Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)
Raspunsuri - Pagina 3
adryiii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu Am intrat si eu sa va salut! Multa bafta viitoarele burtici care tb sa nasca, si nastere usoara. Am pus si eu poze cu bebe Darius. Eu nu pot sa intru pentru ca bebele meu doarme 12-14 ore maxim maxim adunate in 24 de ore.... 14 in zilele bune (daca s-or strane 14). si cu cat nu doarme mai mult cu atat e mai agitat si nu reuseste sa adoarma. Apropo ca zicea cineva de salvare pe aici...noi in a doua zi am chemat salvarea (bine..nu a fost ideea mea), si vreau sa va zic ca atunci cand m-au intrebat aia ce are si cand le-am zis ca "plange" l-a pufnit pe ala rasu (de-abia se abtinea) va pup |
Super tare Zumzu!
Ce sa facem?Oricine poate pati. Sunt curioasa a cui a fost ideea.
mamica fericita de Elena Alexandra
zumzu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adryiii
Super tare Zumzu! Ce sa facem?Oricine poate pati. Sunt curioasa a cui a fost ideea. mamica fericita de Elena Alexandra |
soacra....ssttt...era mai panicata ca noi
Irinukaaa spune:
Ralu' ai incercat Sab Simplex? La noi asta a functionat foarte bine... si asa e Colieful... tragi apa.
Zumzu ce dulcel de baiat ti tu ascuns acolo!!!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
missmj spune:
Ce fac fetili ? Noi suntem bine, azi dam comanda de invitatii pt nunta si botez, cine e interesat vedeti ca pe invitatii . ro va dau carduri de bani gratuit la comandarea anumitor invitatii.
La Multi Ani Mirela !!!
ralu sa treaca colicii aia mai repede , cred ca esti epuizata !!! ai PM !
irinuka ce nasol cu mucisorii aia, sper sa iasa bine analizele la exudat.ai batista bebelusului ?
wudy deci pe 7 e marea intalnire,felicitari,mai e putin !
Si pe noi ne lasa dr sa iesim afara abia la 1 luna.
Voi ati taiat unghiile la bebei?eu l-am trimis pe sot sa ia o forfecuta speciala de bebe ,dar pe ea scrie ca e bine sa le tai la 1 luna.dar eu nu l-as mai lasa,ca saracul se zgaraie...si manusile alea speicale ii cad mereu.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Carmen da avem batista bebelusului - e sfanta!!!
Si taie unghiutele lui bb Andrei linistita cu forfecuta. Eu i le-am taiat de cand m-am intors de la spital... si cresc foarte repede - o data pe saptamana le tai!
P.S Cele de la picoare n-a fost nevoie pana acum.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
missmj spune:
citat din mesajul lui Irinukaaa Carmen da avem batista bebelusului - e sfanta!!! Si taie unghiutele lui bb Andrei linistita cu forfecuta. Eu i le-am taiat de cand m-am intors de la spital... si cresc foarte repede - o data pe saptamana le tai! P.S Cele de la picoare n-a fost nevoie pana acum. |
Bine ca mi-ai zis, mititelul,il lasasem asa cu ditai unghiile. Avem si noi batista bebelusului, dar nu am folosit-o pana acum, ca nu pare ca ar avea mcisori inca
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Doloress spune:
Hai Ocsanica!
Hai Roxana82!
Chiar fetelor, mai aveti vreo veste de la Ocsanica, trebuia sa nasca de ieri... Iar de Andri31 tot nu stim nimic...
La multi ani Mirela!
Sa fii fericita si iubita alaturi de cei 4 cavaleri ai tai!
WUDY – cand ti se face toate burta tare – sunt contractii BH , nedureroase, pregatesc uterul de nastere. Alea dureroase o sa le stii imediat, nu ai cum sa nu le stii, e ca si cum iti taie cineva burta cu cutitul, durerea respinge pana in spate la sale si e o durere ascutita rau. Nu le poti confunda, odata ce le-ai avut.
BEBELU – imi pare rau tare ca va luptati atata cu colicii! Balansoarul pe care l-ai luat merge mai mult pe mai tarziu, cand e mai mare. Eu l-am gasit mai bun pe ala care se leagana, dar normal, depinde de copil la copil. Nu ai nici o garantie. E fain la noi ca poti duce cam orice inapoi. Nu stiu ce sa zic cu colicii, presupun ca ai incercat cam tot – feon, pelicuta calda pe burtica, pus pe burta ta, pusa pe langa vreo sursa de vibratii. Masina aveti? Pe unii numai masina ii linisteste.
