Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
La multi ani Adema, la multi ani Liviu!! sa fiti sanatosi dragilor!!
Mitzu, cum e Mara?
Robi? Matei e ok?
mi-e cam somn.. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Am scris si aseara dar mi-a aparut un mesaj de eroare si am pierdut mesajul.

Matei e bine, multumesc, nu are nici un semn de boala, maine ar fi 7 zile de la contact, sper sa nu avem surprize. Eu sunt virusata rau, ieri am facut un puzzle cu el si am incercat sa nu stau chiar aproape dar se baga in sufletul meu, sper sa fie bine.

De azi sta la noi soacra mea, cu Matei dar si cu nepotul meu pe perioada vacantei. Sper sa mai am pereti la casa dupa amiaza

Imi parea rau ca panica mea a facut valuri, nu vreau sa le spun chiar polemici...poate doar cordiale, dar in conditiile in care eu nu am solutii de a-l tine pe Matei acasa (soacra mea nu vrea categoric sa stea cu copii bolnavi, se panicheaza, m-a sunat in vara la 1 noaptea sa venim de urgenta pentru ca Matei are febra), asa ca o boala inseamna pe langa suferinta copilului si complicatii... organizatorice sa le spun. In decembrie am avut 2 saptamani de concediu medical, in care de fapt am lucrat de acasa, dupa care a trebuit sa muncesc triplu sa recuperez si chiar nu am cum sa mai lipsesc...Inca un concediu medical inseamna ceva semne de intrebare, din pacate...

De aici ideea de a-i da antibiotic preventiv, de a fugi la medic la primele simptome...nu-mi permit luxul sa las organismul sa lupte 3 zile...In schimb, va sustin si aprob ideea...

Scuze ca m-am intins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Adema!

Mitzu, sanatate Marei!
Eu am aceleasi spaime legate de spital/ internare!
In 2008 John a fost plecat la o conferinta si Maria s-a imbolnavit asa de tare ca am dormit cu cheia de la masina sub perna, imi era frica sa nu ia si Oana care avea numai un an.
Am albit (la propriu!) dar la spital nu m-am dus, am mers pe mana medicului lor (care mi-a zis ca pot sa ma duc la spital ca sa fiu mai linistita).
Am colege care se duc de urgenta la Budimex cu copilul cum face febra, fiecare cum simte ca e mai bine.

Roberta, sper ca Matei e bine, sanatos si voios!
Edit, am citit si ma bucur ca nu are nimic!

Noi am fost sambata la cumparaturi (nu stiu frate, cred ca e de la mine, nu-mi vine sa le iau nici la hipermarket la cumparaturi ...cred ca trebuie sa fiu mai relaxata, sunt deja mari)
Ieri am fost la o petrecere, ziua unei fetite care a serbat intr-un restaurant din vecini. Au atrigat si alergat 5 ore intr-una, eu in locul lor mergeam in genunchi spre casa. Si cu toate astea Ioanei i-au trebuit 30 de minute sa adoarma seara (nedormita la pranz). Credeam ca mai rau ca Mariuca nu se poate...ei bine, s-a putut...

Azi le duc la bunici, plec mai devreme de la servici, probabil ma intorc maine dimineata ca sa nu ma prinda noaptea pe drum. Tinand cont de faptul ca le las numai 4 zile/3 nopti singure nu cred ca va fi o problema.

O saptamana excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Liviu -P ako, sa-ti traiasca amindoi piticii!
La multi ani Adema - multa sanatate si fericire!

Eu de duminica dimineata pina miercuri sunt singura cu piticii - ziua de ieri a trecut ok, de dimineata am calarit Bucurestiul ca sa-i duc la gradi (operatiune care se va repeta si miine si poimiine...), diseara o sa fie mai complicat pentru ca Stefan are terapie si ams a ma duc eu cu Tudor sa-l iau - deci vom ajunge acasa pe la 8.30...cred ca amindoi + subsemnata vom cadea lati de la 10...

In plus ma innebuneste si mama - pe 19 februarie avem parastasul de 1 an pentru tata ( da, se implineste 1 an...) - am rezervat la restaurant si trebuie sa ma duc sa vorbesc de meniu - iar ea ma suna in fiecare zi ca se razgindeste - pune si aia, si aia, ce o sa zica lumea (boala grea, 100% romaneasca!) daca nu afcem asa si pe dincolo...

In fine...abia astept sa treaca si saptamina asta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi
Sa ai o saptamana usoasa iti doresc, ma rog, cat de usoara se poate!

N-am nici un chef de nimic! Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela numai hemoleucograma merge din degetel....si am uitat sa-ti spun de ASLO.
Robi hai poate sariti si peste hopul acesta..
Monica si de oboseala nu poti dormi uneori..asa ca..
Gabi boala grea si incurabila la romani! Spor!

edit maine sa ne tineti pumnii sa ne inscriem cu bine la scoala..azi la telefon secretara nu-si mai amintea de noi..fara comentarii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabitza

Olivia, tinem pumnii stransi, si noi trebuie sa sunam invatatoarea sa ducem actele pentru inscrierea "oficiala"

Mergi la inceput

da,,si noi maine la 9 avem pe cea oficiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo,
Sa ai o saptamana usoara !

Roberta, pumnii stransi-stransi

Kim, idem pumni stransi si pt voi

Noi raportam ca suntem foarte bine io am 3 zile conced de maine deci e suuuper totul

Noah sa mi tineti si mie pumnii ca la dimineata merg la pneumoftiziolog dupa 6 luni de tuse

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria cu sigurnata ai astm si vei primi tratament..si os a vezi ce bine va fi!

Mergi la inceput