Copilasi de Iulie-August 2004 * 65

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries, hai ca o incerc si pe asta - el inca e cu pampers, refuza total sa faca la oala sau WC...nu ma intreba de ce. E foarte voluntar si incapatinat - raspunsul este invariabil "nu vreau!"...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu l-am invatat foarte usor prin puterea exemplului, Victor a invatat de la tac-su si Mircea de la Victor la un moment dat faceau amadoi in acelasi wc (Victor pe propriile picioare jos ca e mai mare si Mircea pe colac tinut de mine) si se intreceau care pe care sa-si incalece jetul chestii absolut barbatesti... jetul mai tare era laudat si apoi ii spuneam lui Mircea "dar si tu ai un jet super-tare! maine o sa fie si mai si..." mama nebuna ce sa-i faci... dar ai mei la 3 ani nu mai stiau de pampers de mult.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Iar motivatia de a renunta la pampers a fost cand i-am spus ca "numai baietii mici poarta pampers" ... valeleu ce jale a fost ca el nu mai e mic, el e mare si sa nu ii mai dau pampers... evident ca vreo 2 luni a mai scapat pe el, venea la mine "am facut un pic, dar numai un pic" si eu il duceam la baie, pe colac, cu metoda descrisa mai sus, facea si restul si apoi de obicei schimbam chilotii pe care ii udase un pic. Dimineata insa, daca nu eram pe faza, dadea drumul tot in pat, nu doar un pic, dar s-a reglat si asta ce-i drept nu in 2 luni, in cca juma' de an. Acum am scapat, nu se mai pisa pe el decat rarisim, noaptea dara viseaza urat, atunci se si trezete urland.
Oala n-a avut nici o legatura cu pipile... la noi oala e pentru kk.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gata..suntem aproape scolari Am depus dosarul in 5 minute,am intrat si la directoare sa-i amintesc cine sunt ..cu invatatoarea nu ne-am intalnit..era doar o secretara care primea dosarele (nu secretara sefa).Am ales engleza din clasa I si germana din a 5-a..nu mi-a veenit sa aleg invers..
Cu cititul nu ne descurcam deloc..in schimb stim sa facem exercitii de genul 31+51...
Am fost si la RAJA (apa)..maine am gata aprobarea de a trage apa de la vecini...canalizare la sfarsitul lui 2011..si nu pe strada mea (care este privata si nimic nu se face de catre stat)..Deci tot o fosa va trebui..
Am luat si ultima baterie pt cada ..doar 5 milioane..saraci dar cu baterii scumpe
Dupa ce ne-am tot codit ce usi sa luam..socrii ne-au dat 100 milioane sa le cumparam...Ne-amoprit asupra unor usi italienesti...cu vreo 30 milioane mai ieftine decat la Porta.

Robi cred ca redecorare din asta o sa ma astepte si pe mine ..ca nu-l vad stand pe Luca singur la etaj..
Lia sper sa fie ok tratamentul..de seminte de in stiam si eu dar am uitat Flex oil se numea in USA.
Daria cand faci radiografia??

nu mai stiu ce ati scris :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Crapa pietrele!

Olivia, felicitari pentru inscriere. Mie nu mi se pare deloc mult 5 mil. sincer. Pai nu o schimbi in fiecare an. Parerea mea!...

Amironeanu, sanatate multa!

Roberta, te asteptam cu vesti de pe frontul de est!
(La bunici, unde exista demisol, parter si etajul 1 e nebunie cand se duc fetele, Ioana a reusit sa scrie cate ceva pe pereti spre supararea bunicului...Vestea buna e ca din bibelourile pe care le au numai cateva au fost sparte, marea majoritate au supravietuit )

Gabi, succes la recoltat.
Prima mea sefa de laborator povestea ca ea pe copilul ei l-a invatat sa faca pipi in chiuveta. In mod evident, la prima vizita la serviciul lui mami a vrut sa inaugureze...chiuveta!
De fiecare data cand l-am vazut pe baiat, om in toata firea de altfel, imi imaginam faza si zambeam la el cu toti dintii...cred ca a zis ca nu-s zdravana

Mama mea a reusit sa alunece pe scari ieri si sa se loveasca la genunchi (e tare aiurita si impiedicata, un munte de om care e mai rau ca un copil) si mi-a mai zis ca i-a curs si sange din nas alaltaieri seara. Mi-e tare mila de ei ca stau la tzara fara conditii (e minunat vara dar iarna mie mi se pare un cosmar!)

O zi minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare din tara zapezilor
Raportez: pneumonie , ma`ntorc peste 11 zile la filmari
Mai raportz de dimineata analiza T1427 si T1446 - pt cancer col uterin si mamar, speram sa iasa bine.
In rest, diseara sigilam dintocii mandrei

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Daria, deci asta a fost timp de 6 luni, pneumonie? Si n-ai avut alte simptome in afara de tuse? Ce analize sunt acelea cu T? De sange? Se pot face la orice laborator?

Eu am venit azi la servici pentru patru ore ca sa pot lucra, ca acasa nu reusesc. Apoi mergem si noi la dentist.

Olivia, deci a mers bine inscrierea...

Cristal, si in afara de spart bibelouri cum merge treaba cu fetele la ai tai? se descurca cu mancatul, culcatul, etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, poate ca nu de 6 luni, dar acum aia am Tuse productiva am ca simptom.
Analizele: este un laborator aici in Oradea care a inceput colaborarea cu un alt laborator in Franta, la noi se cheama medicalservice.ro si fac absolut toate analizele posibile.
Pe mine si pe fete ne-au costat cele 2 - 84 de lei, rezultatele in 5 zile parca.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dar e o analiza genetica, adica iti spune daca exista probabilitate sa faci asa ceva? sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria deci esti pe antibiotic..ce ti-a dat???Tu faci analize cu plata?

Mergi la inceput