Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am fost afara....cam 40 de minute, s-a mai incalzit intre timp..........

am venit inauntru papat supa de legume cu taietei.....si 120 ml lapte...culcat la 1 jumate
doarme acu pana la 4.........cred.........vedem./....

ma duc sa intind haine si sa am duc la el in camera sa ma mai uit la tv..si sa ma relaxez un pic..............

am bagat un ketorol asa ca nu ma mai doare burta..............

oki
mai revin ..................

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Danasor.. de aprecieri..venite de la mamica unei asemenea frumuseti de fetitza...sunt si mai valoroase...Dap, imi mai trece "nervul", cand ii vad mutra de ingerash...Imi pare rau de noptile tale bigudoase...Poate te simte, simte miros de tztz...si de asta se trezeste asa des...
Ce sa zic..si eu dorm cu iris in patul mare. Tati doarme in sufragerie, totdeauna.Ii mai dau suzeta, ii fac laptele..de-astea..dar eu sunt multumita ca nu prea urla noaptea decat in cazuri exceptionale...in general papa si adoarme repede, chiar daca eu nu sunt acolo (dimineata la 5, eu vin la cafea, dupa ce ii dau sa pape, si adoarme fara pb).
Dar ziua..isi scoate parleala cu varf si indesat. Azi, de ex...m-a tinut numai intr-o maraiala, non stop, asta in cazul fericit in care nu urla. Nu pot sa dau vina decat pe dinti. Asta e, noi sa fim sanatosi.
Tomaca...mama, ce zi..uff, bine ca a trecut cu bine, si ca Tudorel are asa un bilant frumos! Insanatosire grabnica sotului tau!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

tomaca, blue flower ioi ce de patanii.............oooof of
pai asa se zice cand vine nu vine singura problema...........

blue flower deci tu avusesi nunta.............casa de piatra va doresc si multa multa fericire!!!!!

tomaca sanatate la sot........cat tre sa stea cu mana in ghips/?

danasor.............nu ii dau asa....................asta era num asa de experienta, nici nu m-am sinchisit sa desfac scaunul, sa il pun el, sa ii pun si bavetica si apoi sa imi dea frumos peste mana si sa inceapa sa urle.......nooooooooo
credeam ca nu va vrea.................si cand venea spre farfurie sa ochiasca ce e in ea..cum miroase..........cum arata....chestii trestii...socoteli.......atunci dadea sa pape din farfurie...zic io ia stai un pic ca o rezolvam noi altfel daca nu vrei cu lingurita...............si asa am luat aparatul repede ca era la indemana.....nu e mereu:))

si l-am filmat sa ii arat cand va fi mare cum manca el ca si cutzu mic din farfurie.....................

oooooooooofffffffffffffffffff ce ti si cu copiii astia.mai mai

Multumesc frumos, Bea, si voua la fel.
Desi a fost cam de mult timp.....casatoria civila in Nov 2007 si nunta in iunie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Care e faza cu mucii verzi? Ca ai mei sunt am2 cu asa ceva ... Tb sa-i duc la dr daca numai asta au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Acum sa va povestesc o zi care trebuia sa fie petrecuta cu puiul la 1 anisor, de aceea am luat concediu.

Sunt unele zile in care se aduna toate, dar toate belelele la un loc. Bine ca erai in concediu ...
Acu'bona are 2 de ingrijit , imi pare rau de mana sotului tau....sper sa se repare fara repercusiuni.

Noi am avut o "saptamana de vis" - prima sapt dupa casatoria civila. Eu mi-am lovit masina cand ma duceam la coafor - cu 3 ore inainte de casatorie. Apoi el a facut accident cu dauna totala undeva pe langa Timisoara, la 5 zile dupa casatorie. Eu, cu masina inca nereparata dupa prima ciocnire, ca n-am avut cand in 5 zile, plec mai devreme de la servici sa ma duc la service. Si in parcare da un jeep peste mine, cu spatele....am zis ca mor de ciuda. Al meu era in partea aialalta a tarii, cu masina prastie, venea pe rampa, eu cu masina lovita si cu nervii la pamant. Bine ca n-a patit nici unul din noi nimic, ca tablele se repara!Asa si voi....lasa ca trec toate!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Corect. Cred ca cineva voia sa va sugereze sa deveniti biciclisti.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:

Intai 7 zile. Apoi vedem cum evolueaza.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

am fost afara....cam 40 de minute, s-a mai incalzit intre timp..........

am venit inauntru papat supa de legume cu taietei.....si 120 ml lapte...culcat la 1 jumate
doarme acu pana la 4.........cred.........vedem./....

ma duc sa intind haine si sa am duc la el in camera sa ma mai uit la tv..si sa ma relaxez un pic..............

am bagat un ketorol asa ca nu ma mai doare burta..............

Bine ca nu te mai doare burtica!
Relaxare placuta, mami, ca a mea s-a terminat deja!

I-am dat si eu sa pape la 13, a mancat cam 150g pui cu morcovi..etc, 120ml lapte, culcat la 13.30...sculat deja!!!
(a fost somnul nr.2..mai avem unul pana diseara)

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Tomaca imi pare rau de Buturel, ce a avut de tras dragul de el, dar ce flacau inalt are mama , si bine facut pe deasupra (in nici un caz gras), sanatate multa sotzului sa i se vindece rapid mana.

pui mic

si ne mai dau si premolari. Gingii rosii si umflate. Ii curg bale de zici ca s-a spart teava. Dar e cuminte. Ma gandesc ca am avut noroc. Doarme noaptea, mananca, n-a facut urat de la dinti si ziua este cumintel si un zambet. Si cand il vad la doctor, speriat de atatea zmuceli, ca se uita la mine cu niste ochi care-mi spun "eu nu vreau, dar daca zici tu....". Asta cred ca ma ofitca ce-l mai tare.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

tomaca, blue flower ioi ce de patanii.............oooof of
pai asa se zice cand vine nu vine singura problema...........

blue flower deci tu avusesi nunta.............casa de piatra va doresc si multa multa fericire!!!!!

danasor.............nu ii dau asa....................asta era num asa de experienta, nici nu m-am sinchisit sa desfac scaunul, sa il pun el, sa ii pun si bavetica si apoi sa imi dea frumos peste mana si sa inceapa sa urle.......nooooooooo
credeam ca nu va vrea.................si cand venea spre farfurie sa ochiasca ce e in ea..cum miroase..........cum arata....chestii trestii...socoteli.......atunci dadea sa pape din farfurie...zic io ia stai un pic ca o rezolvam noi altfel daca nu vrei cu lingurita...............si asa am luat aparatul repede ca era la indemana.....nu e mereu:))

si l-am filmat sa ii arat cand va fi mare cum manca el ca si cutzu mic din farfurie.....................

oooooooooofffffffffffffffffff ce ti si cu copiii astia.mai mai

Multumesc frumos, Bea, si voua la fel.
Desi a fost cam de mult timp.....casatoria civila in Nov 2007 si nunta in iunie 2008.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

aoleu........ma duc in treaba mea ca vad c-o dau din bara-n bara.......................................

Mergi la inceput

Ce-or mai face pufuletii bolnavi si fratiorii lor? Ca nici o mami la apel sa ne mai spuna.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput