Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
pop_adelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq buna ziua! Pupam pe toti sarbatoritii de azi! La multi ani! ![]() Adelina, si ce a facut Darius cit erai tu la cosmetica? Unde sau cine l-a tinut? intreb cu maaare interes ca imi vine si mie rindul inainte de botez si tot stau sa socotesc minutele sa vad cum fac cu Tudorul meu. Si el are o legatura speciala ci tzitzica, nu vrea neam de biberon/tetina/suzeta. ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)POZE BEBE DARIUS
pop_adelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq buna ziua! Pupam pe toti sarbatoritii de azi! La multi ani! ![]() Adelina, si ce a facut Darius cit erai tu la cosmetica? Unde sau cine l-a tinut? intreb cu maaare interes ca imi vine si mie rindul inainte de botez si tot stau sa socotesc minutele sa vad cum fac cu Tudorul meu. Si el are o legatura speciala ci tzitzica, nu vrea neam de biberon/tetina/suzeta. ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
poi am noroc ca sora-mea lucreaza in acelasi loc cu salonu de infrumusetare, e si cabinet stomatologic si acolo merg mereu la fete si ba sora-mea, ba coafeza, ba manichiurista, care cum aveau timp il tineau oe rand, pana i s-a facut foame, atunci a intervenit doamna tzitzi
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)POZE BEBE DARIUS
Arianna11 spune:
Gata fetele,am fost la dentist..m-a curatat acolo la masea .mi-a pus un medicament si a zis sa prelungesc cat mai mult daca nu ma mai doare ca nu-mi poate face anestezie daca alaptez,de nici un fel...aici pediatrii interzic fol medicamentelor in alaptare...doar daca nu ai ce te face..asa ca, cu Dzeu inainte...sper sa nu ma mai doara.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
tanamera spune:
[
!!
La multi ani sarbatoritilor
,de data asta ignor toate bunatatile pentru ca sunt fericita-am slabit un kilogram

(Donna mi-am salvat in favorite cheesecake-ul).
Adelina distractie placuta maine,incearca sa nu stresezi
.
Pe Eveline nu am vazut-o de cateva zile bune
.
Ayda ai niste copii tare frumosi
,eu am uitat voi ati dorit asa diferenta mica intre copii?
o zi faina!
adelena spune:
Feteleeee, am un mic purcelus acasa. Am fost cu Radu la dr. si ce credeti? Are 8.600kg, adica a luat 1kg in 2 saptamani. Trebuie sa trecem la regim. Dar ce regim, ca in afara de lapte, fructe si legume nu i-am dat nimic. 
Am fost la dr. pentru ca mi s-a parut mie ca suiera cand expira
. Bineinteles ca nu are nimic copilul, nici la plamani nici in gat, dar mi-a spus dr. sa-l tin sub observatie.
pop_adelina spune:
nici nu e asa purcel la 5 luni 8,6 kg! o prietena are un bebe de pe 18 sept si la 4 luni avea 8,1 kg si dr ei i-a zis ca e bine bb, sa nu-si faca griji!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
adelena spune:
TANAMERA, felicitari pt kg in minus! Multe inainte, adica inapoi![]()
ARIANNA, bine ca ai rezolvat-o cu maseluta.
ADELINA, 

vreau si eu la saloooon! Sa-ti fie de bine si distractie placuta maine! 
alynta27 spune:
Buna! Am o mititica vaccinata si maraita... Are 6800g, 65cm, exclusiv la san!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Fetelor, am o sticluta de Protectis, folosita doar 1 sapt si dupa 3 sapt tre` sa o arunc. Cine are nevoie?
Poze Raisa
nushulica spune:
donna multumesc frumos pt lamuriri!!!cred ca o sa incerc si eu mai multe variante
depinde ce gasesc,dar ma bate gandul sa pun si o cutie de mascarpone cred ca ar iesi super
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

(14.10.10)