Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, sanatate multa lui Patrick si va urez sa treaca repede!

Olivia, bunicii (adica socrii mei) stau la casa in Curtea de Arges. Gradina mica-mica, deh, e casa in buricul targului, dar au toate conditiile. Acolo le-am dus.
Soacra mea (sa-mi traiasca) e o femeie de toata isprava si e singura dintre bunici care le face fatza !

Ai mei stau intr-un sat din judetul Dolj, veceu in fundu' curtii, aragaz cu butelie, sobe cu lemne si ferestre care nu se mai inchid ele cum ar trebui...Gradina maaaree-maaaree, vara e super. Dar cand e gerul asta ma apuca mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am iesit dintr-o sedinta si sunt varza...

Andries - am incercat si noi in toate felurile cu pampersul - de la puterea exemplului, la "doar bebelusii poarta" - nu-l intereseaza. Stie mecanismul - ca un ex, cind Stefan zice ca face pipi (ca el anunta pe toata lumea! ) - Tudor fuge sa i-o ia inainte la baie ca sa-i ridice el capacul
Uneori reusesc sa-l conving sa mearga la wc, dar nu face nimic; au incercat evident si la gradi - merge cu toti copiii la wc, isi da jos pantalonii dar nu face nimic . Iar daca nu-i pun pampers, face pe el si cum nu-i place sa fie ud, anunta imediat educatoarea sa-l schimbe...am incercat toata vara... Oricum, o sa incercam si vara asta, doar in mai face 3 ani! Probabil "it runs in the family" - si Stefan tot pe la 3 ani a inceput sa aiba control asupra vezicii...
Kim - marturisesc ca m-am uitat pe net sa vad ce inseamna wc monobloc... eu am astfel de wc-uri la apartament - sunt foarte ok. E drept ca in 13 ani de cind le-am montat, cel pe care il foloseam cel mai des s-a mai stricat (respectvi s-a stricat flotorul sau ceva care tine de el) dar in rest a fost super ok. Eu acum la casa am luat sistemul cu rezervorul ingropat in perete (stii tu, ca la hoteluri) - mi-a placut mult varianta asta, asa ca am asa peste tot, in toate camerele de baie - uite aici wc-ul de serviciu de la parter...
Felicitari pentru inscrierea la scoala!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Cristalina si Andrea, multumesc frumos! M-am chinuit si am tradus o buna parte pentru sefa mea de la Londra :)

Olivia, noi avem WC monobloc, au o forma mai patratoasa, au costat 5 mil bucata si sunt multumita. Presiunea e OK...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oh, Alice e pe aici, nu chiar in tara minunilor, dar pe aproape, ca Romanica e cea mai cea si cea mai tare tara din parcare, heeh !! Doar ca trec printr-o perioada in care am o multime de intrebari si nema raspunsuri, ceva gen existentialist ... si nu as vrea sa plictisesc pe nimenea cu alea-alea !
Daria, sanatate multa iti doresc, am citit despre rezultateele analizelor !
Va citesc in fiecare zi, ma bucur sa aflu ca sinteti ok, va pup cu mare drag pe toate !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, raportu` complet undi iezte ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, sanatate lui Patrick! A prins o viroza mai pacatoasa? Domnisoara Pupu e bine?

Alice, hai mai nu ne lasa asa in ceata, tu erai membru de baza pe aici . Zi-ne macar de Ghizmo ce mai face...

Gabi, m-am uitat azi pe indelete la pozele cu casa voastra, daca tot ai pus poza cu baia (le-am mai vazut pana acum, dar na, m-am mai uitat o data). Imi place foarte mult cum ati aranjat-o, cu foarte mult bun gust.

Am fost si noi azi la dentist, am pierdut trenul cu sigilarea pentru ca Tudor are carii pe toti cei patru molari nou-iesiti . Ultima oara am fost la dentist acum 6 luni, nu-mi vine sa cred ca s-au si cariat. Asa ca ii tratam, dupa care facem o fluorizare. Mara in schimb nu are nici o carie, si cu ea am fost tot acum 6 luni, mananca dulciuri la fel ca el, se spala la fel... Ce dovada mai buna ca conteaza si materialul clientului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hello, hello...Daria pai tu nu sti ce inseamna tara zapezi. Uite la noi e furtuna de zapada care a paralizat jumatate din america, au inchis scolile si toate institutiile publice.
Noi suntem bine. Sa fiu sincera eu din casa de la caldurica nu am vazut prea mult. Ai nostri au avut inspiratia ca inainte de furtuna de zapada sa inchida scoala, exact cu 2 ore inainte de urgie. Si am ajuns acasa cu bine. Dar cei care nu au ajuns acasa pana la ora 4 ieri au ramas inzapeziti cate 5, 6 pana la 12 ore pe autostrada, pe o bucatica de cativa km. Spunea o tipa ca a stat de la 4 dupa amiaza pana la 4 dimineata pe autostrada la nici 500 de metri de o iesire.
Sunt o multime de pene de curent. Personal, noi avem curent, dar sunt multe pene de curent. De fapt strazile sunt curatate deja, dar zapada de pe trotuare atinge aproape peste un metru. Si asta in 12 ore. Ieri cand am venit acasa nu era deloc zapada...ma si gandeam ce narozi sa inchida scolile fara motiv...dar au avut dreptate. E pima data de cand sunt aici si se inchid scolile.
Si inca ninge, dar macar nu mai viscoleste, ca asta a fost ce le-a dat peste cap autoritatilor.
Va pup, pentru mine e o zi de stat acasa, asa ca profit de ea.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Mitzu, imi pare tare rau :( ce surpriza neplacuta :(
Cunosc sentimentul, si Giuli are 2 cariute pe masele de lapte sus Azi am terminat sigilatul. Si trebuie mers cu ei din 3 in 3 luni, cu sfintenie. Si eu stiam din 6 in 6. Offff.

Polux, moama, ce bine ca ai ajuns acasaaa. Nici eu n-as iesi iarna din barlog
Cica azi iesea ursul din barlog, Deci io nu cred ca si-a vazut umbra, asa ca sper sa treaca iarna rapid

UNDE sunteti Andreea si Nic si Pupi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Daria iesea harciogul din barlog, si da a iesit si nu si-a vazut umbra...cu asa vreme era si imposibil...deci cica vine primavara.
Ciudat...ma gandeam ca daca isi vede umbra vine primavara dar e pe dos...

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

In BH se zice de urs

Mergi la inceput