Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
idalis spune:
aaaa... mai rau era daca se trezea (ca la altii). Bine ca doarme, stie fata ce are de facut in situatii d'astea!
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
iunia, ce fetita disciplinata ai!!!

pupici pt bolfosenia cumintica!!!
lora, te inteleg perfect..nu stiu de ce dar si Darius m-a cocosat de spate azi, si de dormit tot numa pe picioare...acum l-am lasat in bulanele goale ca asa vad ca ii place si ne bagam imediat la baita si la nani!!! o zi epuizanta!!!
va pup si va urez noapte buna!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
Adelina, si la noi tot cu dezbracat s-a rezolvat ultimul set de urlete...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Arianna11 spune:
Salut din nou,
eu schimb fata pe masuta de la brevi care e rigida si o pun pe patut,la baie e cu dureri de spate ca pun cadita pe pat si e cam jos.
Si noi facem parte din categoria copiilor care nu se intorc pe burta..toate la timpul lor...in schimb am obs ca si-a schimbat culoarea ochilor..sunt caprui ![]()
Alesia se prinde cu degetele de mainile mele cand vreau so ridic,se tine destul de bine,iar capul si-l tine de mult timp...
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
pop_adelina spune:
Tanamera,era sa uit...reteta pt prajitura cu branza:
- pt blat: -6 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri faina, 3 linguri ulei, un varf de cutit de sare, o lingura sodiu;
- se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, se stinge bicarbonatul de sodiu intr-o lingurita de zeama de lamaie si se adauga apoi restul ingredientelor si se baga la cuptor.
- se taie blatul obtinut in 2,se unge primul strat cu dulceata(de preferat acrisoara), se pune ananas taiat marunt
- pt crema: -0,5kg faina, 0,5 kg branza proaspata nesarata de vaca, un plic gelatina, 6 linguri zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 3 linguri zeama de lamaie
- se bate frisca cu zaharul vanilat, branza se amesteca bine cu zaharul pudra; sucul de la compotul de ananas se amesteca cu gelatina si se fierbe, apoi se adauga la branza si se amesteca cu frisca; se aseaza un strat gros peste primul blat si un strat mai subtire ca si glazura;
POFTA BUNA!!!
mamy de
Darius-Gabriel [b] (27.10.2010)[b]POZE BEBE DARIUS
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pop_adelina Tanamera,era sa uit...reteta pt prajitura cu branza:
POFTA BUNA!!! mamy de Darius-Gabriel [b] (27.10.2010)[b]POZE BEBE DARIUS |
Merci mult
!
idalis spune:
adelina, super reteta! Acu' mai trebuie sa gasesc si pe cineva care sa mi-o si faca
(poate citeste si mama aici pe forum )
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
Karin25 spune:
Salutare dragele mele!
Nu am reusit sa citesc tot pe azi dar am intrat sa va spun ca ieri la vaccin a fost bine. Bebe nu a plans deloc si nici febra nu a facut. Un pic de maraiala azi noapte si cam atat.
Raportam 6970 g si 65 cm. Eu cred ca e ok. Sunt multumita!
Care e treaba cu FB? Cum si unde trebuie sa intru??
Oricum mie aici imi place cu voi dar sa vad ce mai fac si restul!
Va pup dulce!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel
be_one spune:
buna dimineata!
haideti la cafea, ca daca-mi ramane eu o beau toata si nu-i bine ![]()
Am 2 intrebari f matinale: foloseste cineva - 1. apa LaDorna pt preparare LP?
- 2. oala Zepter pt supica la bebe?
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
be_one spune:
Karin, cum de n-ai somn pe la orele la care scrii? Felicitari pt masuratori si un pup lui bebe
Ionela, ce mai face Raisa? Ioan nu am mai facut temperatura. Nu stiu de la ce a fost, ca nici dinti n-au aparut inca
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)