Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

De azi trecem la slabit!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

De ce dieta te apuci?

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Nu urmez o dieta anume.Pur si simplu evit mancarurile care ingrasa,beau multa apa,beau ceai cu lamaie,mananc putin si des si fac mai multa miscare. Eu daca ar trebui sa tin o dieta anume,nu as reusi,pt ca nu pot sa mananc ceva impus de o dieta.(ex: la ora x mananci aia,la ora y mananci atatea sute de grame de...). Eu am reusit sa slabesc inainte de nunta 12 kg in 6 luni,numai asa,cu grija la ce mancam si f multa miscare.(dar iti spun sincer ca mi s-au albit si ochii de la cat iaurt am mancat)

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

IUNIA, multumesc pt sfaturi. Categoric gresesc cu pozitia la schimbatul bebelui (si probabil nu numai acolo).
Am in plan sa schimb patutul balansoar de acum cu unul de lemn, normal. Stiti daca pot pune direct o salteluta de infasat peste patut? oare nu se va misca? pentru ca nu mai rezist cu aplecatul. Iar la baita mai nou ma aplec si mai mult, pana acum puneam cadita pe canapea in bucatarie, acum o pun direct in cada...
KITI, sa va traiasca micuta crestina!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Tudor lucreaza din greu la intorsul de pe spate pe burtica. de vreo 2 zile ma capiaza cu asta, ca nu reuseste din cauza minutei si plingeeee! ii arat cum sa faca dar cind e pe burta se rastoarne la loc pe spate si o ia de la cap, si cu exercitiul si cu urlatul.
oare cit mai dureaza pina reuseste singur? nu de alta, dar imi erau suficiente scincetele datorate dintilor

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Donna eu salteluta de infasat o pun pe patut(e in lemn).Am primit la ea si ceva suruburi,dar noi nu am prins-o sa fie fixa,o pun doar cand il schimb.

Fistiq pentru ce ii faci analiza la urina la Tudor?

Am fost si noi ieri si am repetat echo la inima,inca nu e inchis de tot acel canal,mai are timp pana la un an.

Mergi la inceput

donna, din lipsa de spatiu si eu am cautat la inceput masute de infasat care se pot pune peste patut. exista unele care se prin si devin astfel safe, dar costaaaa
asa ca noi avem una normala, careia i-am gasit loc pe un dulapior de o inaltime buna pt mine. de la nasterea lui Tudor, este noua decoratiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare, gagici.

Va multumesc mult ca v-ati amintit de ziua mea

Azi petrecem, daaaa?
Va servesc cu cate o felie de tort cu frisca si multeee fructe
Dau si de baut cola, pepsi, sampanie, bere, fresh si tot ce va mai doriti voi

Va pup si va doresc o zi minunata!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
idalis, sa sti ca m-ai inspirat cu pozele cu tavis si te-am copiat putintel!!! am pus poze la semnatura cu iepurasul meu iubit!!!

Nu-i bai! Pozele sunt reusite! pt Darius cel frumos.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

tanamera, ne-a dat doc trimitere pt sumar, urocultura si raportul calciu/creatinina. asta dupa ce l-am pirit ca nu maninca cit trebuie ca si cantitate. maninca un pic mai mult de jumate din cantitatea normala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Fetelor, la voi se prinde bebe de degetele voastre si se ridica in fundulet? Ma refer la cei trecuti de 4 luni. Vladut se ridica daca il tin eu de manute, dar nu vrea nicicum sa prinda el degetele mele sa se ridice. Si mai demult tin minte ca facea bine, dar acum de cand cu cazatura de sambata din pat, nu mai vrea sa faca multe...nu se mai rostogoleste, e mai rezervat asa. Mi se rupe inima de el cand il vad asa de precaut :( Sper sa-si revina la energia de dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

merci Donna

referitor la salteluta, eu am una de la Brevi - a fost 80ron - are un sistem cu care o fixezi de patut si un arici, pentru mai multa siguranta. se pune direct pe pat, nu mai tb nimic.
incerc sa o caut pe net, sa v-o arat.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput