Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 2
tomaca spune:
Acum sa va povestesc o zi care trebuia sa fie petrecuta cu puiul la 1 anisor, de aceea am luat concediu.
Pe la 11, dus proba urina Tudor. Apoi luat tort Tudor, invartit dupa vaccin (ca m-am trezit pe ultima suta ca ar fi mai ieftin sa-l cumpar eu) si gasit pana la urma. Am prins momentul sa-l culc eu.
S-a sculat copilul, l-am imbracat si ai la doctor sa sarbatorim cu un vaccin.
Inainte insa merg sa umflu o roata ca arata rau. Aveti pana, zice. Ups. Bine, umfl-o ca eu trebuie sa plec. Umflat si plecat.
Ajuns la doctor, bagat direct in cabinet la control decalotare. De unde era Tudor un zambet, cand il vede pe doctor, se uita lung, un fel "Stiu ce-ai facut data trecuta" si se prinde de mine ca o maimutza. Abia l-am dezlipit. Evident, plans, a cedat bietul de el, s-a supus, iar la decalotare, plansete iar. Uf, nu ma mai interesa decat sa-l consolez. M-a luat doctorul sa-mi explice manevra pe care sa o fac de acum incolo. Sper sa si pot.
Imbracat si mutat la lat cabinet pentru control si vaccin. Se linisteste copilul, rade, se joaca, si intram si la pediatru. Cand vede ca-l dezbrac simte el ceva si incepe sa protesteze. Se mai relaxeaza cu joaca. Il consulta, e ok, dar cand trece la gat, nu mai vrea ca de obicei si se pune pe plans de data asta. Cand ii mai baga si termometrul in fund, deja se oftica total. Cum, el barbat decalotat sa suporte asa ceva? Si nu mai vrea nimic, plange de oftica, nu ma lasa sa-l imbrac, doar sa-l tin in brate (era pe masa de imbracat). Sta asa agatat de mine in picioare si ma cearta si de-odata simt o caldura pe toata burta mea. Face pisu ca nu la lasa sa-i pun pampersul si probabil ca-l si mai ustura. Intrun final, reusim sa-l imbracam si ne pregatim de vaccin. A plans si acolo putin, dar a stat cuminte la mine in brate. L-au laudat ca e cuminte la vaccin si la final chiar a ras.
Mi-a dat trimitere pt radigrafie, ca tot respira greu la efort si scoate sunete, ca sa vedem ca plamanii sunt bine dezvoltati. Ok, ies din cabinet si ma duc sa fac programare. Pai puteti face radigrafia acum. Pai tocmai l-am imbracat. De la cap, noroc ca-i bona cu noi. Sta cuminte, rade la poze de pe pereti, rade la asistenta de la radio, dar cand trebuie sa-l dezbracam, iar botic lasat lung si plans ca mielu'. Radio la copii nu difera de oameni mari. Cum sa faci un copil sa stea drept cu mainile sus cand e FLAMAND? L-am tinut si eu si bona. Am trecut si de asta. Pediatra zice ca ar fi ok radiografia, dar sa asteptam interpretarea medicului in 2-3 zile.
Dupa care, "cina la restaurant". Adica a mancat pe un hol mai retras. Uf, ce-a mai oftat cand a vazut borcanelul. Daca nu ne luau asa repede, poate reuseam sa i-l dau inainte.
Cand ziceam ca am scapat si mergem sa taiem tortul, primim telefn disperat de la tati, ca unde sa ma duc la urgente ca mi-am rupt mana . Asa ca am ajuns acasa, lasat copil cu bona, luat sotz (usor oblojit de mama) si dus la urgente la medicover (noroc ca am sunat la hot line si am gasit un medic). Consult, radiologie, atela, ghips.
Am ajuns intrun final acasa, am taiat tort si dupa putin timp, spalat, hranit si culcat copil ( si nu numai, catele, motan, sotz etc).
