Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

am gasit - de www.happybaby.ro/Brevi.htm" target="_blank">aici - modelul saltea universal. eu am luat-o de la baby expo, a fost mai ieftina, aici e un milion si ceva.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

TANAMERA, FISTIQ , incep sa caut salteluta de infasat.

FISTIQ, ce usor ai rezolvat cu recoltatul! bravo! proba de kk ai mai dus la analiza pana la urma?

SELENAR, pupam Vladutul, sa treaca repede sperietura!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Fistiq, ce tare e Tudor, face pipi la comanda :)) iar cu intorsul pe burta, ce sa mai zic, ai un copil precoce. A mea abia si-a dat seama ca se poate intoarce pe o parte de pe spate.

Adelina, ai un iepuras adorabil :) Si mi-ai dat si o idee buna, sa fac clatite.

Eu de azi dimi nu am facut nimic in casa (iarasi). O pazesc pe pitica fornaita. Si ce e si mai rau ca si sotul a inceput sa tuseasca. Suntem o familie de virozati. Ma bucur insa ca Julia papa cuminte Eurespalul, doctorita fiind sigura ca nu voi reusi sa o conving sa nu scuipe din gurita.

Nu va suparati pe FB, e o alternativa. vezi ca majoritatea scriem si aici, si acolo. Ce-mi place la FB ca e mult mai usor de urmarit o tema si comentariile aferente.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

KITI, multumesc pt info . E cam scumpa, dar daca nu ma descurc fara... o sa iau una.

TUTZ, pupici pt Julia cea cumintica! nu ne suparam pe FB, eu una sigur nu ma supar decat pt incapacitatea mea de a le urmari pe ambele

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

donna, nu am dus, dar vreau sa duc. luni ies astea la urina si apoi facem si la kk. decit la singe, mai bine asa.
sa vedem cum e cu recoltarea, daca e la fel de ascultator

tutz, nush cit de precoce e in conditiile in care inca nu reuseste. e precoce la chinuit
i-am pus zilele trecute niste sosetele roz in picioare, care i-au atras atentia. asa fugind sa le apuce a descoperit de ce acrobatii e in stare chiar ii ziceam sotului sa=i cautam niste sosete/papucei cu animalute sau ceva figurine ca sa ii faca placere sa isi descopere si sa se joace cu piciorusele. pina acum stim ca avem asa: minute - 2, picioruse - irelevant cite, si un... cuculetz de care se tine cind il schimb

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

in primul rand multumim tuturor de urari si idalis, donna si tutz pt aprecieri!!!

am reusit cu chiu cu vai sa termin clatitele, dar cateva le-am prajit cu Darius in brate, ca era mai bine sa doarma pe umaru meu decat in patut! deci...ma apuc de impartit in toata tara la toate mamicile frumoase si pofticioase!!!

fistiq, foarte tare faza cu pipi!!! daca nu iesea asa, stateai cu bidonasu la titilica lui pana facea? si mie mi se pare ca papa Darius cam putin, dar papa la san si n-am cantar sa-l cantaresc inainte si dupa masa!!! dar oricum sapt viit o sa facem si noi un set complet de analize, asa, pt linistea mea si cred ca mergem iar la neurolog sa ne vada evolutia!!!

ca tot ati zis de intoarceri pe si de pe burta, in mod normal la cat timp trebuie sa se intoarca? stiu ca fiecare in ritmul lui si ca sunt altii mai precoce(fistiq),dar asa, o medie?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

adelina, pungutele de care spuneam au un fel de lipici de jur imprejurul unei gauri care ajuta la atasarea lor. daca ai ce baga bagi in punguta, lipesti si astepti.

in alta ordine de idei, nu cred ca tre sa-ti faci probleme cu evolutia lui Darius. el e mai mic, iar la virsta asta intr-o saptamina se schimba multe. pupici sa fiti bine la analize si control

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

adelina, al meu are 4 luni jumate si a reusit cateva intoarceri de pe burta pe spate pe la inceputul lui ianuarie. de atunci nu s-a mai intors. iar de pe spate pe burta... nici nu se pune problema
dar al meu canta
un si o pentru fiecare sarbatorit de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

m-ati omorat cu ficatei, clatite si pizza.ficatei sunt terminata dupa ei, dar daca ai mei nu mananca imi fac rar.si eu tot fasole cu ciolan am si mai pe seara imi fac niste paste cu branza ca mi-e pofta.
deci eu am un abces de toata frumusetea.azi nu prea am facut nimic:a ba da, am dormit cui copilul.ca prin minune nu am avur nici mancare de facut, nici curatenie.asa ca am profitat.
la multi ani sarabtoritilor de azi, iau tot ce dati ca mor de pofta de dulce dar cu abcesul meu..mi-e cam frica.
eu il schimb pe pat, ma aplec, dar masuta io nu mi-am luat ca la inceput patul avea nivelul de sus atat de sus ca masuta nu mai avea rost.
office, al meu isi tine bine capul.
pai sa vedeti aseara:il spal pe calin, ii dau putin ceai ca sa i se faca foame mai bine si i-l dau lu ta-su sa ma duc sa fac o baie.ei isi dau drumul la combina la maxim, ala mare la joc bubuia si copilul meu mic dormea la tasu in brate de rupea.
trimit ca nu mai am baterie la laptop.mi-a luat copilul mare cablul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Buna fetele,

Adelina, Miriam se intoarce pe burta cam de la 3 luni jumatate. De la 4 luni a reusit sa-si scoata si mana de sub ea :)

Karin, spune-mi si mie te rog o manevra de masaj s ao fac pe Miriam s aisi tina capul drept. Ea isi poate ridica capul si cand e pe burta si cand se uita dupa lucrusi, insa cred ca s-a obisnuit sa tina capul aplecat in fatza si nu stiu ce sa-i fac..sau daca s aii fac ceva.

Miriam nu adoarme sub nici o forma inainte de 2.30 noaptea. Chiar daca o apuca somnul mai devreme doarme 2 ore si se trezeste si tot la 2.30 doarme. Pana la 7 dimineata, apoi in pat cu mine la tzatza pana la 10.30. Si eu trag sperante sa isi regleze somnul vreodata, poate poate cand o merge in picioare si isi va consuma energia, deci pe la vreun an :))

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput