Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
gmilady spune:
Multumim Cris.d pt info despre intarcare, salvat!
Ca sa nu fie vara, m-as apuca si eu mai devreme, prin aprilie, deocamdata chiar simt ca l-a ajutat plusul de imunitate, ca dupa episodul din vacanta de vara nici macar muci n-a mai avut...
La noi n-au inceput inca nervii cu dintii, sper sa nu se suprapuna perioada...
Treziri fara numar noaptea sunt cica si la noi...
Daca ati mai pomenit asa ceva: eu eram convinsa ca de ceva timp dormim amandoi linistiti pana dimineata... ei, s-a intamplat sa stea vreo doua nopti tati treaz cu treaba noaptea, mai mult decat mine... cica la juma de ora maxim o ora il aude cum suge si cum eu ii mai zic "hai la mama"
dar eu nu-mi amintesc nimic-nimic, nici nu inteleg prea bine cum ne descurcam ca ma culc si ma trezesc destul de imbracata
In fine, probabil ca ma ajuta oboseala de peste zi :) asa ca pentru mine deocamdata e totul bine noaptea, dar nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cu intarcarea... Mie mi-ar conveni faza cu opritul lapticului si tinutul ca suzeta cat mai are chef, doar sa inceapa sa bea LP/LV...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danasor spune:
LA MULTI ANI MARIA ISABELA !!!
sa cresti mare, sanatoasa si s-o bucuri pe mami care te iubeste si te creste asa frumos
Ele mi-au ramas in minte cuvintele tale " ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce copil frumos am facut" si s-a facut tot mai frumoasa..., sa fiti sanatoase si fericite toata viata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
La Multi Ani Maria Isabela!
Sa cresti mare pui frumos, sa o faci mandra pe mami a ta, care te iubeste mult mult!
Ele felicitari pentru cum te descurci sa-ti cresti minunea, esti o mamica de nota 20. Va doresc tot binele din lume, sa aveti parte numai de bucurii! Pupici domnisoarelor frumoase!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI MARA de Miremia!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si , in curand, dintoasa (am auzit eu ca asa i-ar placea lui mami ![]() Si tu la randul tau sa ii iubesti mereu pe mami si pe tati care au atata grija de tine si vegheaza asupra ta sa cresti bine si frumos si sa ai tot ce-ti doresti tu! Mirela FELICITARI! Ai facut o fetita frumoasa, desteapta, cuminte si bine-crescuta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
din 02.02.2010 cea mai fericita
![](mamica.gif)
te iubim puiule....!!!
![](wow.gif)
![](wow.gif)
subscriu si eu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Ayanna cavalerii ii sunt doar amici.
Si eu ma mir ca nu se incaiera cand se intalnesc. Sunt chiar intelegatori, isi iau jucaria unul altuia fara sa riposteze, impart pufuletii fara cearta . De ex, cand a venit Yannis la party, Mara a venit repede lipa-lipa in 4 labute, s-a tinut de el sa se ridice si a vrut sa-l pupe
, deci se cunosc cu siguranta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Si a mea azi a la propriu, era cu mama in camera, eu pregateam mancarea, cand aud ca plange.... ea care nu plange deloc, se dezechilibrase si s-a atins de picioarele scaunului de masa, saraca mama tremura de numai plus ca m-am luat si eu de ea
, dar ne-am ales cu doua vanatai mici una la arcada si una sub ochi
; e cel mai greu acum cu ei ca vor sa fie independenti dar nu se pot tine bine pe picioare, cred ca ar fi numai buna casca , apropo Lucia, Teo poarta casca?
La capitolul LV am progresat azi: la pranz 60 ml iar seara 100 inainte de culcare... dar nu s-a cunoscut deloc la ... unde incape atat? parca ar mai fi vrut LV in seara asta dar ma gandesc sa o invat incet cu
Sorina , am incercat s-o las si pe mama sa doarma cu ea, ca tot asa ma gandeam ca simte miros de tt, dar atunci e si mai jale
; papusica nu era pt ziua ei? sau n-ai rezistat sa nu i-o arati
Cris si noi am facut azi o iritatie cam de 4 cm diametru si nodul, dar se pare ca nu o doare ca o apas acolo si nici o reactie, dar febra nu- i-am pus dupa vaccin supozitor cu paracetamol si seara la culcare nurofen,
Micki voi de ce asa numai in fuga?
wow ati tuns copiii cu mashina de tuns... a mea nu mai suporta nici uscatorul , tremura si plange toata.., de acum Yannis si Imparatul sunt baieti frezati
gmilady spune:
Alexutzzza si BF pentru povesti!!!
Ce bine vi se potrivesc, parca va identifica... Alexutz haioasa ca de obicei si avand parte / bucurandu-se de tot ce-i mai bun, ceea ce si merita! Iar BF foarte hotarata si foarte puternica, ca de obicei
Bineinteles ca m-am mai identificat si eu... si sotul e iubirea mea de demult de tot, din primul an de facultate, ne stim din liceu, am avut o despartire... Mi se face si mie pofta de povestit dar cum nu stiu daca voi reusi prea curand sa pun cap la cap tot, sa va spun macar cea mai tare faza din ziua nasterii
Dimineata la 5:00, dupa ce ne-am culcat dupa 2:00 de emotii si de aberat pe tema numelui lui bebe la care nu reuseam sa ne hotaram
Ceza programata la 8:00, trebuia sa fim acolo la 7:00. Fac eu dus, apoi intra si sotul la baie. Deodata aud o bufnitura ingrozitoare... OMG, ce s-o fi intamplat. Ei, viitorul tatic alunecase in baie... n-a mai stat sa se planga, doar ne-am zis amandoi ca uite ce chestie
si ca bine ca n-am patit-o eu!!! Abia dupa cateva zile am realizat eu cat fusese de grav, cand l-am vazut plin de niste vanatai enorme... nu va puteti imagina... Dar na, alte urmari se pare ca n-au fost, asa ca tot funny
ramane.
