Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 7
larisel spune:
Am niste restantze de urat:
[
LML Miruna de dastefa!
LML Daria de ayanna!
LML Stefan de ana_g!
LML Madalina de satulica!
LML Teodor de plateea!
LML Andreea de happyella!
LML Caius de ruxita!
LML Iustin de elena_iulia!
LML Tudor de alexia!
LML Teodor de lucia!
LML Yannis de alexutzzza!
LML Yannis de al3csa!
LML Alexandra de lia!
LML Ariana de simplicity!
LML Tudor de tomaca!
LML Amaris de gratiana!
Sa cresteti frumos, sanatosi si voiosi, sa luminati zilele parintzilor voshtri!
rlc_sandor spune:
Decenuela,stiam ca te confrunti cu aceeasi problema,dar am sperat ca intre timp s-a rezolvat
Ana g,nu vreau sa apelez la pastile,si noi bem LV(alergic la LP),seara la culcare
Cris dogarel,lucia2000,elefantica,multumesc pt sfaturi
Pana la urma il ia mama peste noapte vreo saptamana ca e in vacanta,ii va da apa peste noapte(a mai dormit o noapte cu ea de craciun si s-a trezit doar de 2 ori),iar eu ma voi mulge si voi pune gheata pe san.Data trecuta am suferit o interventie chirurgicala cu anestezie generala si in 3 zile nu am mai avut lapte desi m-am muls,Sonia avea doar 6 saptamani,si aveam lapte suficient.SPER SA REUSESC!!!
Bea,clar fara zahar,laptele e destul de dulce nu are nevoie de zahar
Cati ml de lapte beau copii vostri seara?Al meu seara bea in jur de 150-200,iar dimineata f putin avand in vedere ca sugea peste noapte
larisel spune:
Fetele mele beau cate 250ml lv seara si 250ml dimineatza, dar Alena vrea frecvent supliment, putand ajunge (destul de rar dar saptamanl sigur) si pana la 400ml. In portzia de seara pun 2 masuri (din alea de la lp) de cereale in biberon, atat cat sa nu se ingroashe mai deloc. Doar ca (aviz bea) fetele mele refuza laptele (lv sau in urgentze lp) neindulcit. Asha ca pun mereu cate o linguritza de fructoza. Am ajuns la situatzia asta exact din cauza ca am ramas in pana de lv si le-am dat lp (care e mai dulceag) si de atunci nu pun pe limba lapte neindulcit. Acum pana si lp-ul trebuie sa-l indulcesc .
larisel spune:
Ufff.. am cam lipsit si nu mai shtiu care e topul pt miss pufuleatza "slabutza"???
Oricum eu sunt doar in trecere scurta pe la voi ...
Noi suntem ok, deshi nu shtiu cu catzi neuroni raman pana or ajunge fetele la varsta sa ne intzelegem...
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ufff.. am cam lipsit si nu mai shtiu care e topul pt miss pufuleatza "slabutza"??? Oricum eu sunt doar in trecere scurta pe la voi ... Noi suntem ok, deshi nu shtiu cu catzi neuroni raman pana or ajunge fetele la varsta sa ne intzelegem... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
multumim de urari larisel.
ce-ti fac gemanutzele?
nu stiu ce sa zic de miss "slabutza", dar cred ca la mister "slabutz" candideaza si teo cu 76 cm si 8 kg
gmilady spune:
Si de la mine, in ultimele minute de azi:
La multi ani, Mara!
Sa ai succes in viata si noroc in dragoste, sa fii frumoasa si desteapta, dar devreme-acasa
Felicitari Miremia pentru frumoasa delfi, iti doresc iti aduca numai bucurii!
La multi ani, Sebi! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos, si sa fii bucuria parintilor alaturi de surioara ta! Multe mamicii.
La multi ani, George sanatate si fericire!
gmilady spune:
Pt. ieri si alaltaieri, imi asa de rau ca nu am mai apucat sa intru
La multi ani, Ariana! Iti urez sa se implineasca toate dorintele mamicii tale, asta inseamna pentru tine tot binele din lume, ca tare mult te iubeste!
La multi ani, Tudorel! Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit! Tomaca, multe multe bucurii in continuare alaturi de buturelul drag!
La multi ani, Yannis! Sa ai parte de noroc si fericire, si sa-i faci mereu la fel de mandri pe parintii tai! Si sa le iasa o surioara la fel de reusita Petrecere frumoasa in continuare!
gmilady spune:
La multi ani, Isabela!
O aniversare frumoasa a primului anisor si numai bucurii in continuare!
gmilady spune:
Ma intorc din euforia pupatului de pufuleti sarbatoriti cu picioarele pe pamant: nu au venit cremele inca, verific in fiecare zi posta, anunt imediat ce ajung, ar cam trebui zilele astea...
ayanna_xem spune:
Buna seara...intru si eu o fuga, desi sunt in drum spre pat. Zgubi-duracell a mea m-a alergat azi toata ziua. Aiurea e sa ai casa cu spatii deschise, fara usi interioare...cand am facut planul n-am stiut cum e sa stai intr-o casa de asta cu copil mic.
Avem usi numai la dormitoare, in rest loc de alergatura...zgubi prima si eu cu limba de-un cot dupa ea. Nu stiu frate de unde are atata energie...si are si preferinta numai pentru locuri interzise gen sertare si dulapuri de bucatarie, butoanele de la aragaz, prize si cabluri bagate in priza, scaunele de la bar care nu-s tocmai safe pentru ea, scara interioara, tv-ul, mai nou florile pe care nush unde sa le mai dosesc...e Jaaaale cu J mare. Habar n-am cum rezolv cu treaba asta, poate doar daca schimb casa ca multe modificari in situatia actuala nu prea pot face.