In rest suntem ok, 80 cm si 11.65 kg. N-am mai luat decat 200 g, ca in ultimele 3 luni. Eu ma bucur ca zice lumea ca-i gras. Dar nu este deloc. Are obrajori, dar la corp este subtirel (nu atrofic). Plus ca e mult mai mare decat alti copii de 1 an. Analize ok. De mancat, nu ne facem probleme, intinde ciocul si mainile cand vede mancare la orcine.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Hello! Ne taraim si noi in urma voastra, poate poate va prindem...nici o sansa! Am taiat si noi una bucata motz, si ia ghiciti ce a ales fi-miu.... parfum, bani si papiota de ata. Botezatu' scrie pe el! Apoi, pt ca era ciuntit rau, l-am tuns cu masina de tuns... HORROR!! a plans si a tremurat de cred ca mi-au murit mie mai multi neuroni decat lui! Dar acum avem o figura de barbatel-golanel cu zambet smecheresc Va pupam pe toate, nu stiu cand mai reusesc sa intru... Ratusca mami de Imparat (2010) |
Ei da, mai rar. Frumos si-a ales.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ei da, mai rar. Frumos si-a ales. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Am uitat sa mentionez ca papiota era de ata neagra si fara ac, special pt a fi cat mai indezirabila... a dat telefonul (!!!) la o parte ca sa o aleaga... deci o fi ceva pana la urma cu alesul asta
Eleysa spune:
citat din mesajul lui tomaca Acum sa va povestesc o zi care trebuia sa fie petrecuta cu puiul la 1 anisor, de aceea am luat concediu. Pe la 11, dus proba urina Tudor. Apoi luat tort Tudor, invartit dupa vaccin (ca m-am trezit pe ultima suta ca ar fi mai ieftin sa-l cumpar eu) si gasit pana la urma. Am prins momentul sa-l culc eu. S-a sculat copilul, l-am imbracat si ai la doctor sa sarbatorim cu un vaccin. Inainte insa merg sa umflu o roata ca arata rau. Aveti pana, zice. Ups. Bine, umfl-o ca eu trebuie sa plec. Umflat si plecat. Ajuns la doctor, bagat direct in cabinet la control decalotare. De unde era Tudor un zambet, cand il vede pe doctor, se uita lung, un fel "Stiu ce-ai facut data trecuta" si se prinde de mine ca o maimutza. Abia l-am dezlipit. Evident, plans, a cedat bietul de el, s-a supus, iar la decalotare, plansete iar. Uf, nu ma mai interesa decat sa-l consolez. M-a luat doctorul sa-mi explice manevra pe care sa o fac de acum incolo. Sper sa si pot. Imbracat si mutat la lat cabinet pentru control si vaccin. Se linisteste copilul, rade, se joaca, si intram si la pediatru. Cand vede ca-l dezbrac simte el ceva si incepe sa protesteze. Se mai relaxeaza cu joaca. Il consulta, e ok, dar cand trece la gat, nu mai vrea ca de obicei si se pune pe plans de data asta. Cand ii mai baga si termometrul in fund, deja se oftica total. Cum, el barbat decalotat sa suporte asa ceva? Si nu mai vrea nimic, plange de oftica, nu ma lasa sa-l imbrac, doar sa-l tin in brate (era pe masa de imbracat). Sta asa agatat de mine in picioare si ma cearta si de-odata simt o caldura pe toata burta mea. Face pisu ca nu la lasa sa-i pun pampersul si probabil ca-l si mai ustura. Intrun final, reusim sa-l imbracam si ne pregatim de vaccin. A plans si acolo putin, dar a stat cuminte la mine in brate. L-au laudat ca e cuminte la vaccin si la final chiar a ras. Mi-a dat trimitere pt radigrafie, ca tot respira greu la efort si scoate sunete, ca sa vedem ca plamanii sunt bine dezvoltati. Ok, ies din cabinet si ma duc sa fac programare. Pai puteti face radigrafia acum. Pai tocmai l-am imbracat. De la cap, noroc ca-i bona cu noi. Sta cuminte, rade la poze de pe pereti, rade la asistenta de la radio, dar cand trebuie sa-l dezbracam, iar botic lasat lung si plans ca mielu'. Radio la copii nu difera de oameni mari. Cum sa faci un copil sa stea drept cu mainile sus cand e FLAMAND? L-am tinut si eu si bona. Am trecut si de asta. Pediatra zice ca ar fi ok radiografia, dar sa asteptam interpretarea medicului in 2-3 zile. Dupa care, "cina la restaurant". Adica a mancat pe un hol mai retras. Uf, ce-a mai oftat cand a vazut borcanelul. Daca nu ne luau asa repede, poate reuseam sa i-l dau inainte. Cand ziceam ca am scapat si mergem sa taiem tortul, primim telefn disperat de la tati, ca unde sa ma duc la urgente ca mi-am rupt mana . Asa ca am ajuns acasa, lasat copil cu bona, luat sotz (usor oblojit de mama) si dus la urgente la medicover (noroc ca am sunat la hot line si am gasit un medic). Consult, radiologie, atela, ghips. Am ajuns intrun final acasa, am taiat tort si dupa putin timp, spalat, hranit si culcat copil ( si nu numai, catele, motan, sotz etc). In rest suntem ok, 80 cm si 11.65 kg. N-am mai luat decat 200 g, ca in ultimele 3 luni. Eu ma bucur ca zice lumea ca-i gras. Dar nu este deloc. Are obrajori, dar la corp este subtirel (nu atrofic). Plus ca e mult mai mare decat alti copii de 1 an. Analize ok. De mancat, nu ne facem probleme, intinde ciocul si mainile cand vede mancare la orcine. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
OMG!!!! ce zi a avut saracul Buturel ...dar sa privim partea plina a paharului ...a avut-o pe mami a lui langa el toata ziua
Multa sanatate sotului!!!
