Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele,

Mara e mai bine, in sensul ca ochiul e ceva mai putin rosu si nu se mai plange de nici o durere. Cred ca m-am cam pripit cu diagnosticele (Andries, ai dreptate cred), dar oricum e sub observatie inca. faza e ca de cand a avut varicela parca e tot palida, foaaarte iritabila, si are asa o stare proasta adesea, de asta mi se pare ca e tot bolnava.
Am mai citit aseara dupa ce am scris aici si rezulta ca si inflamatia ochiului ar trebui sa dureze ceva timp, ca sa poata fi considerata simptom in boala respectiva, la fel ca si durerile articulare, asa ca vedem cum evolueaza.

Azi am incercat sa merg cu ea la oftalmolog, dar la policlinica de copii nu ne vede decat daca avem bilet de urgenta de la medicul de familie, altfel cu programare abia peste o luna. Am fost cu ea la medicul de familie (ma gandeam sa-i cer si parerea in legatura cu analizele), dar e in concediu saptamana asta. La oftalmolog particular programarile se fac tot asa cu o luna in avans. Asa incat n-am facut nimic.
Asadar deocamdata ii pun picaturi cu Tobradex (tot din astea i-am pus si lui Tudor) si vedem cum evolueaza. Am mai citit si despre asta, mai ales pe site-uri straine si se pare ca varicela (ca de altfel si alte infectii virale) poate determina o mica infectie a ochiului (ochiul rosu).

Maine merg si eu cu Tudor la scoala sa ne intalnim cu invatatoarea, sa vada scoala si sa vorbim de inscriere. Poimaine mergem la stomatolog la control si sa vedem cum e cu sigilatul de dinti. Asa ca suntem ocupati.

Toate sunt bune, daca suntem si sanatosi.

Olivia, tinem pumnii cu scoala!

Robi, bafta sa scapati si succes la scoala.

Daria, tinem pumnii, sa ne zici care sunt concluziile la doctor.

Gabi, cum au iesit analizele copiilor? Saptamana usoara iti doresc!

Azi n-am lucrat nimic pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Succes si voua Mitzu si Roberta pt scoala si sanatate la pui

Io am o zi d`aia super cu di tuoate, mai putin munca am de facut colete si fotocopii Daca ar citi seful sigur s-ar criza asta dupa ce am tras un chiul cu niste ajutoare la doi copii saraci.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si io la ceas de pranz...sa vaz ce mai tin minte(si eu azi m-am trezit cu o durere de cap si o lene...poate vremea-i de vina...fac ciocoterapie poate-mi trece)...Leeloo sa ai o saptamana usoara....Cristalina drum bun si vacanta placuta la bunici....Robi si Vivia bafta la inscrierea la scoala....meii emotiile nu se termina pana la toamnapana nu se duce cupilu in prima zi de scoala nu esti sigur de nik...io am patit cu gradi asa...vorbit cu directoarea/educatoarea batut palma si m-am trezit ca la 1 septembrie desfiintasera grupa
Mitzu da-i ceva Marutzei pentru imunitate niste vitamine sau ceva de la naturiste ca se zice ca dupa varicela sistemul imunitar este la pamant asa ca este normal sa fie palida si nervoasa....
Eu vreau sa-mi iau trei zile libere saptamana asta ca i-am promis mandrei ca in vacanta o duc la bunici...sper sa reusesc
hai pupicei si sa avem o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna, ziua sau seara?

LMA Emanuela!

Mitzu- zic si eu sa-i dai fetei ceva, incearca Energotonic de la Plantextract; cred ca e obosita, a fost solicitata in ultima perioada, plus ca te simte agitata si pe tine si reactioneaza; asa fac si ai mei cand sunt eu pe dos psihic, sunt si ei irascibili, plangaciosi, se cearta intre ei, etc

Monicule, de ce zici ca nu le mai iei nici in magazine pe fete? vacanta placuta la bunici

Robi, e bine ca ati scapat de griji cu al micu, iar muncesti pe branci?

Daria, ce vesela esti, si ma bucur pt tine, sper sa primesti vesti bune totusi maine la consultul la plamani

Olivia, am eu ale mele vechi si de demult, motive cu carul, cand obosesc sau apar probleme cu copiii cedez psihic, intotdeauna. Si chiar m-am chinuit mult cu asta mica, acum ii dau zilnic Debridat si mai schimbam la alimentatie cate un pic pe ici pe colo, si ma rog sa dea roade; ultimul scaun macar n-a fost cu plansete si l-a facut fara ajutor, Doamne ajuta!

e asa un frig afara, de nu putem scoate nasul noi, astia, de la bloc, totul e inghetat, zapada nu e, e doar ger, asa ca ...batem pasul pe loc in casa cu diverse ocupatii

am facut o oala de ciorba de conopida, aveti voie sa ghiciti dintr-o singura incercare de ce am facut o oala imensa de ciorba de conopida, fara ou batut si smantana, doar conopida, zarzavaturi, ulei si o mica gulie, un praf de chimen, bors magic...presimt ca deja stiti:P

am avut un weekend cam asa si asa, putin obositor

ma duc sa citesc
o zi linistita in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
ieeei, cica incepe ultima luna de iarna. asa sper
si aici e tare frig frig, copchiii o cam iau razna de plictiseala in casa... ce sa le facem.
sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Lia, baga si ceva cereale in ciorbita, sigur are efect!
La mine munca pe branci e un proces continuu... cred ca sunt si eu vinovata, nu pot sa stau cuminte in banca mea sa fac doar ce mi se spune, sunt foarte des voluntara si ideile se transforma in sarcini... Ma consolez cu ideea ca nu mai am chiar mult pana la pensie si atunci poate ma mai relaxez si eu :)

Roxi, chiar asa, se termina iarna, ma uitam dimineata la terasa inghetata si ma gandeam ca acusi bem cafeaua la soare...

Nu va povestesc ce am gasit aseara acasa... Parterul era re-decorat complet...

Va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

`Mneatza
Am si ajuns home neconsultata, ca nu merge aparatul de x-ray Ma-ntorc la dimineata.
Si aici e bocna totul afara, -8 arata termometrul la bord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, inseamna ca noi, bucurestenii, te-am intrecut, pe bord la masina mea scria -12 grade... Sper sa treaca repede si aceasta ultima luna de iarna...!
Roberta - cum adica parterul era re-decorat?? A fost o gluma? Sa inteleg ca Matei a avut de-a face cu asta?
Lia - am inteles ca semintele de in sunt foarte bune pentru tranzitul intestinal - consumate pisate. Oare nu poti introduce in mincarea Deei si praf de seminte de in (sau in fine, seminte pisate fin)?

Va pup pe toate - fug la treaba ca am o groaza...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Categoric m-ati intrecut la gradele in minus, bbbrrrr.

Semintele de in - am citit recent - se recomanda peste 18 ani, nush dice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabitza, saptamana asta sta soacra mea la noi, cu Matei dar si cu nepotul de 3 ani. Ca sa ii poata "gestiona" pe amandoi, tactica ei este sa ii lase sa faca absolut tot ce vor ei. In consecinta, au dat deoparte ce aveam noi prin living si au mutat jucarii, creioane, au mancat peste tot si au lasat exact la locul respectiv ambalaje, vesela, cred ca s-au jucat prin debara si aveam numai orez pe jos, au decis ca dorm mai bine pe canapea si au umplut-o de perne, paturi, treaba, nu gluma :)
Important e ca dupa prima zi nu au spart nimic si nu au pictat peretii..inca :) Dar sambata ma asteapta munca...

Mergi la inceput