Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, greu mai tin pasul cu voi, de citit mai apuc sa citesc, cu scrisul e mai greu....e greu cu 2 copii mici...
Multumim de urari, azi facem 4 lunite, asa ca va invit la o felie de tort de mere si fresh de portocale!
Mereu zic ca incerc sa intru mai des....dar tot codasa raman
O sa incerc sa pun niste pozici cu Radu in contul comun...dar am pozici mai noi si la semnatura dc vreti sa ne vedeti.
Va pupam!!

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Salutare tuturor!
La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Mie mi-a placut bancul!

Si cred ca sunt lucruri mai ingrozitoare pe lume decat glumele!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna ziua!

Pupam pe toti sarbatoritii de azi! La multi ani!

Adelina, si ce a facut Darius cit erai tu la cosmetica? Unde sau cine l-a tinut? intreb cu maaare interes ca imi vine si mie rindul inainte de botez si tot stau sa socotesc minutele sa vad cum fac cu Tudorul meu. Si el are o legatura speciala ci tzitzica, nu vrea neam de biberon/tetina/suzeta.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Ayda, La multi ani lui Radu!Eu servesc cu placere o felie de tort!
Am vazut pozele, foarte frumoase! Andreea e cumva "fata lui tata"?Radu e un grasun scump!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune:
- Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost sub papuc. Iar femeile sa plece cu sf. Petru."
Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor sub papuc avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om.
Dumnezeu s-a enervat: "Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el.
Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?"
Iar barbatul raspunse:
- Nu stiu, nevasta-mea mi-a pus sa stau aici.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

tare asta e banc de feministe, nu?

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Il tii si tu de degete la ridicare sau e doar stransoarea lui? Vladut al meu nu mai vrea sa stranga degetul si pace...jucariile le apuca, dar nu mai vrea in plan vertical decat la mine in brate. Off, greu cu sperietura asta! Va rog mult, nu-i lasati din ochi nici macar o clipa, ca uite ce se poate intampla!

se tine el de degete, nu il mai tin si eu.
chiar m-am uitat pe lista sa vad cand e nascut Vladut al tau dar ori nu am vazut, ori nu e trecut...deci: cand e nascut?

Ai vazut bine, noi nu suntem pe lista, ca am venit tarziu in grup. Vladut e nascut pe 6 septembrie.

Am si vesti mai bunute azi: a reinceput sa incerce, timid, sa se intoarca. Dar e taaare grijuliu: unde inainte se avanta cu capul intr-o parte si tragea de nas inspre jos, acum trage cu picioarele intr-o parte, dar fata nu vrea nicicum sa intoarca.

Apropos de banc: sa nu va suparati nici unii, nici altii...e pacat sa se strice atmosfera frumoasa de aici. Tin minte cand erati in timpul Odiseei (atunci doar va citeam), ca se mai isca cate o cearta si taare rau imi parea.
Va pe toate si pe puisorii bucalati si sa aveti weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Am vazut ca sunteti interesate de prajituri cu branza, si eu sunt lesinata dupa ele... De Craciun am facut cheesecake cu fructe de padure si a avut asa un succes ca l-am repetat de revelion.
Reteta o gasiti aici:

http://gabrielacara.blogspot.com/2009/05/prajitura-cheese-cake.html

delicioasa si usor de facut!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

DONNA imi ploua in gura efectiv,e fix pe gustul meu prajitura asta si e musai sa o fac cat mai repede

zi-mi tu de unde ai luat asta:1 kg br#259;nzâ quark cu vanilie de 6 % gr#259;sime? ce producator si unde se gaseste?ms

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

NUSHULICA, scuze ca raspund abia acum, am fost nitel plecata. Nu am folosit quark. Prima oara cand am facut reteta am folosit o crema de branza fina pe care o cumpar din Cora sau Auchan, la cutii de 250gr, se numeste Ehrmann. Daca nu gasesti asta, poti lua de la Lacteea, daca nu ma insel, e acelasi gen de crema. Eu am folosit 3 cutii cu 0.2%grasime si o cutie cu 20%. A doua oara am folosit doua cutii de crema de branza si 0.5kg branza de vaci normala. A iesit foarte ok si a doua.
E usor de facut, chiar daca pare nitel migaloasa. Daca mai vrei vreo informatie, sunt aici.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

MARI mie mi-a placut bancul. Respect parerea lui BE_ONE si nu cred ca se va isca o cearta pe acesta tema. Religia e un subiect complex si fiecare e indreptatit sa o perceapa asa cum ii dicteaza sufletul, constiinta, educatia.

Si nu mai vorbiti de torturi si prajituri cand un antitalent in bucatarie va citeste.

SELENAR o sa vezi ca Vlad o sa uite patania si o sa prinda curaj la "intoarceri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune:
- Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost sub papuc. Iar femeile sa plece cu sf. Petru."
Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor sub papuc avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om.
Dumnezeu s-a enervat: "Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el.
Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?"
Iar barbatul raspunse:
- Nu stiu, nevasta-mea mi-a pus sa stau aici.

Tareeeee

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput