Copilasi de Iulie-August 2004 * 65
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
Hello! Fetele, am nevoie foarte urgenta de actul normativ care modifica concediul de crestere a copilului, stiti cumva numarul din intamplare?
Multumesc mult!!!!!
szivarvany spune:
Kim, analizele astea doua da, am mers la plata
Cu plamanii nu, amprimit trimitere de la pediatra, am mers la pneumo, acolo facut x-ray si consultat si revin in 11 zile. Am primit reteta compensata cu Klacid, Erdomed si spray Flixotide , pt 10 zile, am platit 150 lei
Mitzu, din cate ne-a explicat doamna doc, sunt analize care depisteaza existenta celulelor modificate. Asta e ideea generala. Deci daca valorile sunt mai mari fata de referinte, atunci mergi, Doamne ferste, mai departe. Asta am inteles noi, nefiind de domeniu La noi in oras oricum e primul lab care are o lista de 1000 si ceva de analize.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor. Ordonanta de urgenta 111/2010
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 830 din 10 decembrie 2010
cristalina spune:
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 78 din data de 31 ianuarie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 52/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.
amironeanu spune:
Salut!
Roberta este OUG 111/2010 si o gasesti aici http://www.conta.ro/forum/index.php?showtopic=42432
Noi suntem bine, azi mergem la un loc de joaca, cred ca se vor distra de minune dupa atita stat in casa.
Daria, bine ca ai fost, acum sa te tii de tratament si sa te faci bine. Gulia e bine, nu?
Olivia, frumoase usile, sa le stapanati sanatosi si sa nu aveti probleme cu ele. Eu cred ca voi lua de la Depozitul de usi de aici din Iasi, inca mai caut un furnizor de usi Porta (inca nu am gasit). Acum mi s-a pus si mie pata pe toc reglabil, dar sunt mult mai scumpe si stam cam prost cu bugetul.
Mitzura, eu nu pot deloc lucra de acasa cand sunt copii, asa ca acum in vacanta am facut schimb cu soacra mea, ea vine sa stea cu copii si eu ma duc la ea sa lucrez.
roxanaz spune:
ziua buna doamnelor
mi-e un somn de pic. Patrick nu e prea ok... tot tuseste, nas... mai nou il doare si capul. asa ca cel main probabil ratam si fastra azi. ieri de abia l-am scos din sevrajul de baschet cu wall-e si ratatouille. greu de tot in casa....!
pupici tuturor!
amironeanu spune:
Apropo de desene. Al meu sot e membru pe un torent nou numai cu desene si jocuri pentru copii. Inca nu e functional 100%, va fi doar pe baza de invitatie, dar daca va intereseaza se rezolva. Noi nu ne uitam la CN deloc, la DisneyChanel doar la Clubul Disney de dimineata, Minimax-ul sau desenele aduse de tati sunt la putere.
kim222 spune:
Andrea si noi ne uitam la filme de acolo! A vazut in 2 zile de 2 ori Megamind..doamne ce i-a placut!! fara acest site as fi moarta!!
Apropo...Alice din tar aminunilor..und esti?
Daria ma miram ..azi am vrut sa facem si noi analize gratis..cica nu ca trebuia programare..ca s-a terminat plafonul!..bine ca le facem la toti tiganii fara plata!!
Andrea nu am luat inca usile..Sorin nu-i f incantat...referitor la culoare si la desen..are ceva gen imitatie de lemn si nu stiu cum ar veni..
Monicule ai tau stau la Curtea de Arges? Nu au conditii??
kim222 spune:
Am uitat sa va intreb are cineva set de wc monobloc? Functioaneaza bine(adica este suficient debit )??..nu stiu ce sa cumpar..Si nu-mi place cu rezervor la semiinaltime (vad teava aia si nu-mi place)..dar nici 10 mil pe un set de wc nu-mi vine sa dau..