Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

racusor, la noi papanasii au avut un succes enorm! ii pregatisem si eu iaurtul, dupa ce am vazut ca a fost esec la Andrei. dar eu i-am amestecat cu iaurt si a papat in jur de 200 g. mi-au mai ramas, i-am pus la frigider, nu stiu daca sa ii mai dau maine sau sa-i fac altii si astia ii dau pisoiului. eu nu am pus nici zahar, nici vanilie, doar o masura de cereale si faina de orez in completare. mie nu mi-au placut la gust, dar nu mie trebuie sa-mi placa

rodi, dar tu din ce lapte ii faci branzica? eu ma gandesc ca nu prea i-au placut ca erau din lp si era asa mai sfaramicioasa. am inteles ca din lapte de vaca iese mai fina.

eu am amestecat cu smantana, a papat el cam jumate zic eu, sau mai putin, dar asa se mai stramba ca avea bucatele de branza prin gurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna dimineata
veste buna,a reusit sa iasa dintele 4 asa ca ieri a mancat aproape normal si azinoapte a dormit neintrerupt 8 ore jumate...incep sa ma simt si eu om,ca intre dinti,maraiala,nemancat si plans noaptea combinat cu servici am crezut ca-mi iau campii.Lasa ca e weekend si intra tati in tura completa....ca sa pot eu sa fac pt servici :((
E interesant ce dinti ii ies,o sa arate ca o grebla stirba:are 3 jos(incisivii si cel lateral dreapta.A spart gingia sus lateral dreapta si se vede alb sub gingie simetric in stanga(sper sa mai stea vreo saptamana sa apuc si eu sa ajung la zi cu somnul si cu treaba).Dar incisivii de sus inca nu se vad,de asta o sa arate ca o grebla cu coltii din mijloc lipsa :)) .
Am citit si eu din cartea pusa pe mail cu somnicul;sfaturi bune,din fericire noi suntem in categoria exceptii pt ca doarme noaptea de la 3 luni(cu exceptia perioadelor cand ii ies dintii).Insa o sa aplic cate ceva de acolo pt somnul din timpul zilei(pe care daca nu si-l face e nasol de tot...problema e ca il asociaza cu iesitul afara si mi-a cam inghetat cooroo zilele astea.El se distreaza maxim si eu imping carutul pe gheata,prin zapezi si printre masini parcate aiurea....).
Azi testez o prima idee de 'biscuiti'-ii fac pt noi si in functie de cum ies ii mai adaptez(mie imi plac experimentele,nu prea ma tin fix de retete).Diverse fainuri integrale,1-2 oua(nu m-am hotarat),afine,de indulcit am facut o pasta din 3 mere gloden aburite,1 cub de drojdie,ceva seminte si probabil niste fulgi de ovaz.O sa raportez rezultatul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani Riana scumpa!!! Sa cresti mare si sanatoasa, sa dormi mult si fara treziri!!!

La multi ani Ioana Miruna de Angharad!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza!

aseara a fost buna pt mine. nu ne-a trezit mara decat pe la 6 si de tot la 9 ca de obicei :)
dar dimineatza a fost si mai buna am fost sunata sa mi se confirme comanda pt un baby jumper.
nu imi amintesc cine a scris aici despre ele da pe mine m-a convins :)) sper sa ii placa si Marei, ca eu nu cred ca incap in el.
deeeci Multumim de idee!!

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Diana, oare nu o doare burtica pe Eva daca ai amestecat branza cu Lp si cu piersica? zic si eu...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani Riana scumpa!!! Sa cresti mare si sanatoasa, sa dormi mult si fara treziri!!!

La multi ani Ioana Miruna de Angharad!

si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, de unde ai luat jumperul? De pe site-ul dat de Ramonasin, cu 120 lei? Vreau sa ii iau si eu.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Neata delfinariu

Eu rupta ca de obicei, ma doare fiecare oscior in parte si am o stare proasta proasta

nu stiu cat de la raceala, cat de la trezirile fara numar de peste noapte...aseara m-am culcat la 10, eram terminata, tremuram de frig, mi-am facut ceai cald, m-am infololit si m-am culcat...pana la 12 cand s-a trezit de papa domnul Andrei...apoi la 3...si apoi la 4, la a5 pentru maraiala, la 6,30 pana la 7.15 cat papa, cat maraiala, plimbat in brate, ii era somn, dar numa in brate, cum ma asezam sau il lasam pe el in patut plangea... si intre trezirile astea l-am mai auzit cum scancea, maraia, dar nu se trezea...

offf, cred ca o sa urasc fiecare dintisor in parte, daca nu ies mai repede

sper sa scap si de raceala asta nesuferita nu am febra, dar ma dor oasele si simt asa o neplacere in gat si o stare de slabiciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

aseara pitica si-a facut somnul normal de o ora (de la 8.30) dar la 10 inca nu dadea semne de trezire, intrase in prelungiri periculoase... si numai bine s-a trezit la 10.30 si povestea de numa in patutul ei, degeaba am incercat eu s-o adorm, s-o pun la san sau sa-i dau bibe... am lasat-o sa se joace singura in patul mare (ca in patut nu mai vroia) si a obosit la cat a dat din picioruse si a adunat toata lenjeria pe langa ea , asa ca am avut noroc si la 11.30 eram si noi in pat, ca facusem planuri de mai devreme . s-a trezit la 5 cred ca de sete, ca si eu imi simteam gatul uscat, dar in nici 5 min era iar adormita si am pus-o in patut. inca doarme, ma gandeam sa o iau asa prin somn sa-i dau titi, sa putem papa peste 2 ore fructele.

afara e super urat!! ploua intruna torential, nici poveste sa iesim din casa (ma enerveaza sa ies eu cu umbrela, ca ea n-are treaba!), e si cam rece...

racusor, eu nu i-am facut niciodata branzica din lp, am luat lapte lichid la cutie ptr etapa 2 (este lapte ptr bb gata preparat, pe grupe de varsta), dar tot cam zgrunturos iesea, asa ca de o saptamana ii cumpar branzica gata preparata (din lapte de vaca si zer, fara sare). si ii place mult de tot, poate de aia au avut succes si papanasii la noi.

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Riana si Ioana Miruna

Ieri am absentat...am fost prin oras dimineata...apoi a venit soacra pe la mine...si tot ieri am avut o iesire doar cu sotul...am fost la masa la viitorii fini...am stat de la 6 la 9...pitica a stat cu soacra...a fost f.cuminte...dar nu va zic cand ne/am intors si ne/a vazut cat de bucuroasa a fost...a inceput sa rada in hohote si sa se agite...doamne niciodata nu am vazut/o asa bucuroasa

Rody felicitari pt nepotica...sa fie sanatoasa

Btz ce scump e Paul

Am cam uitat ce am citit...ma duc sa mai citesc

Mergi la inceput