IRINUKA – multa sanatate piticului! Si cand sunt mai mari ti se rupe sufletul, dar apoi cand ii vezi o mana de om.
Fetelor cu depresia, rezistati eroic ca mai e putin si iesiti din perioada asta de acomodare! E greu, stiu, eu am facut un inceput, e mai frecvent la mamele de prematuri, apoi am trait mereu cu o frica asa, cu o incordare maxima, pana pe la 4 luni cand au trecut colicii si m-am mai relaxat putin. Simteam efectiv fiecare muschi in corpul meu tensionat si incordat, parca eram la un examen. Clipa de clipa. Sunt si hormonii care ne dau batai de cap… Dar trece, iar daca simtiti ca nu se mai poate, cautati un ajutor. Orice ajutor e binevenit. Implicati mai mult pe tati, odihniti-va cat puteti.
RROX- asa e aici cu kk, mie mi-au zis sa nu ma impacientez nici daca face la o saptamana, in caz ca face normal, moale. Cica constipatie e cand e mic si tare. Pana atunci, sa nu ma agit. Eu normal ca ma agitam dupa 2 zile si ii puneam supozitor, apoi mi-a zis doctorul sa-i dau si suc de prune, sa i-l pun in lapte. Nu-ti zic ce mai voma copilul meu de la sucul ala. Cand a plecat mama de la mine, m-am relaxat si l-am lasat in legea lui, s-a reglat tare bine cand am inceput diversificarea, pe la 6 luni. Mama ma stressa dupa o zi, ca nu-i normal, ca nu stiu ce si nu stiu cum. Si-acum intr-o zi se oripilase ca n-am supozitor cu glicerina in casa.
ZUMZU – comica rau situatia! Asa e cu bunicile, mult mai fricoase decat noi. Eu mereu ma intreb daca asa ne-au crescut si pe noi, cu atata panica si frica. Ce flacau mare si frumos e bb Darius! Un voinic si jumatate!
SUNSHINE_ROX – foarte frumoasa si emotionanata povestea voastra! Asa sunt unii bebelusi, grabiti nevoie mare si nerabdatori sa vina pe lume. Am vazut pozele, ce printesa frumoasa si delicata ai tu acolo!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
sunshine_rox spune:
citat din mesajul lui Doloress Hai Ocsanica! Hai Roxana82! SUNSHINE_ROX – foarte frumoasa si emotionanata povestea voastra! Asa sunt unii bebelusi, grabiti nevoie mare si nerabdatori sa vina pe lume. Am vazut pozele, ce printesa frumoasa si delicata ai tu acolo! Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
multumesc frumos
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
kitzy spune:
Bebelu ce rau imi pare pentru voi....Asa era Diana, urla una-ntruna de colici, eu i-am fost gasit ceva sirop Calma baby care mergea de minune cand restul dadeau gres.
Andrei e mult mai cuminte, mai are colici, i-am luat si eu Colief, ii dau si Debridat de 2x1/zi ca puiu meu cam varsa....el e pe lapte praf, i-am luat Nativa si cam de 4 zile varsa mai tare, chiar si in jet, azi am sunat dr si-a zis sa-i iau LP fara lactoza, la 3 i-am dat prima masa fara lactoza si deocamdata e ok si ii mai dau si metoclopramid. Sper sa fie doar surpuls de aciditate nu intoleranta la lactoza sau mai rau, stenoza pilorica.
roxx26 spune:
RALU, am vrut sa-ti zic mai devreme, dar am uitat: nu te grabi sa vinzi leaganul. Stiu ca acum esti un car de nervi si iti vine sa le arunci pe toate pe geam, dar poate un pic mai incolo cand se mai linisteste, bebelinei o sa inceapa sa ii placa..cine stie!
ADRYIII, noua ne-a cazut buricelul la 17 zile. Eu stiam ca de obicei cade mai repede de atat, dar noua ne-a spus neonatologul in spital ca poate sa cada pana la o luna. Cica de la o luna incolo tre sa-ti faci griji, ca poate sa aiba ceva probleme cu imunitatea.
ZUMZU, hai ca m-ai facut sa rd cu salvarea...bine in prima zi (si mai ales noapte) acasa si noi am fi chemat si pompierii, daca stiam ca ne ajuta cu ceva
CARMEN, eu i-am taiat unghiutele de cateva ori deja, ca ii cresc si se zgarie pe fata. De cateva zile i-am pus si manusele, ca se face varza pe fata si se trage si de par, si de ce o doare mai tare, d-aia trage si mai tare..uff, nu-mi place deloc sa o tin cu manusile alea pe maini, da ce sa-i fac, din cand in cand o mai las si fara, dar nu cand doarme ca atunci face haos.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011