A, si tot lui i-au luat carnetul exact in ziua dinaintea nuntii (cu vreo 2-3 ani inainte) Eram aiuriti si a trecut pur si simplu pe rosu cu politistul in intersectie... s-o fi crucit ala... am incercat sa-l induiosam zicandu-i de nunta dar nu ne-a mers
A mers cu dovada a doua zi, apoi am plecat in honeymoon si n-am mai avut nevoie
pana ne-am intors si a trebuit sa-mi dau eu silinta cu condusul -> nu mai zic cate tampenii am facut si eu
Inapoi la bebe... nici al meu n-a strigat prea tare, adica a boscorodit el ceva acolo dar modest... de nu eram sigura, ca poate mi s-a parut, ca erau intr-o parte si nu-l vedeam, iar doctorita parea sa aiba treaba in continuare ... am intrebat daca s-a nascut
m-au linistit ca e bine
le-am spus sa noteze ora
mi-au zis ca da, normal
era 9:00. Mi l-au adus sa-l pup, mi s-a parut tare mic si alb... il priveam cu curiozitate, la mine a inceput treptat marea iubire... (si tot creste si acum
)... am atipit si eu un pic pe masa cred... To be reloaded and continued
alicredo spune:
restantele mele...sa fiu sigura ca nu am uitat pe nimeni...
Cine-i nascut in ianuarie ?
HAI SUS ! HAI SUS! HAI SUS!
LA MULTI ANI TUTUROR!
Luca de Decenuela
David de Nyny
Alexandru Lucian de Roco1617
Alexander Gabriel de MP
Tomaca
Gargaritz
Arthur de Danyelana
Ioana_fota
Dragos-Andrei de Ale1212xa
Rares
Maia Teodora de Sagetutza
Andrei Ioan de ratusca mica
Petra Anastasia de Danasor
Iris Ema de Cris.dogarel
Ivan Matei de Beatrice1982
Petru Catalin de Myky791
Miruna Elena de Dastefa
Daria Ioana de Ayanna_xem
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica
Teodor (BbTeo) de Plateea
,
Ana Sofia de g77
Andreea Maria de Happyella
Iustin de Elena_Iuli
a
Caius de Ruxita
Tudor de Alexia28
Teodor de Lucia2000
Yannis Andrei de Al3csa
Yannis de Alexutzzza
Alexandra de Lia2009
Ariana de Simplicity
Tudor Ioan de Tomaca
Amaris Stefania de Gratiana77
Mara Ioana de Miremia
[blue] Sebi de ms
Maria Isabela de Elefantica
Maia Ilinca de Haircut
Arwen92
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
mie dooooooooooooooor doooooooooooor de voi! am mai aruncat un ochi....atat stiu:
1 silicoane vreau dar nah....am primit si eu un compliment de la cineva care mi-a zis ca cu sanii mei as ucide un batalion intreg ....si mi-a trecut complexul....poate doar un numar mai mare....dar ptr asta exista sutiene....daca or sa fie bani candva...pe undeva...de ce nu?
2...noi bem 210 ml seara de laptic, + san pana facem nani, apoi dimineata face tati inca 90-120 ml in somn pe la 7:00-8:00, ca sa mai ciupeasca mami 2-3 ore de somn...nu stiu cat de relevant este dar daca nu ii dau lapte dimineata doarme 9-10 ore...cu lapte doarme 12 ore.de la 10pm la 10am...de la 11pm la 11am
+ un somn de 1h -2 h de pe la 14:00, 15;00
3...sunt foarte curioasa ce ati discutat si cu somnicul...eu cel putin ma chinui sa il invat sa doarma in pat la el...am lipit patul lui de al nostru...adorme la noi, il mut la el...el vine inapoi la noi. azi cica ..a dormit la el in patut, si cand s-a dus m sa vada ce face...era la noi in pat si se uita la desene...nu zicea nimic. daca il las in patutul lui si ridic gratiile e jaleee...
4.sanatate pufilor bolnavi
5 si la mai multi dinti fara dureri!
sambata party cu niste prieteni (9) de ziua lui, apoi miercuri cu piticii(5), joi plecam in [ro] , sambata party in cj , 8 pers la mine acasa, apoi la pizza cu astia mari, suntem 16,apoi la sot acasa(e la 250 km de cj) inca 35 de pers.nooo bun....printre astea mai avem de vizitat un dentist, un pediatru,,un ginecolog, un oncolog, bunici, cumparaturi,gatit,pregatit petreceri, munte, felix, si in 16 ne intoarcem... so....va las...mi-e dor de voi....
poate reusesc sa intru maine...nu promit nimic, ca nu ma tin de promisiuni si oricum sunt o netiutoare de promisiuni sa nu zic altfel...si mi-e rusine
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
La Multi Ani Maria Isabela de mami Elefantica!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, papacioasa si dormicioasa, ca frumoasa esti deja!
Mami Ele...sa-ti traiasca minunea, sa se faca mare, si sa va bucurati una de alta cel putin 100 de ani.....!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)