Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata mamici si pufuleti!de cafea sorina

cu mii de scuze:

la multi ani mara ioana!sa iti de-a doamne doamne o viata fumoasa !

la multi ani sebi! sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!

la multi ani maria isabela!sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de viata!

noi cu treaba muult probleme casnice.....mucegi si alea alea mutat prin casa spalat tt curatat tot....nu stiu de unde doamne iarta-ma am avut mucegai......termopane....aerisire zilnic....caldura.....nu pot sa-mi explic....am avut sub coltarul din sufragerie sub...lada lui si peretele din spate..si era spatiu intre pat si perete....offf ce urat..bine ca am scapat...numai bine am facut curat in toata casa.....asa cu tras dulpuri paturi covoare tot tot am luat si spalat...am fost ca o carpa seara...si bineinteles raul asista la tot ce se intimpla in casa lui

am citit povestea ta blue flowerati avut ceva emotii...ai povestit frumos

pufuletii bolnaviori treaca necazurelele

nu ma stiu...aaa ba da...imi pare u de zgubi ca s-a lovitofff mami ce sperietura..bine ca ok acum...si anastasia parca offf astea sunt ale copilariei...nu avem ce face decat atentie si sa ne punem pe genunchi sa ne rugam sa-si intinda doamne doamne mainile asupra puilor sa ai apere de rele

am vazut poze frumoase cu papusi vii maica da ce frumoase zgubi e totala.....mara la petrecere inconjurata de alte papusele acu is numa buni de "muscat"
si pe maria de ioana fota ce jucarie frumoasa are ea...e de 2 ori cat ea...si ce mai citeste printesa mica
ariana de simply o papusica vie si ea...o dragalasa si finuta simami cu o voce placuta

mini maxi la mot...pff ce de cadouri si e frumos creste micutul

ivan cu papa el din farfuriebravo ivan papa oricum numai papa

gata chiar nu mai stiu...mai beau o cafeao zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LA MULTI ANI ISABELA...FRUMOASA, DULCE SI FINUTA ESTI...SA DEA DD SA FII SANATOASA SI SA AI NOROC IN VIATZA...

ELE....SA-TI TRAIASCA PRINCESITA...SI TOT RESPECTUL PT TINE MAMI..PT CAT EFORT FACI S-O CRESTI FRUMOAS SI SA NU SIMTA LIPSURI....( va dorim si un tati care sa va iubeasca pe amandoua si sa aprecieze cea ce trebuie)

NEATZA FETILI....
sorina sarumana de cofe...da ce cofe...mmmm

alicredo...ca de obicei cand vii in tara...vii pusa pe treaba serioasa :)))....nu mai stiu dar parca tu ziceai ca te-ai dus intr-un pub....sio cam facusesi lata, nu?....hehehe..da.da...tu

sld.....e grele mami...dar...ce sa facem....le scoatem noi la capat cumva..

mire...felicitari pt alegerile lui delfi....edsi mie imi sta pe limba sa fac putina caterinca...despre card....masina...si tubul de pastile

larisel..., mami la cum te descurci

lady...ioi mami si voi cu patanii....cred ca daca stam sa ne stoarcem creierii..fiecarre avem situatii inedite...

hai ca mi-am terminat repede cafeaua...jiji ma calareste....desi m-am trez rupta de spate...tre sa fug la shmotrul zilnic...sa fie gata pana ce serveste tanarul micul dejun

sa aveti o zi superba..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

si LMA,mami a mea, face 55! Frate,e cu 18 ani mai mare ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LMA, mami de Cris.d!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Alexutzza vrem si noi pozele cu Yannis tuns acuma cate inimi o sa mai franga oare cu noul look?

Mami de Ariana(albinuta mea-La multi anisori!)
Motto-ul de azi:
"Dezvata-te sa respecti fatada,pana ce nu ai vazut interiorul."

Pus poze din aceeasi zi: dimineata si seara (inainte si dupa)

de Yannis

Mergi la inceput

La multi ani, Isabela!

Sa petreci frumos, sa cresti mare sa papi tot ce-ti da mami, sa fi sanatoasa, cuminte si iubita! Sa ai parte de fericire si numai bucurii in viata!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE, mai ai vreun gumat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

fetlele, care stie........

Ivan a avut suzi de la avent..........de cand s-a nascut........
si ii place destul de mult........

oare sa nu i-o las mult, deformeaza dintii?

acu una deja a rupt-o cu dintii..........si tre sa iau inca.....are una acum de la 6-18 luni.........oare sa ii iau de la 6+ sau sa iau tot 6-18????????????

ce ma sfatuiti????????

multumesc

so...........mersi de coffeeeeeeeeee a fost buuunaaaaaaaa

Forever in love...with my baby...

Bea....sa-ti fie de bine cafeaua!
Imi pare rau de..siroaie...poate poti sa te odihnesti nitzel azi...poate maine va fi mai bine.
Suzi de la avent are si iris, de cand s-a nascut. Am avut si suzete difrax, si nuk, dar cu avent s-a impacat cel mai bine...
Acu'..eu nu stiu cat o tine Ivan in gurita...cred ca tre' s-o tina mult, ca sa-i deformeze dintii..
Iris o tine doar la somn, pana adoarme, si apoi o scuipa.
Cat e treaza, sau noaptea nu sta cu ea...Si-o mai cauta din cand in cand, o molfaie nitzel, si apoi tot o scuipa.
Cred ca cele pt 6-18 luni sunt ok, nu?!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

nopatea nici el..adoarme cu ea, si ii cade din gura.....apoi suge in somn la suzeta de se aude........

in rest, mai ales cu maselelastea.o tine la greu.cateodata plange daca i-l iau.............
si o roade pe aprte unde inca nu i-a iesit maseaua...........
of offfffffffffff

si imi trebe de schimb ca o lasa cine stie pe unde si cand trebe nu o gasesc................:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LMA pentru mami ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa traiasca 100 de ani fara reparatii;............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ayanna cavalerii ii sunt doar amici.
Si eu ma mir ca nu se incaiera cand se intalnesc. Sunt chiar intelegatori, isi iau jucaria unul altuia fara sa riposteze, impart pufuletii fara cearta . De ex, cand a venit Yannis la party, Mara a venit repede lipa-lipa in 4 labute, s-a tinut de el sa se ridice si a vrut sa-l pupe , deci se cunosc cu siguranta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Asa de mult imi plac!!! Mara ce e mai fasneatza si mai activa, dar nici Yannis nu riposteaza

V-am zis in Grecia? Fetita nasului (4 ani, cea din poza de craciun de la iarba verde) l-a apucat de falci si l-a apropiat de ea si l-a pupat pe gura!!! eu n-am vazut. Mi-a zis tati de Yannis. Si mi-a mai zis ca fetita a rosit cand a vazut ca a fost surprinsa. Dar Yannis la fel, s-a uitat cu ochii mari , dar n-a ripostat !

de Yannis

Mergi la inceput