Fetele cu bebe 2, cam pe la ce varsta incep sa se mai linisteasca copii astia si mai putem si noi respira? Oare o sa mai apuc sa traiesc ziua aia in care pot si eu sa ma asez linistita 5 minute pe pat fara sa-mi fac griji ca nush ce traznaie mai face? De un somn bun sau o carte sau eventual ceva timp liber pentru mine nici nu mai indraznesc sa intreb...
Bea, Tomaca, Sorina, Cris_d, Simply, Ruxita si nu mai stiu, sper ca n-am ratat pe nimeni, multumesc pentru gandurile bune.
Zgubi a fost titirez azi, nici urma de moleseala sau altceva...acum seara a fost mai maraita si plangacioasa, dar am pus-o pe seama dintilor ca numai cu mana in gurita a stat. Eu inca ma mai simt vinovata, asta e cuvantul potrivit, cum ziceai si tu Ruxi, dar incerc sa-mi vad in continuare de treaba. Bine ca n-a fost mai rau.
Tomaca...ma intrebasei de patut sau perna sau cam asa ceva...perna e mare, da...din aia dreptunghiulara, clasica. Don'soara mea nu adoarme decat daca are perna in patutz, chit ca la cat se foieste pana adoarme de cele mai multe ori isi schimba pozitia si in loc sa puna capul pe perna pune picioarele, dar asta-i alta poveste. Noaptea in pat cu mine nu prea sta pe perna...decat prima juma de ora. Dupa ce se rasuceste aluneca si ajunge de cele mai multe ori langa perna. Am si pernute mici, dar alea nu-i plac. Mai adoarme cu placere si pe bam-bamii ei, adica ursuletii de plus. De obicei isi face singura curat in patut cand ii este somn....ia jucariile una cate una si le arunca 'in cap' de la inaltime si dupa ce termina de aruncat tot ce nu-i place se culca...am s-o filmez odata s-o vedeti ce funny e.
Oricum e o ciudatica in ceea ce priveste somnul...ca are niste pozitii de somn de ma crucesc...cu fundul in sus, cu picioarele bagate printre zabrelele de la patut, calare peste jucarii...si daca n-o las in voia ei urlaaaa. Deci nu suntem un exemplu de urmat...
CRIS_D...intradevar botez am tras...toate intampinam probabil de astea mai devreme sau mai tarziu din pacate, dar sa dea domnul sa scapam de fiecare data numai cu cate o sperietura.
Despre menu...sincer dupa ce s-a terminat cu toate am zis ca nu mai repet figura nici daca ma plateste careva, dar acum dupa ce au trecut cateva zile mai ca as lua-o de la capat...mai ales ca barbat-meu a fost foaaaarte impresionat de 'talentele' mele culinare si mi-a gadilit non-stop orgoliul zilele astea cu aprecieri si laude. Asta ca sa ma abureasca sa-i pregatesc si de ziua lui ceva, ca tura trecuta nici macar un tort nu i-am facut din cate imi amintesc...
Oricum, ca si concluzie toate felurile au fost simplu de pregatit, nu au fost complicate deloc, doar ca au necesitat timp...timp pe care eu nu prea l-am avut decat noaptea si atunci am cam acumulat oboseala...
Am vazut ca m-a intrebat la un moment dat cuscra Xela de rulada de cascaval cu pateu. Sa stii ca a prins bine, dar n-as putea sa-ti spun daca a fost mai apreciata decat altele. Cele mai multe wow-ri din cate am sesizat eu le-au primit totusi rulada de spanac si salata de ciuperci, dar oricum toate au fost apreciate pentru ca toata lumea a fost surprinsa...se asteptau la menu-ul clasic cu aperitiv, fel principal, felul doi si desert cum faceam de obicei, iar acum stateau toti in jurul mesei si se minunau...chiar mi-a fost si jena la un moment dat, ca parca aveam impresia ca deja exagereaza cu laudele.
MIRE...vrem si noi poze de la motz...Am vazut petrecerea cu 'golanii' si ma mir ca nu s-a lasat cu bataie, duel ceva, ca la cat de frumoasa e printesa, tare mi-e teama ca Dece s-ar putea sa-l piarda pe jiji muuuult mai devreme de 40 in favoarea Marei, asta daca nu cumva i-o iau patriotul sau puiul de grec inainte.
Vin vremuri grele pentru baieti...
Nu-mi mai amintesc mare lucru din ce am citit...si nush ce sa va mai raspund...ma duc la somn ca-s rupta. Sper sa dorm mai mult decat azi noapte...
Suntem deja in 28...ioiiii....sa las si eu o urare pentru domnisoara lui Ele...
LA MULTI ANI ISABELA...
SA AI O VIATA ASA CUM ITI DORESTI SI SA FII CALAUZITA INTOTDEAUNA DE GANDUL CEL BUN SI TOT CE FACI IN VIATA SA-TI ADUCA IMPLINIRE SI LINISTE SUFLETEASCA!
LA MULTI ANI COSMIN ANDREI de Teolinda...
...poate mai scoatem o mamica de dupa cortina...
_
Mami de strumfita zgubilitica