Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
BE ONE, multumim de cafea. Dau si eu un ceai de fructe de padure, unt si gem.
Raportez o durere de cap ingrozitoare...
Azi merg iar la sindicat sa hotarasc cu juristul de acolo cum sa procedez pentru recuperarea banilor...sper sa nu mai am de alergat pe drumuri prea mult.
Vlad a dormit aseara de la 8 la 8jumatate apoi pana la 10 a tinut-o intr-un chiot si un ras de am stat cu sotul si ne-am uitat la el ca nu a facut inca asa stand in patutul lui. Acum e la fel, plin de gangureli si chiote.
Va pup. Ne auzim mai tarziu...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetele,
multumim de cafea si ceai
Eu am avut o noapte ingrozitoare,cu o durere insuportabila de masea...azi directia dentist...mi-e frica...oare au vre-un medicament de anestezie tolerabil in alaptare?ce stiti?
Alesia a dormit de la 10.30 aseara pana la 6.30,iar eu am bocit toata noaptea de durere.
Fetita mea rade cu hohote...e asa comica..imi vine so mananc..e tare ciudat so aud asa,nu-mi vine sa cred...ce frumos e
Mari bafta,sper sa rezolvi problema

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

La multi ani! Diana de Andre flo,Ioana de Didadi,Radu de Ayda m,Dimitris de Vanyy si David de Simonaelena

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa! multumesc pentru cafeluta BE_one!

MARIUK, te pup, sa treaca durerea de cap si sa ai succes cu vizita la jurist! Pupam Vladutul!

KARIN, felicitari pentru greutate si lungime!

ARIANNA, stomatologul meu zice ca xilina nu afecteaza alaptarea. Eu nu l-am crezut si am aruncat primul lapte, asta la prima anestezie. La a doua am vrut sa fac la fel dar nu am reusit sa scot cu pompa dect 100ml, dupa care s-a pus pe chitait si l-am pus la san, ca altfel nu-l calmam. N-a patit nimic. Cel mai bine ar fi sa intrebi stomatologul tau, dar solutii sigur exista, nu sta cu durerea!

Pupam sarbatoritii zilei! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am vazut ca sunteti interesate de prajituri cu branza, si eu sunt lesinata dupa ele... De Craciun am facut cheesecake cu fructe de padure si a avut asa un succes ca l-am repetat de revelion.
Reteta o gasiti aici:

http://gabrielacara.blogspot.com/2009/05/prajitura-cheese-cake.html

delicioasa si usor de facut!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata si de la noi!

Multumim de cafea si ceai! De papa dau eu cereale cu lapte

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Noi inca nu am ajuns la performanta de a ne intoarce pe burta, in schimb daca se prinde de mainile mele, se ridica direct in picioare . Daca il pun in scoica se ridica in fund si-si analizeaza sosetele, pantalonii...

Apa pentru bb noi luam DEVIN. Pe asta ne-a recomandat-o dr. si am vazut ca scrie si pe ea ca este recomandata de medicii pediatri din Ro. Am inteles ca este de pe undeva din muntii Bulgariei si nu exista ncici o sursa de poluare pe o raza de nu stiu cati km in apropierea izvorului.

MARI, mult succes asctazi! Iti tinem pumnii sa rezolvi!

ARIANNA, bafta si tie ca stiu ca ai nevoie la stomatolog!

Mai aveam cate ceva de spus dar a inceput bazaiala.

A, si am uitat sa va spun. Am observat ca-i place "Neata cu Razvan si Dani". Asa reusesc si eu sa-mi beau cafeaua.

si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Maraie don'soara, asa ca scriu doar sa va zic ca azi fac si eu prajitura cu branza, ca mi-ati facut pofta. O sa fac cu o foaie gen clatita...in rest, nu mai stiu, ma uit pe retete mai tarziu.
Pupici!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neata

Buneeeee rauuuu placintele alea cu branza, eu am servit un castron cu cereale cu lapte.

Am facut si noi vaccinul , n-am avut reactii decat miorlaieli si caraieli.

Nici cu Mihai nu ma pot lauda ca s-ar intoarce dar sincer deocamdata sta bine asa, el doarme in pat cu mine si nu vreau sa-l adun inca de pe jos. In patut nu vrea deloc , mai mult de 10 minute nu doarme acolo.

Va mai intreb odata de GALAFOR ca promotia e doar luna ianuarie
2 flacoane =33 ron.

Mergi la inceput

Donna,Adelena va multumesc,sper sa treaca cat mai repede,simt cum imi pulseaza nervul in cap

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata!

Nu avem reactii la vaccin; am dormit bine dar am vrut cu mami in pat pana la 6 dimineata!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!

MARI multa bafta si cand te intorci sa lasi durerea de cap la Inspectorat cu dedicatie pentru jurist.

ARIANA succes la dentist. Pentru mine dentistul si ginecologul sunt un fel de bau-bau dar din pacate nu ii putem ocoli.

KARIN un pupic pentru bebe

Mergi la inceput