Mamica mandra de odorul ei
tomaca spune:
citat din mesajul lui elefantica OMG!!!! ce zi a avut saracul Buturel ...dar sa privim partea plina a paharului ...a avut-o pe mami a lui langa el toata ziua Multa sanatate sotului!!! Mamica mandra de odorul ei |
da, asa este. amintiri de neuitat. cel putin pentru mine.
varsta lui Tudor
www.adoptaunurs.ro
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Acum sa va povestesc o zi care trebuia sa fie petrecuta cu puiul la 1 anisor, de aceea am luat concediu. |
Sunt unele zile in care se aduna toate, dar toate belelele la un loc. Bine ca erai in concediu ...
Acu'bona are 2 de ingrijit , imi pare rau de mana sotului tau....sper sa se repare fara repercusiuni.
Noi am avut o "saptamana de vis" - prima sapt dupa casatoria civila. Eu mi-am lovit masina cand ma duceam la coafor - cu 3 ore inainte de casatorie. Apoi el a facut accident cu dauna totala undeva pe langa Timisoara, la 5 zile dupa casatorie. Eu, cu masina inca nereparata dupa prima ciocnire, ca n-am avut cand in 5 zile, plec mai devreme de la servici sa ma duc la service. Si in parcare da un jeep peste mine, cu spatele....am zis ca mor de ciuda. Al meu era in partea aialalta a tarii, cu masina prastie, venea pe rampa, eu cu masina lovita si cu nervii la pamant. Bine ca n-a patit nici unul din noi nimic, ca tablele se repara!
Asa si voi....lasa ca trec toate!!
danasor spune:
Nikole ai avut tu un feeling ca aveam moralul cam jos si ai vrut sa mi-l ridici? chiar a mers ; pentru cuvintele frumoase. Anastasiei nu-i mai curge nasul ziua dar cand o culc si suge se aud cum "colcaie" pe acolo, cred ca isi dau drumul atunci , dar nu am ce sa-i fac, sunt inauntru... nu stiu cum sa explic. Poate de la mucishorii verzi a facut Irina febra, dar acum ies si scapati si voi de crobaurii astia
Succes cu tortul, asteptam poze, cele trei modelutze
Sorina sory pt maraici, dar la cat e de frumusica cred ca i se iarta totul ; la noi e invers fatza de voi: la mine ziua nu am nici o problema cu ea, e cumintica ,se joaca cu mine sau singurica, e vesela, dar noaptea... , de la 22 pana la 00 scanceste la fiecare sfert de ora dupa tt, apoi de la 00 pana dimineata cred ca la fiecare juma de ora, si nu numai ca scanceste dar si se foieste de numai, oricum in nici un caz nu pot pleca de langa ea; am incercat si cu cereale inainte de culcare dar degeaba;
Elesper sa vina vremuri easy si la voi, pupam frumu mic
Mire Mara e o frumusetze de aia roiesc flacaii in jurul ei, foarte dragutz tortul, sa va fie de bine mini party-ul, distractie placuta si azi, si maine...si cat vreti voi
Bea super tare Ivanelul e un scump, dar eu nu as rezista sa-i dau asa mancare, A. sta frumos in scaunel, si cam asa m-am obisnuit, sper sa tina cat mai muuult
danasor spune:
Tomaca imi pare rau de Buturel, ce a avut de tras dragul de el, dar ce flacau inalt are mama , si bine facut pe deasupra (in nici un caz gras), sanatate multa sotzului sa i se vindece rapid mana.
Simply sa stii ca si eu am remarcat, pe langa frumoasa de Ariana, vocea ta .
Beatrice1982 spune:
am vazut ca apar tot in mail, ca am scis comment-uri la o fata unui copilas drag mie.........si imi cer scuze ca am comentat de pe pufi, dar mi-e mereu deschis, si nu mi-am dats eama ca apare comment-ul de pe pufi, dar ma gandesc , ca daca nu are parola, nu are cine cum sa vada pozele de pe contul comun, nu?
o sa ma deconectez next time si o sa scriu comment-uri de pe contul meu........
inca odata imi cer scuze............
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
tomaca, blue flower ioi ce de patanii.............oooof of
pai asa se zice cand vine nu vine singura problema...........
blue flower deci tu avusesi nunta.............casa de piatra va doresc si multa multa fericire!!!!!
tomaca sanatate la sot........cat tre sa stea cu mana in ghips/?
danasor.............nu ii dau asa....................asta era num asa de experienta, nici nu m-am sinchisit sa desfac scaunul, sa il pun el, sa ii pun si bavetica si apoi sa imi dea frumos peste mana si sa inceapa sa urle.......nooooooooo
credeam ca nu va vrea.................si cand venea spre farfurie sa ochiasca ce e in ea..cum miroase..........cum arata....chestii trestii...socoteli.......atunci dadea sa pape din farfurie...zic io ia stai un pic ca o rezolvam noi altfel daca nu vrei cu lingurita...............si asa am luat aparatul repede ca era la indemana.....nu e mereu:))
si l-am filmat sa ii arat cand va fi mare cum manca el ca si cutzu mic din farfurie.....................
oooooooooofffffffffffffffffff ce ti si cu copiii astia.mai mai
Forever in love...with my baby...