Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Acu ca mi-am luat de grija si v-am citit pana la capat, merg la nani sa prind macar o ora de somnic pana la prima trezire .

Va pupam pe toate si pe toti. Noapte buna, somn usor si linistit in special pt bebici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, ce delfinasi agitati avem zilele astea... a mea si-a revenit, acum e la somnul de seara de o ora (care vad ca se prelungeste periculos, ce ne facem apoi?! iar ne apuca 11-12 noaptea!), dar macar imi doarme pana la 10 dimineata, cu cel mult o pauza de titi undeva intre 5-8...

racusor, la noi papanasii au avut un succes enorm! ii pregatisem si eu iaurtul, dupa ce am vazut ca a fost esec la Andrei. dar eu i-am amestecat cu iaurt si a papat in jur de 200 g. mi-au mai ramas, i-am pus la frigider, nu stiu daca sa ii mai dau maine sau sa-i fac altii si astia ii dau pisoiului. eu nu am pus nici zahar, nici vanilie, doar o masura de cereale si faina de orez in completare. mie nu mi-au placut la gust, dar nu mie trebuie sa-mi placa

am descarcat cateva video in care se joaca, rade, sare, o sa selectez maine cateva. acum il pun pe cel in care www.youtube.com/watch?v=HF3gcK9ijo4" target="_blank">Maria o invata pe Isa sa scrie

noapte buna, delfinariu. ma simt cam somnoroasa, asa ca nu ma mai invart pe-aici ca ma ia mai tare somnul de la litere

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Scriu si eu meniul de azi:

6 san
9 san
12 dovleac(para), morcov + 30ml LP- iar nu a fost destul asa ca a primit si mar + un pic san
17 branzica 30g + 30ml LP(era prea densa branza Rody pentru ideea cu lapte) + piersica (prima data)
20 cereale 65ml(i-am dat 1/2 borcanel HIPP noapte buna fiindca prima cutie de cereale s-a terminat asera si nu mai aveam decat alte tipuri netestate inca - ii daduesem deja piersicuta azi - aliment nou si nu am vrut sa ii bag inca ceva nou) + lapte 60 ml(cerealele la borcanel sunt groase si lipicioase) + 60-80ml piersica + san pana a adormit

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Edit: uitasem niste LM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Meniul meu - haos total dar incerc sa scriu:
galactogil - de 3 ori - of si e plin de zahar
iaut - mic dejun
paine cu sunca de pui
mancarica de legume - pranz
avocado cu masline si paine - masa de seara
Nu aveti ce sa luati bun din meniul asta! Am noroc ca nu mai creste cantarul tot pe la 67 sunt.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ce show am avut... de o ora tot cu maraieli, plansete. asa a fost toata ziua. A stat o juma de ora singur, in rest numai calare pe mine. am vrut sa il culc la 7 juma, ca era rupt. si acum e 8 juma, abia a adormit. MAine merge sotul pe la toate farmaciile sa caute Chalomila. parca stau intr-un catun, ca nimic nu se gaseste aici. Ma gandeam la un moment dat sa imi deschid o farmacie cu homeopate. ca nu este in Zalau. Stiu ca a crescut foarte foarte mult vanzarea acestora, insa nu stiu daca si oamenii de aici cunosc cu ce se mananca...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cris ma crezi ca si in Oradea gasesc f greu?si imi aduce pe comanda la farmacia Dona cate 5 o data ca altfel pot cauta mult si bine prin oras.Deci iti pot trimite cate vrei tu,ca sunt mai aprope de tine,numai sa le comand de pe o sapt pe alta.Da-mi PM cu adresa.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Cine putea bantui pe aici la ora asta? Nu mai rezist, imi vine sa imi iau lumea in cap, mai ales ca ii dau copilului somnifere si ea tot nu doarme.
Alice, am mers putin mai repede cu diversificarea pt ca nu lua in greutate, era agitata, nu dormea.In afara de faptul ca a luat in greutate, nu s-a schimbat nimik.
Ce as vrea sa simt zidul ala.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Ce noapte am mai avut! Nu stiu de ce nu reusesc sa dorm!!! Copilul a dormit bine, prima trezire la 6 (ori din cauza ca l-am culcat mai devreme, ori ca s-a obosit la cat a marait aseara, ori ca a obosit de la prima baie in cada mare). Dar pe la 1 a tusit/sughitat/scancit - am auzit interfonul. Atat a facut, si s-a linistit, nu a trebuit sa merg la el. Dar mi-a fost destul cat sa ma trezesc... si de la 1 la 3 m-am tot chinuit sa dorm... si de la 6 la 7 nu am mai reusit deloc sa dorm...O sa incerc cu un pahar de lapte cald seara, sa vedem cat ajuta.

Am uitat sa zic mersi Laurika, de info legat de CM.

Am vazut video cu Paul e super super de tot!!! se distreaza de numa!

Ilinca, mersi mult!!! Azi bate sotul orasul, sa vedem daca gasim. Sa stii ca nu mai iau cerazzete de azi, ar putea fi si asta cauza. Ca mai am o folie neinceputa, si ma gandeam sa le termin (ca sa nu fac risipa). Dar mai bine ma opresc acum, si de la urmatorul CM revin la Marvelon. Vezi ca la asta nu m-am gandit.

Denisa, ce draguta esti!!! Mersi mult, scumpa! Sa vedem daca reuseste ceva sotul azi!

Ramonavlas, ce te mai chinui... of!!!!

Merg ca al meu maraie in pat de ceva vreme... sa il iau de acolo...

Am vazut-o si pe Isa la primele lectii de scriere... M-am distrat de numa!!!

Mai revin, ca nu mai pot!!!!!!

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Riana Maria de cristina_serban 6 luni

La multi ani, Ioana Miruna de Angharad

Crisulica, din pacate asa patesc si eu, in noptile in care doarme mai bine, la o fosneala/latrat de caine ma trezesc si abia abia mai reusesc sa adorm...

Ramonavlas, parca voi incercati un trat. pt Raisa, nu?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

vad ca e liniste in delfinariu, inseamna ca delfinasii isi lasa mamicile sa doarma.
Of ramonavlas, ce rau imi pare ca va chinuiti. Poate incerci si un tratament homeopat, s-ar putea sa ajute...
crispro, sa stii ca am avut si eu o perioada cand nu mai puteam adormi nicicum cand ma trezeam noaptea. Acuma mi-am mai revenit, cred ca ajuta si faptul ca 1-2 ore iesim afara zilnic pe orice vreme
Rody, vai ce fete scumpe ai, asteptam sa ne arati prima scrisoare scrisa de Isa

La multe lunite Riana Maria, fetita frumoasa, ai 6 luni!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Riana scumpa!!! Sa cresti mare si sanatoasa, sa dormi mult si fara treziri!!!

La multi ani Ioana Miruna de Angharad!

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput