Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 6
madalina_m spune:
Buna fetele!
SUNTEM ACASA!!!
Azi au venit analizele, proteina nu mai era asa ca ne-a expediat, desi inca mai are icter. Sa speram ca trece repede si asta. Maine vine pediatrul sa il vada.
De cand am venit, pe la 4 a papat si acum doarme. O asteptam pe mama sa vina sa ne ajute la baita.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
LA MULTI ANI MIRELUSH!!! Sa ai parte numai de fericire alaturi de sotior, motanei si Vladut.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Wudy spune:
FELICITARI ROXANA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TEODOR!
37+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
missmj spune:
Felicitari Roxana
Bine ai venit bebe Teodor
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
FELICITARI ROXANA!!! SA-TI TRAIASCA MINUNEA MICA!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
SI EU AM VRUT SA DAU VESTEA..ACU AM VAZ SMS DE LA ROXANA
ERA TELU P SILENTIOS LA SCOALA
FELICITARI ROXANA!BINE AI VENIT BEBIC TEODOR!SA AVETI SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA PENTRU MAMICA!
am trecut si peste examene...slava Domnului
Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
madalina_m spune:
FELICITARI ROXANA!!! MULTA - MULTA SANATATE PENTRU TINE SI BEBEL!
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Buna fetele! SUNTEM ACASA!!! Azi au venit analizele, proteina nu mai era asa ca ne-a expediat, desi inca mai are icter. Sa speram ca trece repede si asta. Maine vine pediatrul sa il vada. De cand am venit, pe la 4 a papat si acum doarme. O asteptam pe mama sa vina sa ne ajute la baita. |
Felicitari Madalina !!! Ma bucur tare ca sunteti acasa,ca ati scapat de spital,o sa treaca repede si icterul ! Ce cuminti sunteti voi,ati papat si dormiti !bavo bavo ! bafta multa la baita , sa nu plangeti !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
roxx26 spune:
LORI, sa-ti traiasca puiutii, sunt dulcei foc! Bubulina mica deja parca a mai crescut..iar Robertzel asa rosu in obrajori iti vine sa-l mananci! Pup mamica fericita!
GABRIELA, eu stiu ca nu e nevoie sa speli dupa garmastan.
WUDY, ie mi s-a acrit de mancare gatita, asa ca ieri si azi am bagat o tava cu friptura pui la cuptor si ca garnitura cartofi prajiti un pic si apoi dati la cuptor cu bacon si cascaval pe deasupra. De obicei pun si rosii taiate cubulete, dar vara, acu m-am lipsit de astea olandeze. Dar zilele urmatoare tre sa gatesc ceva..sa incalzesc si gata, nu pot sta in bucatarie in fiecare zi.
MADALINA, ce mult ma bucur ca sunteti acasa!!! Acomodare usoara!!
TUNDE, felicitari pt examene! gata...acu examenul urmator: BEBE!!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
florintunde spune:
MADALINA M;bine ca ati ajuns acasa sa va acomodati repede...si fara colici.
GABRIELA;apa calda...masat cu sapun..sa alunece bine pana nu mai simti nod...trebuie av grija...sa nu faci furia laptelui
Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian