Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Help! prima problemuta... la unul din sani, am gurguiul foarte aspru si banuiesc ca de asta nu vrea bebe sa traga... nu mai stiu ce sa-i fac, ca nu pot sa-l hranesc doar dintr-un san...
Ceva idei? deocamdata stau unsa cu garmastan, dar de muiat nu se moaie din cate vad...

Gabriela
38 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi, si eu ma lupt s-o fac sa accepte sanul stang- nu e de joaca, trebuie sa reusim!
Eu sugerez asa: inmoaie-l la apa calda, mulgand un pic sub apa calda sau daca nu merge trage un pic cu pompa, se inmoaie si asa; garmastan nu ajuta bine, ca devine sfarcul gras si lucios si alunecos si nu-l prinde bine. Nu te lasa, ok?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

asaaa... sa raspund cu juniorul agatzat iar in brate ca in patut iar ii venea inapoi btw, sper ca nu l-am invatzat deja asa

hmm Ralu sa stii ca si eu m-am gandit ca o fi de la bonnisan, nu i mai dau de acu sa vad rezultatele... maica mea ma innebuneste cu el ca vai la nepotu miu ce bine o mers, ca e natural etc

Doloress, da..asta e... pana acu i-am dat numai san, f rar cu bibe, si da, am grija sa nu traga aer. Desi cica e cu tetina anticolici... intol la lactoza..m am gandit si eu, dar nu are nici un simptom din care spui tu...

Simo, ms, o sa iau si eu.. Ai chiar din ala de la tv sau alta marca? Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

aa.. si inca o intrebare... trebuie sa spal sanul dupa ce-i uns cu garmastan inainte sa-l pun pe bebe? sau nu.. parca citisem pe undeva ca nu-i nevoie...

Gabriela
38 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Roxana,felicitari! Bine ai venit pe lume bebe Teodor!

Gabriela, din cate imi aduc eu aminte, puneam comprese calde sau spalam sanul cu apa calduta si puneam garmastan...la mine functiona, poate mamicile mai recente ar putea sa-ti dea un sfat mai bun..si sper sa se rezolve problema cat mai repede

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Gabriela, si eu stiu ca dupa aplicarea cremei nu-i nevoie sa speli sanul..

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

aa.. si inca o intrebare... trebuie sa spal sanul dupa ce-i uns cu garmastan inainte sa-l pun pe bebe? sau nu.. parca citisem pe undeva ca nu-i nevoie...

Gabriela
38 saptamani Tudor

nu-i nevoie, dar uite la mine s-a intamplat ca-l scapa din cauza asta, ii aluneca.

Tierry off..picaturile astea, maxim poti avea noroc sa i se potriveasca ceva, oricum nu e reteta univ pt toti bebeii; noi suntem acum cu protectis si dintii stransi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

FELICITARI, ROXANA!!!
BINE AI VENIT, TEODOR!!

WUDY, SIMO in pat stau ca trebuie sa astept vaccinul din austria si vine abia joia viitoare asa ca nu am voie sa nasc mai devreme ca ramane bebelina nevaccinata si nu vreau sa risc...Am inceput tratamentul dar durerile inca le am...Ce am inteles de la dr e ca acele contractii BH ce le-am avut mi-au scurtat colul ptr ca nu am luat no-spa si nici nu am stat chiar lipita de pat...Acu doar baie si papat si 5 min calc de 2 ori pe zi...cel putin pana intru in 38 de sapt...
Dar va citesc

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Merci Roxx pentru incurajari. Incerc sa stau cat mai linistita dar nu poooot. Eu sunt f activa de felul meu si am impresia ca incep sa ma clocesc acum. Of.

Da, Carmen mai am un pic, am niste emotii, mama, mama. De fapt mai mlt imi este teama sa nu ma ia inainte de 7.

Aha, merci Doloress pentru explicatii. Inclin sa cred ca pana acum nu am avut contractii dureroase. Doamne ajuta, nici sa nu am. Dar nedureroase destule la activ.

Mai fetelor, voi ce mai mancati? Ca eu nu as manca nimic...nimic nu-mi convine, nu imi face nimic greata, doar ca la orice ma gandesc imi piere pofta de mancare
vreau ceva, asa

Pupam fetele

37+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Asa, revin ca am bebe in pat cu succes momentan

Gabriela, eu am facut ragade la inceput, si urlam cand il puneam pe Tudor la san, dar nu am intrerupt alaptatul. M-am dat cu Garmastan, am pus comprese cu apa calda si in 2-3 zile si-au revenit, si acum sunt OK. Deci continua cu Garmastan si lasa sanii sa se usuce la aer. In prospect scrie ca nu trebuie sa te speli inainte de a-l pune la san, dar sa stii ca al meu se stramba pana lua sanul ca lumea in gura...deci nu prea-i placea gustul.

Lorich, da, e jale cu astea, cred ca o sa ma intorc la Sab simplex, desi nici ala nu sh ce efect avea... Aa, si maine dupa ce duc pt. coprocultura, o sa incerc cu Enterolactis , nu Protectis pardon.. pediatra imi recomandase unul din ele..si la farmacie il avea p-asta. Sa vedem.

Ma tenteaza sa iau pt reflux o pernuta din aia inclinata, sper sa aiba efect..desi salteaua e deja inclinata...ufff. Da faza e ca alaltaieri nu mi-a dat afara decat f putin, de ieri insa de cand a venit pediatra si l-a tot sucit, iara e cu stomacu' in gat

Parca..ce-am observat..cand ii dau cu bibe varsa mai putin..de unde trag concluzia ca o fi lacom si inghite aer la san?! Aaa, si apropo, azi la cat m-a frecat, a tb sa i dau completare.. ciu ciu lapte san indeajuns...

Mergi la inceput