Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
pop_adelina spune:
doar ai zis fistiq de prima data ca pungutele erau cu lipici, dar neuronu meu de blonda
Nastasie erau doar intre baieti, ce stii tu? de aia i-a placut atmosfera galagioasa si a adormit!!!
pana acum Darius reuseste sa se intoarca pe o parte...de fapt, e ca si cum ar cadea pe o parte, se incordeaza din maini si din picioare ca si cum ar vrea sa se ridice, picioarele le aduce sus si se rastoarna e tare comic! oricum, stiu ca fiecare achizitie o va face la timpul potrivit!!!
ce credeti ca face acum Darius de am yo atata timp sa stau pe net? la mine pe picioare, ca patutul mai nou are ace in el!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
ADELINA, e bine daca e pe picioare.... al meu e la mine in brate, pe mana mea stanga...am amortit rau...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
pop_adelina spune:
Donnadaca te asezi cumva....sa-i pui ceva sub cap sa-ti poti scoate mana se trezeste??? eu am laptopu langa canapea pe o masa si cand imi adoarme in brate ma pun jos si ii pun o pernita intre cap si cotiera de la canapea, astfel sa-i stea capu la acelasi nivel cu corpu...sa pot si eu sa stau comod! adevarat ca uneori sa trezeste, dar uneori imi iese smecheria! doar asa mai doarme si el legat cate 2 h! se mai trezeste sa pape, dar e titi chiar sub nasu lui, so adoarme la loc apoi!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
donna79 spune:
L-am mutat in sezlong ...sa vedem cat sta...
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Fistiq spune:
metoda noastra e tot pe picioare, pe o perna mai tare, din aia ortopedica. nu prea mai incape pe toata lungimea, dar asa are acces si la tzitzi si poate dormi in voie, iar eu am miinile libere si nici nu stau cocosata.
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
alynta27 spune:
KITI sa va traiasca micuta crestina!
Fistiq ai baietel mare! Foarte usor a reusit!
Fata mea se agata de degetele mele si se ridica pana in picioare sustinandu-se! Singura de ridica cam la 45 de grade. E batoasa tare! Mai are si un glascior... Si "vorbeste" aaa...abiiiii......bbbb" cu mult patos!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cameluska spune:
Buna fetele,
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ca tot veni vorba de ce pot face bebelusii, sa ma "laud" si eu putin, a mea a spus "mama", e drept ca in timp ce plangea asa i-a iesit, dar a spus . Eh, stiu ca nu e inca ceva constient, mai ales ca nici nu aude cuvantul asta, mai mult aude "tati" ca tat-su spera sa zica tati prima data.
La 4 luni jumate si Ioana se intoarce pe burtica, isi scoate manuta singura, dar inapoi pe spate nu sti sa se intoarca.
Cu ceva timp in urma cineva spunea ca bb are dermatita atopica, cum e bb, i-a trecut, ce crema ati folosit? Se pare ca si bebelina mea are (se vad firicelel de sange pe obrajori, dar uneori se vad fff tare ca e ca o rosie) dar nush de la ce sa fie, e drept ca am papat cam multe oua in ultimul timp (mai ales tiramisu) altceva nou nu am introdus in alimentatia mea si nu-mi dau seama de la ce sa fi facut dermatita. Apropo, se vindeca, nu????
Mmaica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selenar Fetelor, la voi se prinde bebe de degetele voastre si se ridica in fundulet? Ma refer la cei trecuti de 4 luni. Vladut se ridica daca il tin eu de manute, dar nu vrea nicicum sa prinda el degetele mele sa se ridice. Si mai demult tin minte ca facea bine, dar acum de cand cu cazatura de sambata din pat, nu mai vrea sa faca multe...nu se mai rostogoleste, e mai rezervat asa. Mi se rupe inima de el cand il vad asa de precaut :( Sper sa-si revina la energia de dinainte. |
daa asta e distractia noastra de cateva zile incoacedoar ii dau degetele mele sa se agate si imediat se ridica si radee in hohote
isi revine sigur vladut al tau,e normal sa fie mai precaut acum dar in max 2 saptamani uita si o sa se rostogoleasca iar
aaa al meu deloc nu se rostogoleste inca,ca e prea grasan
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
alynta27 spune:
Nushulica esti tare simpatica cu exprimarea "grasan"! Cred ca ai mai fost intrebata: ai programat tu sa nasti baietii in aceiasi zi?! Rar se intalneste asa!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nicopic spune:
Salutare fetele,
- despre intoarceri, nici fata mea nu le face,desi are 4 1/2, insa de la o vreme are obiceiul sa se impinga in cap, sa se uite dupa noi (cand ne aude vocile); o fi normal?
- seara este f mataita, baita parca o revigoreaza, din contra...si reuseste sa adoarma abia pe la 12.30 - 1 la san (la restul meselor bea laptic muls cu biberonul)
mamici si bebici
Nico, mami Larisa 15/09/10