Pufi 2010 (210) - LMA Maia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF citit povestea nasterii FELICITARI! Ma bucur ca ati reusit si multa bafta in continuare! )oricum ati fost baftosi si prima oara...2 ovule, 2 embrioni ...)

de Yannis

Merci frumos.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

isabela
sa cresti mare,sanatoasa,frumoasa si norocoasa! sa-i aduci lui mami numai si numai bucurii mereu!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

gmilady, alicredo multumim de urari

Bea multumim! Si mie imi place cum ii sta. Si cu parul lung imi placea, dar era tare inegal (era parul lui de cand s-a nascut) . Am zis ca il tundem sa se mai egaleze parul si acum il lasam lung

Cris D La multi ani mamei tale! Ce tanara e! !!! A mea face 60 peste 2 luni, deci, daca mama ta e mai tanara decat mama mea rezulta ca tu esti mai tanara decat mine, nu? Sau nu am retinut eu nimic in clasa a 9a la logica si teoria axiomelor?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ce ginerel schimbat din bebe in cavaler rapitor
ii sta suuuperr asa, Alex

Acuma spune tu, nu merita el sa fie Ema cuminte si sanatoasa si voioasa si sa o vada mai des?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Pus poze din aceeasi zi: dimineata si seara (inainte si dupa)

Vazut poze de barbatzel Yannis, si..daca se putea asa ceva...mie mi se pare mai dragalash asa, tunsulici!
Tare bine ii sta!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

isabela
sa cresti mare,sanatoasa,frumoasa si norocoasa! sa-i aduci lui mami numai si numai bucurii mereu!

mami de Alex si Radu

LA MULTI ANI ISABELA!!!!
Subscriu la ce e scris mai sus.

MAMI DE CRIS.D - la multi ani. Si mami meu are tot 55 de ani, doar ca e nascuta pe 8 feb.

Mergi la inceput

neata,multam sorina de cafea

ayanna,danasor...imi pare tare rau de loviturile astea...... ce mai pot spune acum?..doar bine ca nu a fost mai rau...of,of,of......radu si-a spart capul cazand cu bicicleta (la 4 ani) sub ochii mei si ai celor 4 bunici......se vede cicatricea cand este tuns scurt

alicredo,mult succes sa iasa totul cum va doriti...mai ales la doctor

alexutzzza,ratusca ieri cred ca a fost ziua de tuns feciorii,ca si alex a scapat de pleteacum pare mai matur
yannis e asa dulce tuns!!!!!!!!!!!

rlc_sandor ma bucur ca mai scrii cate ceva despre voi...cu intarcatu' asta...offfffffff...rezumatul lui cris d este felicitari cuscra ! mie nu-mi iese......inca ...dar sper ...inca mai sper...

am vazut-o pe mara super delfi...si cei 4 crai,unul mai ca altul...tineti voi minte ca era (pe vremea mea) un film indian:o floare si 2 gradinari...eu am vazut poze de la filmul: o floare si 4 gradinari!!!!!!!!!!

nikole,xela,myky multi pupici si multa sanatate pufilor bolnaviori;mamicilor multa putere

gmilady...aventuri ati avut si voi

lorex,cum a fost la examenul asta? tot 10?

cuscra simply,subscriu si eu la ce au zis fetele super vocea!

cris d. multi pupici emei pt plimbare si pt maselute!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

trimit si eu telegrafic:

La multi ani Isabela!!!!! multi ani sanatosi si fericiti!!!!

LMA bunica lu EMa!!!

oo, vazut petrecere la mara........azi noapte l-am visat pe patriot, era mai inalt cu un cap decat masa, stefan parea nou nascut pe langa el

gasit vaccin cu 260 de ron...am ramas cu gura cascata!!!! azi mergem sa ne intepam......

ieri imi zice sotu, f serios.....cred ca ar fi bine ca la anu sa faci o fetita....................eu la anu am diploma......adica amandoi...........da, dar daca tot suntem bagati in treaba asta, mai incolo poate n-o sa mai vrei...................asa ca nu te grabi sa dai hainutele......................a ramas in plop discutia.........pa, va pup!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DECE, mai ai vreun gumat?

dap

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

tomaca......doamne,ce zi ai avut!...........bine ca s-a terminat!offfffffffffff...multa sanatate sotului!
sa mai spun ceva,ce mi-a placut mult din ce ai scris: mami,eu nu prea vreau,dar daca tu zici,fie......radu mi le-a spus uneori...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput