Ian-Feb2011- Bv Gabi, Rox! Hai Alina!(180)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx ne luam de mana..k dc mai am 2 zile cum a fost aia de ieri, sigur fac o criza de nervi, depresie, ceva..
acu a stat linistita la supa, aadormit si dintr-o data a inceput sa urle. m-am si speriat. dai leganat, cantat, plimbat, pasat la tati, el la fel...nimic frate...urla si ii curgeau lacrimile siroaie...iar mami plange cot la cot cu ea.
nu stiu ce sa ii fac
ca sa nu zic k l-am trimis pe al meu sa ia colief, adat 82 ron, si face si mai rau de la el.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata din nou! Am mai bagat un somn sanatos pana la 11, acu-s mai fresh!

MIRELUSH, la multi ani, mamica fericita! Sa ai parte de tot de e mai bun pe lume, iar motaneii (toti3!!) sa-ti aduca numai bucurii!

LORI, nici noi n-am iesit afara pana acum, decat pana la doctor. Pediatra ne-a spus sa iesim de la o luna incolo, dar sa nu fie vant sau ceata sau temperatura sub -6 grade.

IRINUKA, insanatosire grabnica lui Patrick!

WUDY, stiu, nici eu nu ma asteptam la mine hai ca mai ai si tu un pic, stai potolita la orizontala si leneveste, presupun ca n-ai alte treburi importante. Si ti-am zis eu, trec durerile astea de zici ca nici n-au fost vreodata!

RALU, m-am tot gandit la tine..uff, nasol cu colicii..eu parca sa zic ca am scapat, desi mi-e si teama sa ma pronunt, ca cine stie...Pupici la fete! Baga si tu azi un pic de odihna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Eu m-am agitat un pic ca pitica nu a mai facut kk de alaltaieri. Am intors netul pe dos si am concluzionat ca e ok daca bebeii alaptati exclusiv la san nu fac kk cateva zile, cica e constipat daca face mic si tare (cred ca a scris si Doloress pe aici ceva de genul asta) nu daca nu face deloc. parerile sunt impartite. Unii zic ca conteaza si alimentatia mamei, altii ca nu are nici o legatura...cine mai stie...
Am sunat si pediatra si mi-a zis sa o mai las si mai vorbim, adevarul e ca nici nu se chinuie, nu da semne ca ar durea-o ceva. sa zicem ca m-am linistit, da nu chiar de tot...tot schimb pampersu ala cu sperante mari de fiecare data...

_

Roxana

Mergi la inceput

RALU, tu bei ceai din ala pt lactatie? Cica ajuta in caz de colici la bebe..nu stiu, zic si eu acum. Pediatrul ce v-a zis? Ca sunt o mie de solutii medicamentoase, dar ma gandesc ca nu puteti acu sa le luati pe toate la rand.

_

Roxana

Mergi la inceput

da ROxx beau, am grija si la ce pap dar se parek e in zadar
ea saracuta nu are mereu, numai ptimp de zi. de la 8-9 dimineata pana la 4-5 dupa-amiaza. dar intre orele astea urla de ti se rupe sufletu.
abia luni mergem la pediatru. k atunci era liber si oricum atunci tre sa mergem si pt controlu de o luna. asa k incerc sa mai rezist pana luni.
ma cam bate gandu sa ii dau niste debridat, dar nu stiu dc sa ii dau sau nu
de odihnit, nu prea am cum. k dco aud k urla, nu pot sa stau in pat si sa ma fac ca nu o aud. asa k stau cu ochii in tavan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBELU;starea ta se ia si pe bebelina..asa am f noi..s-a linistit numai la ta-su!Eu eram uda leoarca,transpirata de emotii.Odata am vrut sa chem salvarea... asa de tare urla...Eu epuizata...sotul zicea ca nu-s intreaga..ce sa le zic?plange cupilu..da nu mai aveam cum s-al ajut
Sa stiti ca si noi- nici copii nu tolereaza durerea la fel..unii plang numai la dureri mari ,alti copilasi urla deja la prima crampitza..

Mirela;motaneii tai sunt lacomi..inghit mult aer..care cum apuca.Cred ca varsatul vine de aici..Mario cum manca prin somn..nu l-am tinut la ragaiala..cand se trezea..jet!

Irinuka;sa va faceti bine..pupici la puiutz!

Wudy;mersi!abia astept sa scap de ele..

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Asa e TUNde..se transmite si la bb starea mea. dar seara de ce tace? p mine asta ma oftica. k dupa 4-5, numai face nici pas. indif cat de nervoasa sau calma sunt.
offf sper sa treaca mai repede per asta de colicii,pananu clachez.

MIrela si lamine mananca repede si ca haplea. si dc nu fac pauze sa o pun sa ragaie si lafinal iar, imi vomita tot. asa da doar un picut. cred k surplusul. are cel putin 2 schimburi p zi. cu toate k are bavetica, am finet in permanenta cu care o sterg, face ce face si da p ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna fetelor si de la mine pe ziua de astazi...ia uitati ce am gasit...poate intereseaza pe vreo careva dintre voi...asta in cazul in care va fi lasat linkul...daca nu va voi explica cum sa ajungeti la el:D

Poftim link:http://www.zumzi.ro/225/50-lei-pentru-8-sedinte-de-gimnastica-prenatala-sau-10-sedinte-de-gimnastica-pentru-copii-in-valoare-de-200-lei-reducere-75

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am intrat si eu sa va salut!
Multa bafta viitoarele burtici care tb sa nasca, si nastere usoara.

Am pus si eu poze cu bebe Darius. Eu nu pot sa intru pentru ca bebele meu doarme 12-14 ore maxim maxim adunate in 24 de ore.... 14 in zilele bune (daca s-or strane 14). si cu cat nu doarme mai mult cu atat e mai agitat si nu reuseste sa adoarma.

Apropo ca zicea cineva de salvare pe aici...noi in a doua zi am chemat salvarea (bine..nu a fost ideea mea), si vreau sa va zic ca atunci cand m-au intrebat aia ce are si cand le-am zis ca "plange" l-a pufnit pe ala rasu (de-abia se abtinea)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Un salut si de la mine

LA MULTI ANI, MIRELA!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE BARBATEII TAI!!

Si un pic de galerie pt fetele vedetele:

HAI, OCSANICA!!!
HAI, ROXANA!!!

Irinuka sa-i treaca repede lui Patrik.
Lorich, Roxx si noua tot dupa o luna ne-a recomandat pediatra sa iesim afara. Acum o sa mai stam in fata geamului sau pe balcon cate un pic. Dar prea multe grade cu minus sunt aici.
Tunde, Mirela bafta la examene!
Ralu doamne da sa treaca repede colicii.Ti se rupe sufletul cred ca nu stii ce sa-i mai faci. Si cred si eu ca esti rupta de oboseala.

Cam la cate zile cade buricul?

Avem un tati harnic. In fiecare zi aspira, scutura covoare, pat, sterge praf tot tacamul in camera. Nu stiu cum vom face ca de saptmana viitoare merge a serviciu.

O zi minunata dragutelor!

mamica fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput