Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LML Isabela!

Sa fii sanatoasa si frumoasa si deshteapta! Impreuna cu mami a ta sa aveti o viatza linishtita si sa va iubitzi ca si pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Va invit la un espresso cu lapte si scortisoara, numai bun pentru imblanzit frigul de afara.

Mire...felicitari pentru alegerile delfitzei, si pentru ca nasa a motzat-o exact cat a trebuit! Vazut tort...o frumusete si o finete, exact ca si aniversata!
Danasor...imi pare rau ca s-a lovit micutza..ufff, cate ne mai asteapta..., sa treaca repede vanataile! Papusica.....da, era pt ziua ei, dar copila e usor imprevizibila, ca sa zic asa...i-am aratat-o, pt ca imi era teama sa n-o urle, daca o vedea prima data..
Ratusca_mica, Alexutzzza...imi pare rau ca s-au speriat puii la tuns...
Alicredo...moaama, aveti mare aglomeratie, drumuri si lume. Bafta maxima la doctor, tinem pumnii sa iei hotararea cea mai buna!
Cris.d...felicitari pentru micutza mergacioasa, si sorry pentru..."starea natiunii". Febra de la vacin...banuiesc ca nu tb sa dureze mai mult de 24-48h...Bine ca ti-ai pastrat simtzul umorului, eu cred ca nu reuseam!

Despre LP versus LV....nu stiu..eu i-as da LV, dar ma gandesc la faptul ca ea nu prea papa solide...LP poate mai are ceva vitamine, minerale...nici nu stiu daca l-ar accepta. Oricum, la noi e comedie mare cu laptele...mi-e frica sa nu refuze, sa ramana flamanda...nici la formula 3 n-am reusit sa trecem complet, ii dau combinat inca 2 cu 3, si acum trebuie sa trecem la 4, si nu mai stiu cum sa fac..difera si dimensiunea masurii, si cantitatea de pudra la 100ml...cred ca o iau prin fasole...Ajung sa-i fac laptele cu regula de 3 simpla..

u all.
O zi frumoasa tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!

La multi ani Isabela!!!!!SA fii saatoasa, norocoasa si foarte foarte fericita cu maamii, care e o mami foarte special....si are toata stima mea.....
elefantica

ISABELA

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

DANASOR imi pare rau ca s-a lovit micutza........ooof of
asa va fi pana va sti sa mearga bine bine....si noi am avut o multime de cucui, dar nu au fost grave, slava domnului..........

ALEX...RATUSCA.....sorry pentru pufii speriati la tuns...........saracii.........ii pupam...

CRIS D felicitari pentru mergaciaoasa!!!!!!!!!!!!!!
baga mare Ema!!!!!!!!!!!!!!!!

AYANNA......ce ti si cu usile, cand a creste mai amre si le deschide.....tot acolo esti.............
cred ca faci cura de slabire cat te alearga zgubi........
nu stiu daca si ai nevoie...........

ALICREDO mama mama ce de lucru aveti.........bafta la toate sa le reusiti!!!!!!!!!!!!!

MIREEEEEEE felicitari pentru micuta doftoritza...doamne da sa ajunga una.....

noi dormit relativ bine........cu nush cate treziri.......
ieri dupa masa m-a terminat.........
nu stiu cand dumnezeu vrea sa sparga maseaua aiai gingia...
ca deja de mai bine de o sapt tot o simt ca acu iese, acu iese si nimic....................

si statea si se juca..si dintr-o data numa il vezi ca urla.........da urla frate de nu stiam ce sa ii fac.........doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ma doare burta de nu mai pot......curg siroaie.....cheaguri si de astea........
of offffffff
iar is cu pampersu'ntre chisioare........

SAaveti o zi frumoasa!!!!!!!
sa vina caldura!!!!!!!!!

Mergi la inceput

fetlele, care stie........

Ivan a avut suzi de la avent..........de cand s-a nascut........
si ii place destul de mult........

oare sa nu i-o las mult, deformeaza dintii?

acu una deja a rupt-o cu dintii..........si tre sa iau inca.....are una acum de la 6-18 luni.........oare sa ii iau de la 6+ sau sa iau tot 6-18????????????

ce ma sfatuiti????????

multumesc

so...........mersi de coffeeeeeeeeee a fost buuunaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza !
La multi ani Isabela! Sa fii sanatoasa, sa ai viata lunga si fericita, un strop de noroc, ambitie si curaj sa reusesti in tot ce iti vei propune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetlele, care stie........

Ivan a avut suzi de la avent..........de cand s-a nascut........
si ii place destul de mult........

oare sa nu i-o las mult, deformeaza dintii?

acu una deja a rupt-o cu dintii..........si tre sa iau inca.....are una acum de la 6-18 luni.........oare sa ii iau de la 6+ sau sa iau tot 6-18????????????

ce ma sfatuiti????????

multumesc

so...........mersi de coffeeeeeeeeee a fost buuunaaaaaaaa

Bea....sa-ti fie de bine cafeaua!
Imi pare rau de..siroaie...poate poti sa te odihnesti nitzel azi...poate maine va fi mai bine.
Suzi de la avent are si iris, de cand s-a nascut. Am avut si suzete difrax, si nuk, dar cu avent s-a impacat cel mai bine...
Acu'..eu nu stiu cat o tine Ivan in gurita...cred ca tre' s-o tina mult, ca sa-i deformeze dintii..
Iris o tine doar la somn, pana adoarme, si apoi o scuipa.
Cat e treaza, sau noaptea nu sta cu ea...Si-o mai cauta din cand in cand, o molfaie nitzel, si apoi tot o scuipa.
Cred ca cele pt 6-18 luni sunt ok, nu?!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ayanna eu inca astept sa se linisteasca fii-mea....Avantajul e ca ne itelegem cat de cat si de pe la 2 ani nu mai baga in gura tot ce prinde, si nici nu se mai duce in locuri f. periculoase, deci poate fi supravegheata de la distanta...in rest si acum alearga si intra cu capul in perete, sare in pat si aterizeaza langa pat, se foieste pe scaun cat papa pana cade cu tot cu scaun...din astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI ISABELA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA, SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI MAMICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

muuulte pentru o mamica speciala,care a luat cea mai buna decizie din viatza ei si asa s-a nascut frumoasa ISABELA.
LA MULTI ANI, ISABELA! sa o iubesti pe mami muuult si sa va bucurati amandoua de o viatza faina!

Mergi la inceput