Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 7
roxx26 spune:
De lipsa KK de 2 zile nu stie nimeni sa-mi zica nimic? Experiente in sensul asta, ceva?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 De lipsa KK de 2 zile nu stie nimeni sa-mi zica nimic? Experiente in sensul asta, ceva? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |
ROXX, noua ne-a spus astazi la externare ca bb e constipat daca nu face kk 48 ore si sa punem 1/2 supozitor cu glicerina. Al meu, deocamdata, face kk la fiecare alaptat.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
ariana2005 spune:
Madalina, ma bucur ca sunteti bine si sunteti acasa..
Tunde, bine ca te-ai scapat de ele..
mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
Roxx, cu scaunul..nici nu mai stii pe cine sa asculti, parerile sunt oricum foarte impartite..constipat e atunci cand face mic si tare nu cand nu are scaun 2-3 zile..mai ales daca copilul e alaptat la san..dupa parerea mea eu cred ca deocamdata ar trebui sa-l lasi in pace..
mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Wudy spune:
asa da, merci pt pont. Suna bine si pare si f bun, mai ales partea aia cu cartofii prajiti (eu care mananc cartofi prajiti de 3 ori pe an). Saptamana viitoare asta am sa prestez
Acum mai avem diverse si iar imi primesc papara ca arunc mancarea
citat din mesajul lui roxx26 WUDY, ie mi s-a acrit de mancare gatita, asa ca ieri si azi am bagat o tava cu friptura pui la cuptor si ca garnitura cartofi prajiti un pic si apoi dati la cuptor cu bacon si cascaval pe deasupra. De obicei pun si rosii taiate cubulete, dar vara, acu m-am lipsit de astea olandeze. Dar zilele urmatoare tre sa gatesc ceva..sa incalzesc si gata, nu pot sta in bucatarie in fiecare zi. |
37+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
adryiii spune:
FELICIARI ROXANA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE TEODOR!!!!
Roxx, Shine multu de raspunsurile cu buricul.
mamica fericita de Elena Alexandra
Wudy spune:
Madalina bine ai venit acasa!
Si succes la baitza. Sa fiti cuminciori ...:) si sa va placa
37+
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Mimo spune:
citat din mesajul lui tierry La multi ani Mirelush si de la mine!! Mami eroina Eu sunt dupa o zi de brate-pat cu juniorul, cred si maica mea s-a saturat, poate nici nu mai vine la noi Cum il pui jos, cum vomita, cum il iei in brate cum doarme... sau tot vomita, depinde cum are chef. Mai am un pic si ma duc la balamuc. Sotul cica: mai dormi si tu ziua... ce mah?! Vine el diseara si il pasez, si aseara la fel am facut, pe la 2 a reusit sa il adoarma iar eu picam de somn, asa ca m-am culcat pe la 12... La mine nu urla ingrozitor de la colici, insa ma face la psihic cu vomatul lui... a, si mai nou de ieri, face un caca verzui, cam apos care pute ingrozitor O fi c-am baut ieri un pahar de suc de rosii? Oricum pediatra mi-a zis sa i fac o coprocultura, i-am luat si eu Protectis, ii dau si Bonnisan... E farmacie la mine in casa, asa ai zice Tunde, ai fost comica cu ginerica Simo, sa imi zici te rog cum e Relax and Tone ala... Fetelor, are careva masuta de infasat (eventual cu cadita)? Recomandati-mi si mie ceva, ca imi rup spatele pe pat nu alta Cred ca nici nu o sa mai pot ridica de acolo in curand P.S. Multumesc pt. raspunsurile cu pipilica, m-am calmat |
Tierry, si al meu vomita cam dupa fiecare masa. Vad ca de doua zile parca s-a mai calmat situatia. Si noi il tinem in brate mai tot timpul...cand il punem in pat se agita o groaza si vomita iar; doar daca doarme profund sta acolo. Pediatra ne-a recomandat sa trecem pe Humana AR pt ca e mai gros, dar daca tu alaptezi nu stiu ce sa zic. Da-i aerul afara, tine-l mai mult timp inclinat dupa masa.
Noi masuta de infasat am luat din Ikea. Am luat una simpla, n-am dat mult pe ea, dar e ok. Isi serveste bine scopul.
Luca Alexandru, mica mea comoara
de_ea spune:
FELICITARI ROXANA!!!
BUN VENIT BEBE TEODOR!
Bun venit acasa madalina si asteptam poze cu puiutul.
Andreea 37+ cu Medeea
Lili_g spune:
roxx, fetita mea care are acu 4 ani avea probleme similare, o alaptam doar la san si avea perioade cand facea kk la 4-5 zile, am sunat dr., am pus supozitor cu glicerina si ea nu era deloc constipata. asimila f mult din laptic...la noi dr spune ca poate sa treaca si 10 zile (mie mi se pare enorm...) fara kk la un bebe alaptat doar la san.
eu zic sa mai astepti, daca nu face pune o bucatica mica de supozitor cu glicerina, eu nu-l folosesc niciodata pe tot chiar daca e doza de copil.
citat din mesajul lui roxx26 Eu m-am agitat un pic ca pitica nu a mai facut kk de alaltaieri. Am intors netul pe dos si am concluzionat ca e ok daca bebeii alaptati exclusiv la san nu fac kk cateva zile, cica e constipat daca face mic si tare (cred ca a scris si Doloress pe aici ceva de genul asta) nu daca nu face deloc. parerile sunt impartite. Unii zic ca conteaza si alimentatia mamei, altii ca nu are nici o legatura...cine mai stie... Am sunat si pediatra si mi-a zis sa o mai las si mai vorbim, adevarul e ca nici nu se chinuie, nu da semne ca ar durea-o ceva. sa zicem ca m-am linistit, da nu chiar de tot...tot schimb pampersu ala cu sperante mari de fiecare data... _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 |