu Hypnotic Eau Sensuelle, mie imi placeNu atat de mult precum Hypnotic clasic EDT, dar imi place, e mai "light", parca, l-as purta primavara si chiar o parte din vara. Azi l-am testat, si era cat pe ce sa spun ca nu are nimic in comun cu HP-EDT, cand am ajuns acasa, si i-am dat sotului sa miroase, mi-a zis "miroase ca un parfum pe care il mai ai". In notele de baza, pe pielea mea aduce destul de bine cu HP.

Am testat Innocent si desi ieri era sa spun ca nici mie nu-mi place Mugler, ei bine, azi zic ca mi-a placut - e dulce dar nu intepator de dulce, chiar cred ca mi-l doresc I-a placut si sotului, dar ma gandeam ca ii va place, stiti doar el si baietii sunt cu WISH, oricate parfumuri asa avea eu, si cred ca Innocent e tot prin acceasi gama, un Angel mai potolit.

L de Lolita, super dulce si fain, mi-a placut de asemenea, SI de Lolita, cred ca e mai primavaratic asa...Si... cam atat.

Vreau neaparat sa testeZ L'eau de Shalimar, m-ati facut tare curioasa. Shalimar clasic nu se poate imprieteni cu mine nicicum, din pacate, e ceva de genul Casmirului pe care l-am maritat de mult

Sa aveti o seara linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Carmena si sotului meu ii place Innocent cum miroase, zau e ceva in categoria asta de parfumuri care atrage barbatii. In plus, ii place si Alien, Boucheron si Coco....pe restul le cam gaseste "ok", "da...nu-i rau", ""daca tie-ti place"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dana, daca nu-l gasesti in parfumerie pe mister Giorgio, sa-mi spui, ca "fur" de la mama un pf si-ti trimit in plic

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Citat:

apropo, citeam pe fragrantica parca la prezentarea lui Giorgio BH, ca in SUa ar fi fost interzis, in anii 80 cand a aparut, in unele restaurante... era prea... "intoxicating"!!

da si in ghidul parfumurilor scrie ca erau restaurante cu afise in care scria " no giorgio!"

da mi e mi place si giorgio, e un parfum f bun,un clasic floral, e adevarat ma igreu de purtat pentru ca cere anumite conditii , dar sa nu-l subestimam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
iar acum ca ai zis de black orchid ...sunt extrem de curioasa, acest parfum a ramas pt mine o mare provocare , doar ca nu am avut ocazia sa-l incerc .
poate se indura anne si imi va trimite o mostra mica micutza?

sali ...ti l-am trimis eu in ""ghiveciul"' ala parfumat ..dar din pacate nu l-ai putut identifica ...daca vrei mai incerc odata dar sa vad in ce sa pun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Fetele, cine ma ajuta sa pun ceva la bursa: Azzaro Orange Tonic, Eau de Toilette Tonifiante, 100 ml. E mai de vara, citric mai dulce. Il are mama mai demult si nu l-a folosit, poate 2-3 pufuri, am zis sa-l scot poate il vrea cineva, sau la schimb.

Gata, Manu, te-am "bagat" la bursa!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Dana, daca nu-l gasesti in parfumerie pe mister Giorgio, sa-mi spui, ca "fur" de la mama un pf si-ti trimit in plic

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Citat:

multumesc mult, esti o draguta, ca de obicei

am sa-l caut la Douglas in Oradea. care e denumirea completa? sa stiu ce caut...

te invidiez ca iar mergi in delegatie, nici bine nu ai venit din Mexic si dai o fuga la Paris, ti-ai ales meseria perfecta

Mergi la inceput