Pufi 2010 (210) - LMA Maia!
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Alexutzzza si BF pentru povesti!!! Ce bine vi se potrivesc, parca va identifica... Alexutz haioasa ca de obicei si avand parte / bucurandu-se de tot ce-i mai bun, ceea ce si merita! Iar BF foarte hotarata si foarte puternica, ca de obicei |
merci, esti o draguta foarte frumos ai spus. Sa dea Domnul sa fie asa cu "tot ce-i mai bun
de Yannis
Beatrice1982 spune:
Alex da ii sta bine
eu nu vad nici o taietura aiurea pe acolo.............
sa ii fie de bine tunsoarea
si cu par lung i-a stat frumos............
Forever in love...with my baby...
myky791 spune:
BUNA DIMINEATA!
LA MULTI ANI ISABELA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SA AI PARTE DE TOT CE ARE VIATA MAI FRUMOS SI MAI BUN!
LA MULTI ANI MAMI DE CRID D. CE TANARA ESTE SA TI TRAIASCA!
NOI SUNTEM MULT MAI BINE. bebe dak nu ar tusi o data sau de 2 ori pe zi as zsice ca nare nik. cel mare este mai rau, dar spre bine.
alicredo multumim de urari. distractie placuta la party sambata.
xela ceti fac puii multa sanatate. nici eu nam stiut ca mucii verzi sunt semn de infectie.
nikole cum fuse ieri? sunt sigura ca teai descurcat excelent.
voiam sa va intreb daca sunt raciti la fac baie mai rar nu? adik nu leam mai facut de luni, doar la fundulet iam spalat si as vrea desear sa le fac baie. una scurta banuiecs ca e ok. ca doar nu ioi tine nespalati ca sunt raciti.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
LMA, mami de Cris.d! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
LMA pentru mami ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa traiasca 100 de ani fara reparatii;............ Forever in love...with my baby... |
saru;mana. la fel si a ta
Eleysa spune:
Neatza!!
Mai fetelor ma facurati sa plang asa de cu zori ... din suflet pentru mesajele frumose pe care ni le-ati scris:
Gmilady, Ayanna, Danasor, Mire, Alicredo, Sorina, Larisel, Bea, Lillo, Alexia, Cris.d, Bubu, Decenuela, Alexutzza, Myky
Cris.d sa-ti traiasca mamica cea tinerica ....e putin mai tinerica ca mami a mea ...sa-ti traiasca ani multi si frumosi de acum inainte !!!!
LA MULTI ANI COSMIN ANDREI de Teolinda!!!
eu am stat aseara si in timp ce ma uitam la pupaza cum doarme am inceput a-i scrie povestea nasterii si danasor, ghici cum am inceput ...nu-mi vine sa cred ca eu am facut asa o minunatie de fata frumoasa ....multumesc ca mi-ai amintit ........nush daca o sa am timp azi sa o transcriu in format electronic ...dar zilele astea...promit
Mamica mandra de odorul ei
cris.dogarel spune:
myky, ele de urari
am pus si eu poze cu tortul nr.2,ala simplu de va ziceam...
ELE, astept cu interes cinstea monti.restul nu vreau sa vad, ca AMP 2-3 in timp ce gazelaria e in floare pe aici.nu reusesc fara dulce (mult). deh, io speram ca ma vad cu voi la o cafea cu o tzigara pe vremea asta, dar ema are alte planuri, mai sanatoase
Lillo spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel si LMA,mami a mea, face 55! Frate,e cu 18 ani mai mare ca mine |
La multi ani mami de Cris D! Sa fie sanatoasa, sa va bucurati mult timp de acum inainte una de alta si sa aveti numai momente frumoase impreuna!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel si LMA,mami a mea, face 55! Frate,e cu 18 ani mai mare ca mine |
mami de Alex si Radu